maritbet girişmaritbet
Dap Z Ofis'e bayram geldi! Metrekaresi 4 bin TL'ye!

Dap Z Ofis'e bayram geldi! Metrekaresi 4 bin TL'ye!

Altınboynuz’u eski günlerine kavuşturacak olan Boğaz suyunun Haliç’e kavuşması projesi hayata geçti; Z Ofis’in Haliç manzaralı ofis ve dükkanlarının cazibesi arttı

 

DAP Z Ofis'in satış ofisi bayramın 3. ve 4. günü açık olacak.
 
3.5 yıl süren Haliç Çevre Koruma Projesi kapsamında, Haliç kıyısındaki sanayi tesisleri kaldırılarak, bölge, ticaretin kalbinin attığı bir merkeze dönüştürüldü. Şişli-Mecidiyeköy-Kağıthane-Çağlayan aksında konumlanan Z Ofis, üstün teknolojisi ve sıra dışı mimarisiyle bölgedeki ofis projeleri arasında öne çıktı. Avukatlar, muhasebeciler, danışmanlar ve diğer serbest meslek gruplarından girişimciler, “akıllı yatırım” sloganıyla tanıtılan projeye yoğun ilgi gösterdi. 
 
Sekreteri bedavaya getiren ofis
 
Z Ofis ile iş dünyasına hızlı bir giriş yapan Dap Yapı'nın kemikleşmiş alıcı ve yatırımcı grubu yeni projeye talip oldu; ofis ve dükkanların büyük çoğunluğu satıldı. “Sekreteri bedavaya getiren ofis” mantığıyla sunulan ofisler, ticari emlak satın alırken 13-15 yıl kabul edilen amortisman süresini 7-10 yıla düşerek maksimum kazanç sağlıyor.
 
Lokasyon avantajı
 
Mağazalar katında merkez resepsiyonu, her katta ayrı sekreterlik ve her katta 2 adet toplantı odası, süs havuzları ve özel düzenlenmiş peyzajıyla mükemmel bir çalışma ortamı sunan DAP Z Ofis,  suyun yol boyu eşlik ettiği güzergahta, iş dünyasının yeni merkezi olarak anılan bölgede, Çağlayan'da yer alıyor. Lokasyonu itibarıyla tüm yollara en seri biçimde bağlanacak şekilde tam ortada konumlanan projeden Tünel sayesinde Taksim ve Beşiktaş'a ulaşmak son derece kolay. Çevreyolu'na bağlanmak sadece 2 dakika sürerken, Adliye Sarayı'na yürüyerek gitmek mümkün.
 
Back-up concierge ile çözüm odaklı hizmetler 
 
8 kattan (2 otopark katı, 1 mağazalar katı, 4 ofis katı) oluşan projede, iş ve yaşamla ilgili bütün ihtiyaçlar bina içinde karşılanacak şekilde tasarlandı. DAP Z Ofis'in A plus, hizmet standardı yüksek ofislerinde kuaför, market alışverişi, eczane, terzi ve banka gibi ihtiyaçlar binadan çıkmadan hallediliyor.
 
Önemli markaları buluşturan dükkanlar
 
İş dünyasına yönelik tüm fonksiyonları eksiksiz şekilde bünyesinde toplayan DAP Z projesinde ofis stoklarının hızla tükenmesi üzerine, projenin satışa kapalı olan dükkan ve mağazaları da satışa sunuldu. Projede yer alacak dükkan ve mağazalar, cadde üzeri lokasyon avantajı dolayısıyla yerli ve yabancı markaların takibine girdi. Büyüklüğü 49-281 m2 arasında değişen 61 adet ticari üniteye önemli gurme restoranlar ile tanınmış perakende markalar talip oldu. Dünyada Z harfiyle inşa edilen ilk proje olan DAP Z Ofis'in yakın çevresinde çok sayıda iş ve ticaret merkezi yer alıyor. Proje, on binlerce kişinin yaşadığı bir çevreye hitap ediyor.
 
Fiyatlar, emsallere göre düşük tutuldu
 
Yüzde 50'si peşin ödemelerde faizsiz 30 ay vade ile satışa sunulan 55- 87 m2'lik 304 adet ofis alanının metrekare fiyatı 4.000 TL ile 6.500 TL arasında değişiyor. 
 
Metrekare fiyatlarının bölge emsallerinden yüzde 50-80 oranında düşük tutulduğu projede amortisman süresinin kısalığı yatırımcıların dikkatini çekiyor. Faizsiz 36 ay vade kolaylığı sağlanıyor. 
 
Dap Z Ofis İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0212 294 32 42

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ziya Yılmaz, Dap Z Ofis'i anlatıyor!
  • 28.09.2012 15:04

Ziya Yılmaz, Dap Z Ofis'i anlatıyor!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, mimarisiyle dikkat çeken Z Ofis'in ...

Ziya Yılmaz, Dap Z Ofis'i Hüseyin Belibağlı'ya anlattı!
  • 27.09.2012 13:48

Ziya Yılmaz, Dap Z Ofis'i Hüseyin Belibağlı'ya anlattı!

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Dap Z Ofis projesi Çağlayan'da yükseliyor. ...

DAP Z Ofis'in ilk görüntüleri için tıklayınız!
  • 27.09.2012 09:44

DAP Z Ofis'in ilk görüntüleri için tıklayınız!

Çağlayan’da yükselen DAP Z Ofis, hem Türkiye’de hem de dünyada “ilk”lerin ve “en ...

Polisan, Dap Z Ofis'te kendine ait iş yerlerinin satışa başlıyor
  • 30.06.2014 10:54

Polisan, Dap Z Ofis'te kendine ait iş yerlerinin satışa başlıyor

Polisan Holding, Kâğıthane’deki arazisi üzerinde DAP Yapı işbirliğiyle inşaatı t ...

Vazo Kule'de satılık konut fiyatları 179 bin TL'den başlıyor!
  • 28.03.2013 14:21

Vazo Kule'de satılık konut fiyatları 179 bin TL'den başlıyor!

Bugün satışa çıkan Dap Vazo Kule, mimaride çığır açan fikirleri ve konut anlayış ...

Vazo Kule Dragos home office bloğunda 250 bin liraya!
  • 19.03.2013 11:01

Vazo Kule Dragos home office bloğunda 250 bin liraya!

99 adet ofisin yer aldığı Vazo Kule'de Rotana'nın Arjaan markası hizmet verecek. ...