maritbet girişmaritbet
15. Gayrimenkul Zirvesi 10 Mayıs'ta düzenlenecek

15. Gayrimenkul Zirvesi 10 Mayıs'ta düzenlenecek

GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) tarafından gerçekleştirilecek Gayrimenkul Zirvesi için geri sayım başladı.

Türkiye gayrimenkul sektörünün nabzını tutan ve önemli bir buluşma noktası haline gelen zirve bu yıl “İşimiz MeTRekare” teması ile 10 Mayıs 2016 tarihinde Raffles Hotel İstanbul'da düzenlenecek.

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER'in düzenlediği Gayrimenkul Zirvesi bu yıl “İşimiz MeTRekare” teması ile sektör liderlerini aynı çatı altında toplamaya hazırlanıyor. Gayrimenkul sektörünün gündemini belirleyen zirve, zengin içeriği ve alanında uzman isimlerin katılımlarıyla yine yılın en değerli etkinliği olacak.

15 yıldır Türkiye gayrimenkul sektörünün nabzını tutan ve uluslararası bir markaya dönüşen Gayrimenkul Zirvesi'nde bu yıl da katılımcılara bilgi yüklü, geniş perspektifli ve keyifli bir program sunuluyor. Sektörü yakından ilgilendiren konu başlıkları, çarpıcı konuklarıyla “Yabancı Yatırımcılar Gözüyle Türkiye'de Gayrimenkul Sektörü” , “Gayrimenkulde Yeni Finansman Modeli: Gayrimenkul Yatırım Fonu “, “Metrekare ve Yeni Jenerasyon İlişkisi”, “Rakamlar Bize Ne Söylüyor? “, “Metrekarenin Evrimi ve Yönetimi” gibi sektöre ilişkin birçok konu başlığını zirveye taşıyacak.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da gayrimenkul sektörüne ilişkin birçok konuyu zirveye taşıyan GYODER, alanında uzman yerli ve yabancı önemli isimleri 15. Gayrimenkul Zirvesi'nde ağırlayacak. Açılış konuşmalarına Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'nın davet edildiği Zirve'nin, öğleden sonraki açılışını ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş gerçekleştirecek. Türkiye'nin en önemli gayrimenkul şirketleri, sektör temsilcileri, kamu yetkilileri ve uzmanların bir araya geleceği Zirve'de ünlü gazeteci Emin Çapa'da değerli görüşlerini ve yorumlarını paylaşacak. Zirve'nin en ilginç ve dikkat çekici ismi ise “ Farkında mısınız? ” başlıklı konuşmasıyla Yazar Metin Hara olacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

GYODER Gayrimenkul Zirvesi 27-28 Nisan’da gerçekleşecek
  • 29.01.2026 13:57

GYODER Gayrimenkul Zirvesi 27-28 Nisan’da gerçekleşecek

Gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER, 20’nci Gayrimenkul Zirvesi’ni 27-28 ...

İNDER gayrimenkul sektörünü bir araya getirdi
  • 14.01.2026 17:32

İNDER gayrimenkul sektörünü bir araya getirdi

İNDER, 2026: İnsan Odaklı Dönüşüm Yılı” vizyonu çerçevesinde gerçekleştirdiği 1. ...

MASAK gayrimenkul alım-satımında kara para trafiğini deşifre etti
  • 29.12.2025 13:48

MASAK gayrimenkul alım-satımında kara para trafiğini deşifre etti

Sabah Gazetesi'nden Mustafa Sait Özkan'ın haberine göre MASAK, Galatasaray eski ...

Endeksa’nın gayrimenkul değerleme hizmeti Yapı Kredi Mobil’de
  • 25.12.2025 18:12

Endeksa’nın gayrimenkul değerleme hizmeti Yapı Kredi Mobil’de

Endeksa’nın yapay zeka ile gayrimenkul değerleme hizmeti artık Yapı Kredi Mobil’ ...

TOKİ 40 şehirde 531 gayrimenkulu satışa çıkarıyor
  • 19.12.2025 11:27

TOKİ 40 şehirde 531 gayrimenkulu satışa çıkarıyor

TOKİ 89 konut ve 442 iş yerini açık artırma ile satışa çıkarıyor. ...

Borsa İstanbul’da gong Zeray GYO için çaldı
  • 18.12.2025 12:57

Borsa İstanbul’da gong Zeray GYO için çaldı

Halka arz sürecini tamamlayan Zeray GYO için Borsa İstanbul’da ilk gong çaldı. Ş ...