maritbet girişmaritbet
Lapis Han’da teslim hazırlıkları başladı

Lapis Han’da teslim hazırlıkları başladı

Geçtiğimiz hafta içi cephelerindeki koruma folyoları açılan Lapis Han, orijinal renklerine kavuştu. Bordo ve kırmızı tonlarının hakim olduğu dış cephe, Kartal’a farklı bir enerji katıyor

2013-2014 yılında "Dünyanın, Avrupa'nın ve Türkiye'nin en iyi ofis geliştirme' projesi seçilen Lapis Han'da teslim heyecanı başladı. Mart 2014'de sahiplerine teslim edilecek projede, hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi cephelerindeki folyoları açılan Lapis Han'ın sahip olduğu özellik ve ayrıcalıklarla Kartal bölgesine fark katacağı düşünülüyor. Kırmızı ve bordo renklerin hüküm sürdüğü Lapis Han'ın dış cephe panelleri Japonya'da üretildi. Panellerin renkleri özel danışmanlar eşliğinde özel sistem renk karışım teknolojisi kullanılarak elde edildi. A2 yanmazlık sınıfındaki bu paneller projenin en can alıcı noktalarından biri olarak öne çıkıyor. Açılır alüminyum doğramalar tamamen projeye özel olarak üretildi. Isı geçirgenliği ve dayanıklılığı yüksek performans gösteren bu alüminyum açılır sistemler özel ısıcamlar ile yapıya değer kattı.  Yapının çift yönlü cepheleri ile ofisler gün ışığından maksimum derecede faydalanmakta olup, elektrik enerjisi tüketimi minimize edildi.

Gürallar Yapı A.Ş. tarafından Kartal'da inşa edilen Lapis Han projesinde “Yüzde 10 peşinatla taksitleri teslimde öde” kampanyası, yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Satışta 11 ofisin kaldığı projede fiyatlar 375 bin TL ila 1 milyon 500 bin TL arasında değişiyor. Yüzde 10 peşinatla ofis satışı yapılan projede taksitler ise teslimde ödenmeye başlıyor. Bu arada Gürallar Yapı A.Ş., açılış sonrası için kiralama taleplerini de topluyor. 

Kartal'da, E-5 aksının tam üzerinde, yüksek görünürlük ve prestije sahip Lapis Han, metro istasyonunun tam önünde yer alıyor. İstanbul Anadolu Adliye Sarayı ve Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi'ne 700 metre mesafede yükselen proje, 6 bin 897 metrekare alan üzerinde 32 bin metrekare inşaat alanına sahip. İnşaatına Şubat 2013'de başlanan Lapis Han; 160 ofis ve 26 mağazadan oluşuyor. Alanları 57 ila 216 metrekareye kadar farklı metrekarelerden oluşan ve istenildiğinde birleştirilebilen ofislerden oluşan projede 3 bin metrekare sosyal donatı alanı bulunuyor. 

Her 57 metrekarelik ofise 1 kapalı otoparkın bulunduğu projede, ayrıca ofis kullanıcıları için ücretsiz kullanabilecekleri toplantı odaları, kişiye özel arşiv odaları, seyahatlerini planlayabilecekleri “asistan” hizmeti ve ofislerini kiralayabilecekleri ikinci el yönetimi gibi hizmetlerin tamamı sağlanıyor. Kat bahçeleri, yaklaşık 1.100 metrekarelik iç avlu ve dikey bahçelerin de yer aldığı ofislerin içinde; wc, mutfak ve diğer tüm alanları da tamamlanmış şekilde teslim edilecek. En az 2 cephesi bulunan ofislerin tamamında doğal havayı alabilecekleri açılabilir camlar mevcut. Kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, masaj odaları ve vitamin bardan oluşan bir spor merkezi ile kreş ve etüt odalarının bulunduğu Lapis Han'da; mağazalar, restaurant ve cafe gibi pek çok sosyalleşme alanı da yer alıyor. 

Lapis Han İletişim Bilgileri;

Web: http://www.lapishan.com/tr/index.html
Telefon: 444 6 577

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Evrim Karayel '2015, 2014'e göre daha iyi olacak'
  • 04.12.2014 17:37

Evrim Karayel '2015, 2014'e göre daha iyi olacak'

Gürallar Yapı A.Ş. Genel Müdürü Evrim Karayel, 14. Gayrimenkul Zirvesi'nde editö ...

Evrim Karayel 'Türk firmalarının fuarlara katılması gerek'
  • 14.03.2014 11:01

Evrim Karayel 'Türk firmalarının fuarlara katılması gerek'

Gürallar Yapı Genel Müdürü Evrim Karayel, Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleşti ...

Evrim Karayel 'Yeni projelerle ilgili çalışıyoruz'
  • 14.01.2014 13:56

Evrim Karayel 'Yeni projelerle ilgili çalışıyoruz'

Gürallar Yapı Genel Müdürü Evrim Karayel, Türk gayrimenkul sektörünün son durumu ...

Evrim Karayel Lapis Han projesini anlatıyor!
  • 03.06.2013 14:45

Evrim Karayel Lapis Han projesini anlatıyor!

Gürallar Yapı Genel Müdürü Evrim Karayel, Kartal'da hayata geçirilen Lapis Han p ...

Evrim Karayel, GISP'te mikrofonumuza konuştu!
  • 01.06.2013 13:54

Evrim Karayel, GISP'te mikrofonumuza konuştu!

Evrim Karayel, GISP'te emlaktasondakika.com mikrofonuna konuştu... ...

Lapis Han Kartal projesinin reklam filmi yayında!
  • 09.04.2013 16:20

Lapis Han Kartal projesinin reklam filmi yayında!

Gürallar Yapı imzası taşıyan Lapis Han projesinin reklam filmi emlaktasondakika. ...