maritbet girişmaritbet
Ofisim İstanbul’da m²'si 4 bin 950 TL'ye!

Ofisim İstanbul’da m²'si 4 bin 950 TL'ye!

İstanbul’un gözde iş bölgesi haline gelen Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Anadolu Yakası’ndaki merkezi Maltepe İlçesi’nde yer alan prestijli ofis projesi ‘Ofisim İstanbul’da yeni fiyatlarla lüks ofisleri için yeni kampanya başlatıldı.

 

İstanbul'un gözde iş bölgesi haline gelen Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Anadolu Yakası'ndaki merkezi Maltepe İlçesi'nde yer alan prestijli ofis projesi ‘Ofisim İstanbul'da yeni fiyatlarla lüks ofisleri için yeni kampanya başlatıldı. 
 
Ofisim İstanbul'da yüzde 70'i satılan ikinci kulede kalan son ofisler Haziran ayı itibarıyla yeni kampanya ile satışa çıktı.  Şirketler ve çalışanlar için prestijli bir iş ortamı ve yaşam alanı sunan Ofisim İstanbul'da ikinci binada kalan son ofisler Haziran fiyatlarıyla satılacak. Yüzde 50'si peşin ödemelerde faizsiz 24 ay vade ile satışa sunulan son ofislerde 110 m2'den 860 m2'ye kadar büyüyebilen ofis alanlarının metrekare fiyatı; 4.950 TL ile 6.500 TL arasında değişiyor.  
 
Ofisim Istanbul, geleceğin ofis trendini sunuyor
Aralık 2012 tamamlanması planlanan Ofisim İstanbul 22 kat ve 3 ayrı bloktan oluşuyor. 60 bin metrekarelik kapalı bir inşaat alanında, 15 bin metrekare arsa üzerinde 219 adet bağımsız bölüm ve 16 adet mağazadan oluşan Ofisim İstanbul kuleleri konfor ve prestiji bir arada arayan firmaların ilk adresi olacak. 
 
Ofisim İstanbul'da prestijli ofis katları ile restaurant, toplantı salonları, arşiv odalarının yanı sıra bay-bayan fitness center, bay-bayan sauna, hobi odası, bay-bayan kuaför, lostra, oto yıkama, gibi çalışanların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak sosyal işletmeler de yer alacak. Profesyonel yönetim ile birlikte vale parking, donanımlı güvenlik ve back office hizmetleri sunan Ofisim İstanbul'da her türlü sosyal ve kişisel ihtiyacın karşılanması hedefleniyor. 
 
İller Bankası, Özkartallar ve Yapı Yatırım gibi uzun yılların birikimi ve inşaat tecrübesiyle sektörde söz sahibi şirketlerin işbirliği ile oluşan Özyapı Grubu Ortaklık Girişim İşletmesi'nin Kentsel Dönüşüm Bölgesi İstanbul Maltepe'de kurulan prestijli ofis projesi Ofisim İstanbul hızla yükseliyor.
 
Yapı Yatırım Hakkında
Yapı Yatırım kuruluşundan (1966) bu güne, bünyesinde daima en iyileri barındırmış, kendi AR-GE'sini oluşturarak sektörel alanda, yerel pazarlar dışında, dünyaya açılan ve bilgisini pazarlayan bir dinamik olmayı başarmıştır. Dünya genelinde proje ve ortaklıklara imza atan, enerjisini bünyesinden alan, dinamikleriyle sektörün lokomotif kuruluşlarından biri olan Yapı Yatırım , Türkiye'yi yapı endüstrisi alanında Dünya'da hak ettiği yere taşımayı misyon edinmiştir.
 
Özkartallar Hakkında
Özkartallar Şirketler Grubu, 1986 yılından bugüne, üreten toplumun bir parçası olmak için ürettiği her yapıda, Türkiye'nin gelişimine ve büyümesine yenilikçi tasarımlarıyla ve kaliteli işçiliği ile katkıda bulunmanın gayreti içindedir. Özkartallar Şirketler Grubu; faaliyetlerine başladığı günden bugüne elde ettiği bilgi birikimi, organizasyon yeteneği ve teknolojinin sağladığı yeni olanaklarla bireysel konuttan toplu konuta, alt yapıdan köprülü katlı kavşak inşaatlarına, yurt içi ve yurt dışında kamu ve özel kurumlara ait taahhütleri inşa ederek gelişimini sürdürmektedir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul'a 3 yeni uluslararası kongre geliyor
  • 10.05.2024 17:34

İstanbul'a 3 yeni uluslararası kongre geliyor

İTO Başkanı Avdagiç, ABD Ulusal Emlakçılar Birliğinin 2025 yılı kongresi, Ulusla ...

Emlak Katılım, 5 yeni şube daha açtı
  • 09.05.2024 11:07

Emlak Katılım, 5 yeni şube daha açtı

Emlak Katılım, Bursa'da Demirtaş, İstanbul'da Tuzla Sanayi, Bayrampaşa, Beylikdü ...

Yılın ilk çeyreğinde 27,1 milyon yolcu İstanbul'daki havalimanlarından uçtu
  • 25.04.2024 16:52

Yılın ilk çeyreğinde 27,1 milyon yolcu İstanbul'daki havalimanlarından uçtu

İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanları, ocak-mart döneminde, geçen yılın aynı d ...

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı açıldı
  • 27.02.2024 12:20

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı açıldı

İstanbul'un en eski demir yolu hatlarından biri olan Sirkeci-Kazlıçeşme arasında ...

Bakan Özhaseki: " Gelin şu kentsel dönüşüme lütfen mani olmayın"
  • 22.02.2024 16:48

Bakan Özhaseki: " Gelin şu kentsel dönüşüme lütfen mani olmayın"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul’da 5.500 ...

Bakan Özhaseki: "İstanbul'da 1 milyona yakın konutu dönüştürmeyi düşünüyoruz"
  • 15.02.2024 16:32

Bakan Özhaseki: "İstanbul'da 1 milyona yakın konutu dönüştürmeyi düşünüyoruz"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul Ticaret ...