maritbet girişmaritbet
İstanbul'un kiralık ofis projeleri

İstanbul'un kiralık ofis projeleri

Ofis ihtiyacı arttı, kiralık ofis projeleri fazlalaştı

Hızla gelişen bir iş ağı ve ticaretin büyüdüğü bir şehir: İstanbul! Son dönemlerde iyice artan ve genişleyen iş olanakları İstanbul'da kiralık ofis ihtiyacını ve ardından ofis projelerini doğurdu. İnşaat şirketlerinin de artık daha fazla yoğunlaştığı ticari projeler hızla inşa edilmeye başlandı. 

Ofis projeleri yanı sıra konut projelerinin içerisinde yer alan ofis sayısı da arttı. Daha önce İstanbul'un belirli bölgelerinde göremeye alışık olduğumuz iş merkezleri, plazalar, ofis kuleler artık her yerde...

1- Rönesans Tower

rönesans tower genel

İstanbul'un Anadolu yakasında Kozyatağı/Ataşehir bölgesinde toplam 13 bin 810 metrekare arsa üzerinde geliştirilen Rönesans Tower, A sınıfı ofis projesi. Eylül ayında tamamlanması hedeflenen projede ofisler kiralanıyor. Brüt kiralanabilir alanı 44 bin 500 metrekare olarak belirlenen Rönesans Tower'da 300 metrekare ve katları şeklinde kiralama yapılabiliyor. Projede ofislerin metrekaresi aylık 30 Euro olarak belirlendi. 

2- iTower Bomonti

itower kulesi

Fer Yapı tarafından Bomonti'de konumlandırılan ve teslimlerin başladığı iTower Bomonti'de ofis kiralamaları da devam ediyor. Projede aylık metrekare fiyatları 22 ile 27 dolar arasında farklılık gösteriyor. iTower Bomonti'da 60, 95, 120 ve 150 metrekare ofisler 800 metrekareye kadar uzanabiliyor. Back office concierge hizmetlerinden otopark ve vale parkinge kadar pek çok hizmet sunuluyor. 

3- Nidakule Göztepe

nidakule göztepe genel görünümü

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Göztepe'de konumlandırılan Nidakule Göztepe'de ofisler natamam teslim ediliyor. 450 metrekare veya tam kat şeklinde 900 metrekare olarak kiralanabilen Nidakule Göztepe'nin inşaat alanı 47 bin metrekare. 29 bin metrekaresi kiralanabilir olan Nidakule Göztepe'de ofislerin metrekare aylık kirası 23 ile 27 dolar arasında değişiyor. 

4- Monumento Kartal

monumento kartal girişi

15 Mart'tan itibaren tamamen açılacak Monumento Kartal, residence - ofis kullanımıyla dikkat çekiyor. Kartal'da yer alan Monumento Kartal'da 70 metrekare ile 800 metrekare arasında değişen ofis alanları mevcut. Metro, TEM, E5, Sabiha Gökçen, Pendik Marina ve Sahil Yoluna yakınlığı ile dikkat çeken Monumento Kartal'da aylık metrekare fiyatları 15 dolardan başlıyor. 

5- Kağıthane Ofispark

Tekfen Holding tarafından inşa edilen Kağıthane Ofispark'a hemen taşınmak mümkün. Kağıthane'de 14 bin 500 metrekare arsa üzerine kurulan Kağıthane Ofispark'ın brüt kat alanı 1.141 metrekare olarak belirlendi. 9 blok halinde yükselen Kağıthane Ofispark'ın kiralık katları b3 blokta yer alıyor. 

6- Soyak Soho 

soyak soho binası

Soyak Soho Ofis, toplam 4 bin 40 metrekare kapalı ofis alanı ve 1.635 metrekare sadece ofis kullanımına ait benzersiz bahçe alanıyla, İstanbul'un en merkezi iş alanlarından Zincirlikuyu'nun kalbinde A sınıfı ofis ayrıcalığını satışa sunuyor. Soho Ofis 3 kattan oluşuyor. Soyak Soho Ofis'te concierge hizmetleri, Wi-Fi, fiber optik altyapı, merkezi TV sistemi gibi modern teknolojik servisler, ortak alanların güvenliğini sağlamak üzere CCTV sistemi mevcut.

Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Metro, gayrimenkul projelerini nasıl etkiliyor?
  • 18.08.2015 12:12

Metro, gayrimenkul projelerini nasıl etkiliyor?

Ulaşım yatırımları, ofis ve konut projelerinin daha hızlı satılmasını sağlıyor. ...

'Ofis projeleri en karlı yatırım'
  • 04.01.2018 12:52

'Ofis projeleri en karlı yatırım'

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, ofis projelerinin en karlı ...

Kirayı kendinize ödeyin ofisinizin sahibi olun!
  • 20.11.2015 16:50

Kirayı kendinize ödeyin ofisinizin sahibi olun!

Evdekifirsat.com sunduğu konut fırsatlarına şimdi de şehrin merkezinde Kağıthane ...

Ankara’da iş dünyasının da artık bir ‘Protokol’ü var!
  • 14.02.2015 11:07

Ankara’da iş dünyasının da artık bir ‘Protokol’ü var!

Ankara'nın en gözde noktalarından olan Çukurambar’da yeni bir iş merkezi yükseli ...

İstanbul ofis pazarı hızla büyüyor, iş dünyası kabına sığmıyor!
  • 21.12.2014 09:19

İstanbul ofis pazarı hızla büyüyor, iş dünyası kabına sığmıyor!

3.8 milyon metrekare olan kiralanabilir alanın 3 yılda 6.5 milyonu bulması bekle ...

‘Tarifi en kolay’ ofis projesinde peşinat yok, ara ödeme yok!
  • 20.11.2014 10:36

‘Tarifi en kolay’ ofis projesinde peşinat yok, ara ödeme yok!

E-5 karayolunun hemen yanı başında, prestijli ofis projesi: Parima'da 36 ay vade ...