maritbet girişmaritbet
Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'ne yüzde 95 burslu kayıt imkanı!

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'ne yüzde 95 burslu kayıt imkanı!

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, ek yerleştirmede öğrencilerinin % 95’ini burslu kabul ediyor

Geleceğin tercih edilen profesyonellerini yetiştiren Özyeğin Üniversitesi Ek Yerleştirmede farklı fakülte ve programlarına yeni öğrencilerini bekliyor. Bu yıl tercih döneminde kontenjanlarını yüzde 99,5 oranında dolduran Özyeğin Üniversitesi,  Mimarlık ve Tasarım Fakültesi bünyesinde açılan ve İngilizce eğitim verecek olan Mimarlık, Endüstri Ürünleri Tasarımı, İletişim Tasarımı ile İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı lisans programlarının yanı sıra farklı fakülte ve programlara da Ek Yerleştirme ile sınırlı sayıda öğrenci alacak.

Yaşamla iç içe, yenilikçi, yaratıcı ve girişimci bir öğrenim merkezi olarak topluma hizmet vermeyi amaçlayan Özyeğin Üniversitesi, Ek Yerleştirme Dönemi'nde Mimarlık ve Tasarım Fakültesi bünyesinde açılan ve İngilizce eğitim verecek olan Mimarlık, Endüstri Ürünleri Tasarımı, İletişim Tasarımı ile İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı lisans programlarının yanı sıra, farklı fakülte ve programlarına da % 100, % 75, % 50 ve % 25 oranlarında burslarla sınırlı sayıda öğrenciyi kabul edecek. 

Ek yerleştirmede tanitim etkinlikleri Çekmeköy Kampüsü'nde

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi' nin geçtiğimiz hafta Ek Yerleştirme Dönemi öncesinde başlattığı, ünlü mimar ve tasarımcılarla liseli öğrencileri bir araya getiren etkinliklerin yanı sıra, 25-30 Eylül tarihleri arasında da  Çekmeköy Kampüsü'nde tanıtım etkinlikleri devam edecek. Etkinlikler kapsamında Özyeğin Üniversitesi akademisyenleri adaylarla buluşacak. 29 Eylül Pazar günü saat 14:00' te sınırlı sayıda öğrenci alınacak Ek Kontenjanlar ve burs olanakları ile ilgili bilgi almak isteyen adaylar Çekmeköy Kampüsü'ne gelerek doğrudan Özyeğin Üniversitesi akademisyenleriyle görüşebilecekler.

Kısaca Özyeğin Üniversitesi hakkında:

Özyeğin Üniversitesi, yaşamla iç içe, yenilikçi, yaratıcı ve girişimci bir öğrenim merkezi olarak topluma hizmet vermek amacıyla Hüsnü M. Özyeğin Vakfı tarafından kuruldu. Yükselen mesleklerde derinlemesine bilgi sahibi, yabancı dile hâkim, iletişim ve bilgi teknolojileri kullanımında yetkin, uygulama becerisi olan, girişimci, çevresinde ve çalışacağı kurumlarda fark yaratacak bireyler yetiştirmeyi amaçlayan Özyeğin Üniversitesi, açtığı programlarda ve oluşturduğu akademik kadroda son derece seçici davranır. Kuruluşundan itibaren ilk üç yılda, Özyeğin Üniversitesi öğretim üyelerinin yüzde 60'ı dünyada ilk 100, yüzde 85'i ise dünyada ilk 200'de yer alan üniversitelerden gelerek Özyeğin Üniversitesi'ne katılmıştır. Lisans eğitiminde olduğu kadar, araştırma ve lisansüstü çalışmalarda da mükemmelliğe erişmeye büyük önem veren Özyeğin Üniversitesi, 5 fakülte ve 2 yüksekokul çatısı altında, toplam 23 lisans programıyla eğitim vermekte; Çekmeköy'de bulunan kampüsünde toplam 220 bin metrekare alanda öğrencilerini hayata hazırlamaktadır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

“MBA in Real Estate” programına Özyeğin Üniversitesi de katıldı
  • 09.08.2017 17:21

“MBA in Real Estate” programına Özyeğin Üniversitesi de katıldı

GYODER’in öncülüğünde ilk kez Bahçeşehir Üniversitesi’nde başlatılan “MBA in Rea ...

Gelecekte konut tasarımları nasıl olacak?
  • 27.04.2017 15:31

Gelecekte konut tasarımları nasıl olacak?

McGill Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Avi Friedman, Özyeğin Üniversitesi'nde g ...

Kültür ve mekan ilişkisi bu toplantıda tartışılacak
  • 15.12.2016 18:57

Kültür ve mekan ilişkisi bu toplantıda tartışılacak

‘Kültür ve Mekan’ toplantıları dizisinin üçüncüsü, Özyeğin Üniversitesi’nin ev s ...

Özyeğin Üniversitesi'nin en akıllı kampüsü: ScOLa!
  • 03.09.2016 10:55

Özyeğin Üniversitesi'nin en akıllı kampüsü: ScOLa!

Geleceğin şehirlerinde binalar da akıllanarak, enerji ve kaynakların daha tasarr ...

İstanbul trafiği, endüstriyel tasarım konseyinin konusu oldu!
  • 12.07.2016 12:17

İstanbul trafiği, endüstriyel tasarım konseyinin konusu oldu!

Megakent İstanbul'un meşhur trafiği, World Design Talks etkinliğinin konusu oldu ...

Özyeğin Üniversitesi EKODesign Konferansı'nın örnek projesi oldu
  • 26.04.2016 17:34

Özyeğin Üniversitesi EKODesign Konferansı'nın örnek projesi oldu

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından düzenlenen EKODesign Konferansı’nda, Özye ...