maritbet girişmaritbet
Kuriş Kule Ofis Projesi’nde metrekaresi 6 bin 500 TL’ye!

Kuriş Kule Ofis Projesi’nde metrekaresi 6 bin 500 TL’ye!

2015 yılının Mayıs ayında teslimleri yapılacak olan Kuriş Kule Ofis Projesi’nde fiyatlar 6 bin 500 TL ile 9 bin TL arasında değişiyor

 

2015 yılının Mayıs ayında teslimleri yapılacak olan Kuriş Kule Ofis Projesi'nde fiyatlar 6 bin 500 TL ile 9 bin TL arasında değişiyor

Kılıçoğlu Group ve Delta Yapı tarafından yapılan Kuriş Kule projesi bir ticari ofis projesi olarak yükseliyor. Kartal'da E-5'e yakın bir konumda yükselen Kuriş Kule projesi şu an hafriyat aşamasında. Projede teslimler 2015 yılının Mayıs ayında yapılacak. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yanı başında yapılan Kuriş Kule projesinde ofislerin metrekare birim fiyatları 6 bin 500 liradan başlıyor, 9 bin liraya kadar yükseliyor. Projeden ofis sahibi olmak isteyenler yüzde 50 peşinatla banka kredisi kullanabiliyorlar.

Ön satış aşamasında yüzde 45'i satılan Kuriş Kule projesinde ofislerin alanları 85 metrekare ile 870 metrekare arasında değişiyor. Projede ofislerin tavan yüksekliği 4 metre olacak. Kartal'daki Kuriş Kontraplak fabrikasının 60 bin metrekarelik arsası üzerine kurulan Kuriş Kule projesinde 190 ofis ve 30 mağaza yer alıyor.

29 katlı tek blok halinde tasarlanan Kurişkule projesinde mağazaların tavan yüksekliği 8 metre olarak tasarlandı. Projedeki mağazalar fast-food, cafe, banka, eczane, medikal, görüntüleme tanı ve tedavi merkezleri, optik, özel klinik ve sağlık merkezleri için çok özel mağaza ve tam kat ticari alanlar olarak değerlendirilecek.

Kuriş Kule projesi E-5 ve yan yola olan cephesiyle ulaşım için oldukça cazip bir noktada yükseliyor. Her katta kat bahçesi bulunan Kuriş Kule projesinde otopark, toplantı salonları, V.I.P. girişi, fitness salonu mevcut durumda.

Kuriş Kule Ofis Projesi İletişim Bilgileri;

Web: http://www.kuriskule.com

Telefon: 0216 370 0 400

Sinem Öztürk/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz