maritbet girişmaritbet
Propa Ofis Optima ile istediğin ofisi seçme zamanı!

Propa Ofis Optima ile istediğin ofisi seçme zamanı!

A sınıfı ofis pazarına yenilik getiren Propa Ofis Optima, İstanbul’un en değerli merkezi iş alanı Zincirlikuyu - Büyükdere Caddesi’nde hem küçük metrekareli ofis arayanlara hem de tek kullanıcı olarak müstakil bina kullanımını tercih eden kurumsal ölçekteki firmalara önemli fırsatlar sunuyor

 

Araştırma raporları, piyasadaki satın alma işlemleri ve yeni lansmanı yapılan ofis projeleri gösteriyor ki ofis satın alma talebi, 2012 yılının ilk üç çeyreğinde arttı. Dördüncü çeyrekte ve 2013 yılı boyunca talebin artarak devam etmesi bekleniyor. Satın almalar özellikle bireysel yatırımcılar ile kiracı iken daha yüksek standartlarda yeni ofis binasına sahip olmak isteyen şirketlerden geliyor. Merkezi iş alanında yer alan, A sınıfı ofis standartlarına uygun, nitelikli, verimli kullanım alanları sunan ve yüksek getiri vadeden projelere talep de diğerlerine oranla çok daha fazla. Bununla birlikte merkezi iş alanında yer alan ve küçük metrekarelere sahip A sınıfı ofis bulmak ise oldukça zor. Propa İnşaat, yeni ofis projesi Propa Ofis Optima'yı tüm bu talep ve ihtiyaçlara cevap verecek şekilde Zincirlikuyu'da hayata geçiriyor. Propa Ofis Optima, merkezi iş alanında A sınıfı kriterlere sahip küçük metrekareli ofis arayanlardan komple bina arayışında olan kurumsal firmalara kadar her ihtiyaca optimum kullanım alanlarıyla çözüm üretiyor.
 
Propa Ofis Optima; A sınıfı ofis kriterlerini hem küçük metrekarelere ihtiyacı olan kullanıcılar, hem de büyük kurumsal firmalar için ulaşılabilir hale getiriyor. Projede 4 bin 150 metrekare kullanım alanına sahip müstakil binadan, 465 metrekarelik komple bir kata ve 192, 110, 87 ve 78 metrekarelik ofislere kadar geniş yelpazede seçenekler sunuluyor. Ayrıca Propa Ofis Optima, 2. fazı ile birlikte toplam 8 bin 650 metrekare A sınıfı ofis alanı sunuyor. Kullanıcıları için her türlü konforun düşünüldüğü Propa Ofis Optima, lokasyonuyla da fark yaratıyor; gerek özel araç gerekse toplu taşıma araçları için kolay ulaşılabilir bir konumda bulunuyor. Geniş otopark imkânı ve toplantı odalarının yanı sıra sosyal alanları, kafe, restoran ve fitness salonuyla da kullanıcılar için ofis ortamını keyifli bir hale getiriyor.
 
 
A sınıfı ofis pazarına yenilik getirdiklerini belirten Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, “Şu anda A sınıfı ofis pazarında ve merkezi iş alanında, yeni projelere baktığımızda küçük metrekareli ofis satın alabilme imkânı sunan projelerin yok denecek kadar az olduğunu görüyoruz. Bu anlamda, Propa Ofis Optima önemli bir boşluğu dolduruyor. Optima ile 78 metrekare küçük bir ofisten 4 bin 150 metrekare komple bir binaya kadar ihtiyacınıza en uygun ofisi Zincirlikuyu gibi neredeyse yüzde 100 doluluk oranına sahip bir bölgede A sınıfı ofis standartlarıyla sunuyoruz. Tek kullanıcı olmak isteyen kurumsal şirketler içinse Propa Ofis Optima'nın 2. fazı ile birlikte toplam 8 bin 650 metrekare A sınıfı ofis alanı sunabiliyoruz. Zincirlikuyu gibi değerli ve merkezi bir konumda bulunan Propa Ofis Optima, esnek ve verimli kullanım alanları ile fark yaratıyor. A sınıfı ofis pazarında butik konsepti yanında verimlilik, konfor ve teknoloji açısından standartların ötesinde imkanlar sunarak öne çıkıyor” diye konuştu.
 
Ofis projelerine yatırım yapanların sayısının arttığını belirten Can Reşit Özçiçek şunları söyledi: “Ofis pazarı için 2012 hareketli bir yıl oldu. Kiralama işlemlerinin yanısıra satın alma talebi de arttı. Yatırım açısından ticari gayrimenkullerin avantajlarını fark eden bireysel yatırımcılardan, yüksek standartlara sahip ofis binasına sahip olmak isteyen şirketlere kadar birçok hedef kitle grubunun ofis projelerine yöneldiğini görmekteyiz. Özellikle merkezi iş alanında yer alan A sınıfı, verimli, akıllı bina teknolojisiyle tasarlanan ve bütünsel bir anlayışla yönetilen ofis projeleri prim yapıyor, değerine değer katıyor. Zincirlikuyu gibi iş hayatı ve sosyal yaşamın merkezinde stratejik bir konumda yer bulmak oldukça güç. Bulundukları konum firmalara prestij sağlıyor. Propa olarak bu anlamda önemli bir fırsat sunduğumuza ve bir boşluğu doldurduğumuza inanıyoruz. Henüz lansmanını yapmadığımız Propa Ofis Optima'ya şimdiden 3 yabancı kurumdan ve 30'un üzerinde firmadan talep gelmesi de doğru bir yatırım yaptığımızı gösteriyor.”
 
Propa Ofis Optima İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0212 350 08 00

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yılın ilk çeyreğinde 27,1 milyon yolcu İstanbul'daki havalimanlarından uçtu
  • 25.04.2024 16:52

Yılın ilk çeyreğinde 27,1 milyon yolcu İstanbul'daki havalimanlarından uçtu

İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanları, ocak-mart döneminde, geçen yılın aynı d ...

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı açıldı
  • 27.02.2024 12:20

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı açıldı

İstanbul'un en eski demir yolu hatlarından biri olan Sirkeci-Kazlıçeşme arasında ...

Bakan Özhaseki: " Gelin şu kentsel dönüşüme lütfen mani olmayın"
  • 22.02.2024 16:48

Bakan Özhaseki: " Gelin şu kentsel dönüşüme lütfen mani olmayın"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul’da 5.500 ...

Bakan Özhaseki: "İstanbul'da 1 milyona yakın konutu dönüştürmeyi düşünüyoruz"
  • 15.02.2024 16:32

Bakan Özhaseki: "İstanbul'da 1 milyona yakın konutu dönüştürmeyi düşünüyoruz"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul Ticaret ...

İstanbul, yabancı ziyaretçi rekorunu yeniledi!
  • 14.02.2024 10:19

İstanbul, yabancı ziyaretçi rekorunu yeniledi!

Kültür ve Turizm Bakanlığının internet adresinde yayımladığı verilere göre, İsta ...

Bakan Uraloğlu: "İstanbul'daki raylı sistem ağı uzunluğu 394,2 kilometreye yükselecek"
  • 31.01.2024 14:36

Bakan Uraloğlu: "İstanbul'daki raylı sistem ağı uzunluğu 394,2 kilometreye yükselecek"

Bakan Uraloğlu, İstanbul'daki raylı sistem ağı uzunluğunun 338,5 kilometreden 39 ...