maritbet girişmaritbet
Palladium Tower’da teslimler Kasım 2014'te yapılacak!

Palladium Tower’da teslimler Kasım 2014'te yapılacak!

Gayrimenkul sektöründe ofis yatırımlarıyla dikkat çeken Tahincioğlu Gayrimenkul, yeni projesi Palladium Tower’ı satışa sundu. Ataşehir’de hayata geçirilen proje 43 katıyla 180 metre yükseliğe ulaşacak.

 

Gayrimenkul sektöründe ofis yatırımlarıyla dikkat çeken Tahincioğlu Gayrimenkul, yeni projesi Palladium Tower'ı satışa sundu. Ataşehir'de hayata geçirilen proje 43 katıyla 180 metre yükseliğe ulaşacak.

Palladium Tower'ın Anadolu yakasının en iyi ve en iddialı projesi olacağını söyleyen Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, İstanbul'da hâlâ A sınıfı ofis ihtiyacı olduğunu belirterek, “Kent göç alıyor, nüfuz artıyor, finans merkeziyle de ofis ihtiyacı artacak. Biz de iyi bölgelerde nitelikli projeler yaparak piyasanın iyi bir oyuncusu olduk” dedi.

Projedeki bütün ofislerin satılmayacağını ifade eden Tahincioğlu, “Palladium Tower'ın 21 ofisi satışa çıktı. Yüzde 15'ini eski müşterilere sattık. Kalanları ise satmayacağız. Kiralamak için elimizde tutacağız” dedi. Tahincioğlu, projede ofis kiralamak isteyenler arasında ise otomotiv, ilaç sektörleri olduğunu fakat kiralamak çalışmalarının henüz başlamadığını söyledi.

2014 yılında teslim

Palladium Tower'ın arsa dahil toplam değerinin 200 milyon dolar olduğunu ifade eden Tahincioğlu, projenin arsasını kat karşılığı aldıklarını belirterek,  arsa sahibiyle yüzde 50 yüzde 50 olmak üzere anlaştıklarını söyledi. Projenin 2014 sonu itibariyle teslim edileceğini vurgulayan Tahincioğlu, şunları söyledi:

“Toplam inşaat alanı 100 bin metrekare olan Palladium Tower'da, 150 kişi kapasiteli fuaye alanı, 11 adet toplantı ve seminer salonu, kafeterya, spor salonu, market, kırtasiyeci, lostra, kuru temizleme, kuaför ve iş stresinden uzaklaşmak isteyenler için bir de 170 m yükseklikte İstanbul Lounge yer alıyor. Projede gün ışığından maksimum seviyede yararlanabilmek adına özel olarak tasarlanmış toplantı ve fuaye salonları tasarladık.”

875 milyon dolarlık yatırım yapacak 

Yeni projelerle birlikte 2015 yılına kadar 875 milyon dolarlık yatırım yapacaklarının aktaran Tahincioğlu,  “Bu yatırımların 175 milyon dolarlık kısmını geçtiğimiz yıl içinde gerçekleştirdik. Başta ofis projeleri olmak üzere İstanbul'un çehresini değiştirmeye yönelik iddialı projelere imza attık” dedi. Önümüzdeki üç sene içinde tamamlamayı hedefledikleri ofis, konut ve karma kullanımlı projeler olduğunu vurgulayan Tahincioğlu, Palladium Antakya projesini, Seyrantepe, Kozyatağı ve Ataşehir'de ofis projeleri, Çengelköy ve Levent'te konut projeleri ve Şişli'de ise karma projeler hayata geçireceklerini anlattı.

18 dönüm metrekare alanda gerçekleştirilen Palladium Tower, 55 bin metrekare toplam kiralanabilir alana sahip. 180 metre yüksekliğe sahip olacak proje akıllı bina sistemi, Leed Gold (Yeşil bina) sertifikası özellikleri ve Feng Shui felsefesine uygun olarak tasarlanıyor. 180 ile 1350 metrekare arasında farklı alanlarda seçeneklerin sunulduğu Palladium Tower'da, ofisler,  tam kat ya da 6 ofise kadar bölünebilen modüler yapıda kullanılabiliyor.  Palladium Tower ofis katlarının satış fiyatları ise 890 bin dolar ile 1 milyon 500 bin dolar arasında değişiyor.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Palladium Tower Ataşehir'de son durum ne?
  • 28.02.2013 17:23

Palladium Tower Ataşehir'de son durum ne?

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Palladium Tower projesinin Şubat 2013 vid ...

Palladium Tower tanıtım filmi için tıklayın!
  • 19.12.2012 16:51

Palladium Tower tanıtım filmi için tıklayın!

Ataşehir'de Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla hayat bulan Palladium Tower projes ...

Tahincioğlu Palladium Tower'ın havadan görüntülerini görmek için tıklayın!
  • 20.02.2013 17:10

Tahincioğlu Palladium Tower'ın havadan görüntülerini görmek için tıklayın!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Palladium Tower projesinin inşaat devam e ...

Palladium Tower projesinin foto galerisi yayında!
  • 19.12.2012 17:13

Palladium Tower projesinin foto galerisi yayında!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Ataşehir'de inşa edilen Palladium Tower proje ...

Ak Portföy, yeni yatırımını Palladium Tower'a yaptı
  • 20.06.2017 09:47

Ak Portföy, yeni yatırımını Palladium Tower'a yaptı

Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonunu (GYF) kuran Ak Portföy, yeni yatırımı ...

Tahincioğlu'nun projelerinde ofisin payı yüzde 80’e çıktı
  • 28.11.2014 15:27

Tahincioğlu'nun projelerinde ofisin payı yüzde 80’e çıktı

Peşpeşe yeni projelerini hayata geçiren Tahincioğlu'nda ofislerin payı yüzde 80' ...