maritbet girişmaritbet
Remax tercihini Kartal Kule’den yana kullandı

Remax tercihini Kartal Kule’den yana kullandı

Dünyanın ve Türkiye'nin en büyük gayrimenkul zincirlerinden biri olan Remax, genel müdürlüğünü Kartal'da inşa edilen Kartal Kule projesine taşıyacağını açıkladı

Dünyanın ve Türkiye'nin en büyük gayrimenkul zincirlerinden biri olan Remax, genel müdürlüğünü Kartal'da inşa edilen Kartal Kule projesine taşıyacağını açıkladı.

Tanınmış gayrimenkul firmalarında olan Remax, kendi gayrimenkul yatırım tercihini EA İnşaat'ın projesi olan Kartal Kule'den yana kullandı. Kulenin 16. katını satın alan firma genel merkezini Kartal Kuleye taşıyacak. Firma, projenin tamamlanmasıyla birlikte 1.000 metrekare alanda hizmet vermeye başlayacak.

Remax Türkiye Genel Müdürü Murat Goldştayn ve EA inşaat Genel Müdürü Hakan Gümüş arasında gerçekleşen imza töreni sırasında bir konuşma yapan Goldştayn,"Kartal Kule bizim yaratıcı fikirlere önem veren kurumsal değerlerimizle bütünleşen bir konsept. Manzarası ve İstanbul'un gelecekteki Merkezi İş Alanı (MİA) olarak tasarlanan Kartal'da yer almasının dışında, metroyla erişilebilir olması, eğitim ve toplantı ihtiyaçlarımızı karşılayacak konferans salonlarının bulunması önemli unsurlardan" dedi.

Son bir yılda İstanbul'da 100'den fazla ofis projesini incelediklerini anlatan Goldştayn, aradıkları her şeyi Kartal Kule'de bulduklarını belirtti. Törende konuşan EA İnşaat Genel Müdürü Hakan Gümüş ise Kartal Kulenin yakın zamanda Remax gibi birçok kuruluşun merkezi haline gelmesini beklediklerini, bu sayede Kartal'ın merkezi iş alanı fonksiyonlarına katkı yapacaklarını ifade etti.

MAYISTA HAYAT BAŞLIYOR

EA İnşaat'ın Kartal'da inşa ettiği Kartal Kule, tasarımıyla daha önce "International Property Awards" ödülünü kazanmıştı. Mayıs 2012'de açılması planlanan Kadıköy-Kartal Metro hattının Soğanlık durağı çıkışında yer alan Kartal Kule, E5'ten doğrudan bağlantılı ve Kartal Adalet Sarayının yanı başında, Sabiha Gökçen Havaalanına 10, TEM otoyoluna 5 ve Marinaya 5 dk mesafede konumlanıyor.

Lansman toplantısı ekim ayında gerçekleşen projenin satışlarının yüzde 55'i şimdiden tamamlandı. Eylül 2013'te teslim edilmesi planlanan projede, kuaför, lostra salonu, kuru temizleme, terzi ve eczane gibi hizmetler sunuluyor.

6 BİN 300 OFİSİ BULUNUYOR

 Dünyada yaklaşık 6 bin 300 franchise ofis ve bu ofislere bağlı çalışan 90 bin gayrimenkul danışmanı bulunan RE/MAX, 1997 yılından bu yana Türkiye'de de faaliyet gösteriyor.

Türkiye'de çağdaş anlamda gayrimenkul danışmanlığı mesleğini uygulamaya geçiren ve sektörde pek çok ilki başaran firma olarak da bilinen RE/MAX, Türkiye'de franchise sistemiyle kurulmuş 210 Ofis ve yaklaşık 2 bin kişilik bir büyüklüğe ulaşmış durumda.

Milliyet Emlak

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Beykonak Evleri'nden ev alana 'Tesla' sürprizi!
  • 25.04.2016 13:28

Beykonak Evleri'nden ev alana 'Tesla' sürprizi!

Boğazın prestijli projesi Beykonak Evleri çevreci bir kampanyaya imza attı. ...

Kartal Kule'de ofisler hemen teslim, ödemeler 1 yıl sonra
  • 25.11.2014 16:40

Kartal Kule'de ofisler hemen teslim, ödemeler 1 yıl sonra

Kartal - Esentepe Mahallesi'nde yer alan Kartal Kule projesinde yeni bir kampany ...

Beykonak Evleri Beykoz'da faizsiz ödeme seçenekleri
  • 08.11.2014 17:17

Beykonak Evleri Beykoz'da faizsiz ödeme seçenekleri

Özel faizsiz ödeme seçenekleri ile dikkat çeken Beykonak Evleri, 6 blokta 56 dai ...

Düşük aidatlı ofisler için bakın ne tasarladı?
  • 12.08.2014 13:40

Düşük aidatlı ofisler için bakın ne tasarladı?

Mimari tasarımı Ömer Çamoğlu imzasını taşıyan Kartal Kule'nin şekli kartalı andı ...

Beykonak Evleri'nde Boğaz manzaralı konutlar yer alıyor
  • 05.05.2014 17:12

Beykonak Evleri'nde Boğaz manzaralı konutlar yer alıyor

EA İnşaat'ın Boğaz manzaralı diğer projesi Beykonak Evleri, Kavacık Otağtepe'de ...