maritbet girişmaritbet
Pendik Plaza Varyap'ta metrekaresi 2 bin 400 TL'ye!

Pendik Plaza Varyap'ta metrekaresi 2 bin 400 TL'ye!

Bir çok iş merkezine yakın konumda bulunan Varyap Plaza, Pendik'te konumlandırılıyor. 9 katlı tek blok halinde yükselen Varyap Plaza, yatay mimarisi ile dikkat ekiyor

 

Varyap Plaza'da kısa süreli avantajları kaçırmayın! 6 ay sonra teslim edilecek olan Varyap Plaza'da lüks ofislerin metrekaresi 2 bin 400 TL + KDV'den başlangıç gösteriyor. Özel Varyap taksit seçenekleri ve Halkbank'tan kredi seçenekleri ile dikkat çeken Varyap Plaza, yüzde 10 kazanç garantisi veriyor.
 
278 işyerinin yer aldığı Varyap Plaza'da alanlar 55 metrekareden başlayarak 325 metrekareye kadar yükseliyor. Yeşil bina tanımlamasına uygun inşa edilen Varyap Plaza'da ofis sahiplerine sunulacak Bina Kullanım Kitabı ile geleneksel olarak bina kullanımı hakkında bilgilerin yanında yeşil uygulamaların devamı için tavsiyeler sunuluyor.
 
 
Bir çok iş merkezine yakın konumda bulunan Varyap Plaza, Pendik'te konumlandırılıyor. 9 katlı tek blok halinde yükselen Varyap Plaza, yatay mimarisi ile dikkat ekiyor. 43 bin metrekare kapalı alana sahip olan Varyap Plaza içerisinde; gıda marketi, yapı market, kuaför, fotokopi merkezi, toplantı salonu, kuru temizleme, kuaför, restoran, eczane ve kafe mevcut.
 
2013'te teslim edilmesi planlanan Varyap Plaza'dan Pendik Marina, Tuzla Tershaneleri, Gebze Organize Sanayi Bölgesi ve Sabiha Gökçe Havalimanı'na ulaşım çok kısa mesafe... Varyap Plaza, Anadolu Yakası'nda iş hayatının en canlı olduğu bölgelerden Pendik'te, Gebze Sanayi Bölgesi ve Bankalar Operasyon Merkezleri ile iç içe bir konuma sahip.
 
Varyap Plaza İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 444 54 56
 
Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

VARYAP'TAN MEGA PROJE
  • 03.01.2012 13:31

VARYAP'TAN MEGA PROJE

Varyap Holding Pendik'te gerçekleştirdiği Varyap Plaza ile iş dünyasının kalbi o ...

Varyap Plaza lansmanından kareler yayında
  • 21.12.2011 18:21

Varyap Plaza lansmanından kareler yayında

Pendik'te inşa edilen Varyap Plaza'nın basın lansmanı yoğun ilgi gördü ...

Varyap Plaza Pendik'in inşaatı tamamlandı
  • 05.07.2014 11:25

Varyap Plaza Pendik'in inşaatı tamamlandı

Teslimlerin 30 Haziran’dan itibaren başlayacağı projede Pendik’te hayata geçiril ...

Varyap Plaza’da teslimler başladı
  • 04.07.2014 14:00

Varyap Plaza’da teslimler başladı

Varyap Plaza’da yerini alanlar yaza yeni ofislerinde ‘Hayırlı İşler’ diyerek baş ...