maritbet girişmaritbet
Tepe Home'da estetik ve konfor bahçelere taşındı

Tepe Home'da estetik ve konfor bahçelere taşındı

Yaza doğru yaklaşırken bahçe mobilyalarına olan ilginin arttığını söyleyen Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan 2022 yılının bahçe mobilyaları trendlerini anlattı. 

Yaza doğru yaklaşırken bahçe mobilyalarına olan ilginin arttığını ve evlerde dış alanların konseptinin rahat, konfor ve şıklık algısı üzerine kurulduğunu söyleyen Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan 2022 yılının bahçe mobilyaları trendlerini anlattı. 

Pandemi döneminde kazanılan bazı alışkanlıkların kalıcı olarak tüketici tercihlerini değiştirdiğini belirten Levent Çapan, doğaya ve açık havaya olan özlemin çoğalması ile bahçe ve balkonların evin en önemli alanları olmaya başladığını söyledi. Değişen tüketici alışkanlıkları doğrultusunda ürün gamlarını genişlettiklerine dikkati çeken Çapan, temiz havada daha fazla zaman geçirilmesine olanak sağlayan konforu ve estetiği bir arada sunan ürünlerin öneminin arttığının altını çizdi. Bahçe koleksiyonlarının mağazalarında ve web sitelerinde tüketicilerinin beğenisine sunulmaya başlandığını belirten Çapan “Soğuk bir kışın ardından havaların ısınmasını heyecanla bekleyenlerin odağında bahçe mobilyaları var. Kendine zaman ayırmak, günün yorgunluğunu atmak, sevdikleriyle vakit geçirmek, açık havanın tadını çıkarmak isteyenleri memnun edecek Tepe Home bahçe mobilyaları, her ihtiyaca cevap veren zengin ürün yelpazesiyle müşterilerimizle buluşuyor” dedi.

“Bahçe mobilyalarının uzun ömürlü ve dayanıklı olması tercih sebebi”

Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, “Artık balkonlu veya bahçeli konutlara olan ilginin yoğun olarak arttığını gözlemliyoruz. Bu durumla paralel olarak bahçe mobilyalarına olan talep de her geçen gün yükseliş gösteriyor. Tepe Home olarak bahçe mobilyalarına yönelik öncelikli amacımız farklı metrekarelere uyum sağlayabilecek geniş bir ürün gamı sunarak tüm ihtiyaçlara ve zevklere hitap edebilmek. Doğa ile iç içe bir ortamda en çok aranılan unsurun rahatlık olduğunu gözlemleyerek takımlarımızda müşterilerimizin açık havada daha çok vakit geçirmelerini sağlayacak tüm detayların yer almasına özen gösteriyoruz. Aynı zamanda istenildiğinde kolayca hareket edebilen, modüler, minimal, kullanışlı ürünler ve keyifli kullanım imkânı sunan salıncaklar da 2022 bahçe koleksiyonumuzda yerlerini aldı. Ek olarak, bahçe mobilyasının uzun ömürlü ve dayanıklı olması da müşterilerin en önemli beklentilerinden biridir. Bundan dolayı her zaman olduğu gibi bahçe mobilyalarında da kalite önceliğimiz olmaya devam ediyor” diyerek sözlerini noktaladı.

Her zevke göre yenilikçi ve fonksiyonel tasarımlar sunan Tepe Home, bu sezon da birbirinden şık bahçe mobilyalarıyla evlerin konforunu ve estetiğini açık alanlara taşıyor. Sıcacık sohbetlere eşlik eden bahçe ve balkon takımlarının yanı sıra farklı dekorasyon detaylarını da düşünen Tepe Home, bahçe aksesuarı çeşitliliği ile de açık havanın keyfine şıklık katıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bahçe ve balkon ürünlerinde alışveriş trendleri neler?
  • 22.07.2022 10:44

Bahçe ve balkon ürünlerinde alışveriş trendleri neler?

Trendyol kullanıcıları, bu yaz en çok dış mekan bitkileri, oturma grupları, şems ...

Tepe Home ile genç odalarını yenilemenin tam zamanı!
  • 08.07.2022 23:13

Tepe Home ile genç odalarını yenilemenin tam zamanı!

Her zevke ve ihtiyaca hitap eden geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan Tepe Home, dü ...

L’unica’dan yaz bahçelerinin olmazsa olmaz ürünleri!
  • 04.06.2022 14:26

L’unica’dan yaz bahçelerinin olmazsa olmaz ürünleri!

Havaların giderek ısındığı ve keyfin bahçelere taşındığı bugünlerde yaşam alanla ...

Tepe Home, 2022 sezonu bahçe koleksiyonuyla dikkat çekiyor
  • 23.05.2022 16:45

Tepe Home, 2022 sezonu bahçe koleksiyonuyla dikkat çekiyor

Havaların ısınması ve yaz aylarının gelişi ile bahçe mobilyalarına olan ilgi her ...

Tepe Home'dan yüzde 25 indirimle evinizi ve bahçenizi yenileme fırsatı!
  • 13.05.2022 17:21

Tepe Home'dan yüzde 25 indirimle evinizi ve bahçenizi yenileme fırsatı!

Tepe Home mobilyalara ek olarak, evlerin konforunu açık alanlara taşıyan bahçe m ...