maritbet girişmaritbet
Dumankaya Horizon'da kiracısı hazır mağazalar

Dumankaya Horizon'da kiracısı hazır mağazalar

2015 Nisan ayında teslim edilecek mağazalarda, giyimden kozmetiğe pek çok ünlü marka şimdiden yerini aldı

Bu markalar arasında Türkiye pazarına yeni girecek işletmeler de yer alıyor. Bütünleşik bir yaşam alanı sunan Dumankaya Horizon'da, konut ve home office bölümlerini tamamlayan yatay düzlemde konumlandırılmış toplam 35 mağaza bulunuyor. 

Horizon'daki evler yatırımcılardan çok sahil yaşamını özleyenlerin tercihi

Eşsiz konumu ve toplamda 109 adet geniş alanlı akıllı dairesiyle Horizon, hem yerli hem yabancı alıcılar tarafından oturum amaçlı tercih ediliyor. 

Adaların tam karşısında, denize saygılı yatay mimarisi ve panoramik manzarasıyla Dumankaya'nın özgün projelerinin başında yer alıyor. Zaman tasarrufu, konfor ve kişiselleştirilmiş ev ekonomisi yaratan akıllı bina sistemi Dumankaya IQ, Horizon'da sunduğu konforlu yaşam uygulamalarıyla akla hayale sığmayan yenilikleri de beraberinde getiriyor. 

Anadolu Yakası'nda sahil yolunun en prestijli butik projesi Dumankaya Horizon, kiracısı hazır 10 mağazasıyla satışa sunuldu. 

Dumankaya Horizon manzarası

Gayrimenkul sektöründe yenilikleriyle ses getiren Dumankaya İnşaat, Kartal sahil yolunda hayata geçirdiği projesi Dumankaya Horizon ile yatırımcılara kira garantisi vererek ticari alan satışlarına yeni bir hareketlilik getirdi. Prens Adaları'nın tam karşısında konumlanan Horizon'da, yalnızca 10 adet ticari alan için uygulanan bu kampanyayla mağaza sahiplerinin yatırımları Dumankaya güvencesi altında olacak. Horizon, Kartal sahilinin en işlek caddesinde yer alması, bölgenin tek açık hava alışveriş merkezi olması ve yalnızca kaliteli markaların bulunduğu az sayıda mağazaya yer veren butik bir proje olması gibi özellikleri sayesinde diğer projelerden farklılaşarak, bölgenin ticari alt yapısını güçlendiriyor, yatırımcısına büyük kazançlar sağlıyor. 

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, projede yapmış oldukları kampanyayla yatırım yapacaklara sıra dışı bir değer sunduklarının altını çizdi. Dumankaya, projeye yatırım yapan mağaza sahiplerinin aylık 7.000 TL ile 19.000 TL arasında değişen kira garantisiyle yıllık %8'e varan bir yatırım dönüşüne sahip olacaklarını, böylece bu özel projeden ticari gayrimenkul sahibi olan yatırımcıların, satın aldıkları mağazaya göre değişkenlik göstererek yılda ortalama 228.000 TL'ye varan kira geliri elde edeceklerini belirtti. 

Dumankaya Horizon balkonlu

Tapu hemen teslim

Anadolu Yakası'nın en prestijli bölgeleri Bağdat Caddesi ve Pendik Marina'ya 5 dakika mesafede olması ve sahile sıfır konumuyla kişiye özel bir durak konumundaki bu proje, akıllı bir yatırım imkânı sunuyor. 

Dumankaya Horizon, hiç bekletmeden tapuyu hemen teslim ediyor. 

Horizon'ı farklı kılan özellikler

Horizon'ın özelliklerinden de bahseden Uğur Dumankaya, "Sahil yolunun en özel lokasyonlarından birinde yükselen Horizon'da, mağazalarımız 72 m2 ve 436 m2 arasında değişiyor. 

Bu proje geliştirilirken mağaza karması üzerinde oldukça fazla çalıştık. Hiçbir mağazanın birbirine rakip olmadan yüksek getiriyle çalışması ve projeye değer katması önceliklerimizin başında yer alıyordu. 

 Burası moda, alışveriş, lezzet ve sağlık için butik bir buluşma noktası olacak. 

Bölgenin ve prestijli bir projenin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak güzellik merkezi, tekstil mağazaları, ev gereçleri mağazaları, restoranlar, cafe-bistro'lar, pastane, kuyumcu /mücevherci, kozmetik, eczane, optik saat gibi detaylı düşünülmüş bir mağaza karması oluşturuldu." şeklinde konuştu. 

Dumankaya Horizon İletişim Bilgileri;

Web: www.dumankaya.com
Telefon:(0216)3064968

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ayşegül Çakıcı 'Dumankaya Horizon artıları olan bir proje'
  • 20.12.2013 16:42

Ayşegül Çakıcı 'Dumankaya Horizon artıları olan bir proje'

Dumankaya İnşaat Satış Yöneticisi Ayşegül Çakıcı, Kartal'da hayata geçirilen Hor ...

Dumankaya Horizon'un basın toplantısı yayında!
  • 19.06.2013 11:43

Dumankaya Horizon'un basın toplantısı yayında!

Dumankaya Horizon projesinin basın lansmanı dün gerçekleştirildi. Kartal'da konu ...

Dumankaya Horizon projesinin görselleri emlaktasondakika.com'da!
  • 26.12.2012 15:48

Dumankaya Horizon projesinin görselleri emlaktasondakika.com'da!

Dumankaya İnşaat'ın Kartal sahildeki yeni projesi Dumankaya Horizon'un görseller ...

GYODER kampanyası Dumankaya İnşaat'in 5 projesinde geçerli!
  • 05.08.2016 16:48

GYODER kampanyası Dumankaya İnşaat'in 5 projesinde geçerli!

Dumankaya İnşaat, GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu. ...

Dumankaya İnşaat'tan yıl sonuna özel kampanya
  • 26.12.2015 10:15

Dumankaya İnşaat'tan yıl sonuna özel kampanya

Dumankaya İnşaat cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, R ...

Dumankaya Horizon’dan ‘ticari alan’ fırsatı
  • 19.11.2015 10:58

Dumankaya Horizon’dan ‘ticari alan’ fırsatı

Dumankaya İnşaat tarafından Anadolu Yakası’nın en prestijli bölgelerinden Sahil ...