maritbet girişmaritbet
DesignFloor ile yaşam alanları için kabuk değiştirme zamanı

DesignFloor ile yaşam alanları için kabuk değiştirme zamanı

Çevrenin ve sürdürülebilirliğin önemini bir kez daha bize hatırlatan bu olağanüstü dönem, ev dekorasyonundaki bakışa da etki etti.

Çalışma alanlarından yatak odalarına kadar her mekanda kullanılarak yaşam alanlarını farklılaştıran parkeler ise dekorasyonunun en önemli ayrıntısı olarak öne çıkıyor. Estetik, performans ve sürdürülebilirlik bakışlarını ürünlerine kodlayan DesignFloor, bahar ayları yaklaşırken evini yenilemek isteyenlere Solid Plus, Vogue ve Falquon Parlak Parke koleksiyonuyla sesleniyor. Koleksiyonlarıyla DesignFloor, her mekanı zamansız bir modaya uyarlamanıza yardımcı oluyor. 

Evde daha fazla zaman geçirdiğimiz bu olağanüstü dönemde yaşam alanlarımızı yeniden dizayn etmek için kolları sıvadık. Ancak konu tasarım olunca hummalı bir araştırmanın içinde kendimizi buluyor, hangi noktadan başlayacağımızı bilemiyoruz. Renk, desen, kullanılacak malzeme derken hayalimizdeki eve ulaşmak biraz çaba istiyor. Bu noktada da yaşam alanlarını farklılaştıran parkeler ise dekorasyonunun en önemli ayrıntısı olarak öne çıkıyor. Peki, hangi parkeyi tercih etmeliyiz? DesignFloor koleksiyonlarından Falquon Parlak Parke, Solid Plus ve Vogue, bu ihtiyaçlar doğrultusunda yanınızda yer alıyor.

DesignFloor ‘Parlak Parkeler' ile ışığın izini yaşam alanlarına taşıyın

Doğal ışığı yüzeyinde tüm zarafetiyle yansıtan DesignFloor Falquon Parlak Parke serisi, yelpazesinde bulundurduğu canlı renk skalasındaki ürünler ve DesignFloor'un yenilikçi çizgisi ile kendi kimliğine sahip iç mekanlar oluşturuyor. Bu sayede dekorasyonun izi zeminde de sürerken ahşap dokunun cezbedici görünümü mekanı etkisi altına alıyor.  10 farklı tasarım alternatifiyle bireyin tasarıma olan bakış açısını yaşam alanına kodlamasına yardımcı olan Falquon Parlak Parke serisi, maksimalist üslupların yanı sıra daha az eşya yoğunluğuna sahip minimalist tarzlarda da tamamlayıcı bir efekt oluşturuyor. Cilaya ihtiyaç duymaksızın kalıcı parlak yüzeye sahip olmaları tasarımların ortak özelliği iken bu seçkin koleksiyon geniş renk skalasında modern, vintage ve klasik tasarımlar barındırıyor. Aynı zamanda tüm DesignFloor parke ürünleri gibi orman belgelendirme onay programı PEFC sertifikasına sahip olan parlak parkeler, düşük karbon emisyonu ile ekolojik dengenin koruma altına alınmasına da yardımcı oluyor.

Solid Plus ile ısıya ve sese duyarlı ileri teknoloji 

Her mekana kolaylıkla uyum gösteren DesignFloor Solid Plus koleksiyonu ise 7 farklı renk seçeneği, derinlikli ve gerçekçi ahşap hissi oluşturan özel yüzey teknolojisi ve Avrupa standartlarındaki sertifikasyonlarıyla kusursuz mekanlar için ideal bir seçenek oluyor. Solid Plus koleksiyonundaki ürünler, 12 mm'lik kalınlığı ve donanımlı yapısı ile hem ses hem de ısı optimizasyonunda mekanda avantaj oluşturuyor. Teknolojisi sayesinde sürdürülebilir ısı tasarrufuna olanak veren Solid Plus koleksiyonu, darbe sesi emilimi özelliğiyle de optimum ses akustiğini sağlamakta karo halıya yakın bir başarı elde ediyor. Tüm DesignFloor ürünleri gibi CE ve PEFC sertifikalarına sahip olan Solid Plus, çevre dostu donanımıyla kişisel karbon ayak izinin minimumda tutulması sağlarken A+ düşük emisyon özelliğiyle hava kalitesini arttırıyor. AC6 aşınma tabakası ve 33. sınıf dayanıma sahip olan koleksiyon, hem iç mekandaki hem de doğadaki ideal atmosferin oluşmasına yardımcı oluyor.

Tekniğin, tasarımın ve çevre bilincinin odağı

DesignFloor Vogue Koleksiyonu da yüzeydeki nemin parkeye nüfuz etmesini engelleyen tabakası, kullanışlı kilit sistemi, kolaj montaj, kolay bakım, kolay tadilat gibi nitelikleriyle klasik parke çözümlerinin önüne geçiyor. 12 mm kalınlığıyla hem ses yalıtımı hem de ısı optimizasyonu sağlayan koleksiyon, enerji tasarruf sağlanmasına yardımcı olunurken , darbe sesi emilimi özelliğinde olup optimum ses akustiği elde edilmesinde öncü oluyor. Tüm DesignFloor ürünleri gibi CE ve PEFC sertifikalarına sahip olan Vogue, doğa dostu donanımıyla kişisel karbon ayak izini minimumda tutarken A+ düşük emisyon özelliğiyle hava kalitesini arttırıyor. AC6 aşınma tabakası, 33. sınıf dayanım ve 35 yıl ürün garantisiyle sunulan DesignFloor Vogue koleksiyonu, konutların yanı sıra ofis ve mağaza gibi ayak trafiğinin yoğun olduğu mekanlar da elverişli bir parke alternatifi olarak sunuluyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kaleseramik'e Türkiye İMSAD'dan 2 ödül
  • 28.03.2023 13:18

Kaleseramik'e Türkiye İMSAD'dan 2 ödül

Kaleseramik, Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Gelec ...

İlk Evim İlk İşyerim projesine başvuru sayısı 8 milyon oldu!
  • 29.10.2022 15:37

İlk Evim İlk İşyerim projesine başvuru sayısı 8 milyon oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İlk Evim İlk İşyerim projesinde başvuru ...

İnşaat malzemelerinde yıllık ihracat 34,78 milyar dolarla rekor kırdı
  • 05.10.2022 15:41

İnşaat malzemelerinde yıllık ihracat 34,78 milyar dolarla rekor kırdı

İnşaat malzemeleri ihracatı ağustosta geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5,5 a ...

İnşaat malzemeleri ihracatı yıl sonu için rekor sinyali verdi
  • 03.08.2022 09:59

İnşaat malzemeleri ihracatı yıl sonu için rekor sinyali verdi

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) her ay hazırladığı ...

İnşaat malzemeleri ihracat siparişleri uzun süre sonra ilk kez geriledi
  • 21.07.2022 17:15

İnşaat malzemeleri ihracat siparişleri uzun süre sonra ilk kez geriledi

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi, h ...

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi haziranda 74,76'a geriledi
  • 20.07.2022 16:15

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi haziranda 74,76'a geriledi

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi, mayıs ayı sonrası 0,05 puanlık sınırl ...