maritbet girişmaritbet
MAR Mimarlık Haliç Sütlüce'deki dönüşüm Projesi ile Münih EXPO Real 2013 Fuarı'nda!

MAR Mimarlık Haliç Sütlüce'deki dönüşüm Projesi ile Münih EXPO Real 2013 Fuarı'nda!

MAR Mimarlık Haliç Sütlüce'deki Kentsel Dönüşüm Projesi ile Münih EXPO Real 2013 Fuarı'na katılıyor

MAR Mimarlık'ın hazırladığı kentsel dönüşüm projesi, Münih EXPO Real 2013 fuarı'nda global yatırımcıların karşısına çıkıyor.

Mar Mimarlık, Alman gayrimenkul devi Erwin Walter Graebner'in de ortağı olduğu Amplio Emlak Yatırım A.Ş. için hazırladığı Haliç Sütlüce'deki Kentsel Dönüşüm Projesi ile 7-8-9 Ekim tarihlerinde Almanya'da gerçekleştirilecek olan Expo Real Fuarı'nda dünyanın dört bir yanından gelen yatırımcılar ve profesyonellerle buluşuyor. 

Alaeddin Babaoğlu'nun girişimi ve Graebner'in katılımı ile 2007 yılında kurulan ve Türkiye'ye yatırım yapma kararı alan Amplio Emlak Yatırım A.Ş'nin Haliç Sütlüce sırtlarında gerçekleştirmeyi planladığı kentsel dönüşüm projesinin mimari konsept ve uygulama projelerini Mar Mimarlık hazırlıyor. Dünyanın her yerinden fuarı ziyaret için gelecek olan yatırımcılar, 7-9 Ekim tarihleri arasında Mar Mimarlık tarafından hazırlanan, Amplio'nun en önemli yatırımlarından biri olan bu kentsel dönüşüm projesini de tanıma fırsatı bulacaklar.

Emlak, finans, yatırım ve mimarlık alanında dünyanın en önemli isimlerinin ve markalarının katılım gösterdiği Almanya'da düzenlenen Expo Real Fuarı bu yıl 16. kez kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Mar Mimarlık fuarda A1 Holü 021 Standında yer alıyor.

Erwin Walter Graebner'in çağrısı ile 7-8-9 Ekim'de Münih'te düzenlenecek olan fuardaki panellerde Türkiye'nin gayrimenkul piyasası değerlendirilecek. Bu paneller, Expo Real içinde bir ülkenin yatırım potansiyelinin değerlendirildiği tartışma platformları olması itibariyle de bir ilki ifade ediyor. 

Fuarda Türkiye'nin yatırım potansiyelinin anlatılacağı panellerde özellikle Türkiye'nin ayrıcalıklı coğrafi konumuna, ülkenin ekonomik istikrarına, genç ve büyüyen nüfusun avantajlarına vurgu yapılması bekleniyor. Sektörün önemli aktörlerinin bir araya geldiği bu fuar ve etkinlikler ülkemizin gerek yatırım potansiyeli, gerekse mimari tasarım ve proje üretimi konusunda ülkemiz mimarlarının geldiği noktanın sergilenmesi açısından da önemli bir fırsat.

Kısaca Mar Mimarlık Hakkında:

Kuruluşundan bu yana yurt içi ve yurt dışında pek çok projenin tasarım, proje ve uygulama hizmetini başarıyla tamamlayan Mar Mimarlık, İstanbul Teknik Ünversitesi'nden Mimar Gülfem Karaer ve Mimar Osman Elliiki tarafından 1993 yılında İstanbul'da kuruldu. Bünyesinde mimar, iç mimar, şehirsel tasarımcı, mühendis ve danışmanlardan oluşan çok yönlü bir kadro barındıran Mar Mimarlık, 30 kişilik profesyonel kadrosu ve yirmi yıla yaklaşan tecrübesiyle hizmet vermeye devam ediyor.

Türkiye'de, öğrencilik yıllarından bu yana bilgisayarı mimari tasarımda ilk kullanan ekiplerden olan Mar Mimarlık, 19 yılda birçok büyük projeye imza attı. Kuruluşunun üçüncü yılında Kemer Country projesi ile tasarım mimarlığına başlayan Mar Mimarlık, 2007'de Zaha Hadid ile birlikte gerçekleştirdiği Capital Hill Konutu (Rusya) projesi ile uygulama mimarlığına iddialı bir adım attı.

Uygulama mimarlığının sadece uygulama detayı çizmekten ibaret olmadığını düşünen Mar Mimarlık, malzemesiyle, yapım sürecinin hızlanmasıyla ve fizibilitesiyle bir projeyi bütün olarak ele alarak yatırımcının kârlılığını da ön planda tutan bir çalışma disiplini benimsiyor.

Eğitim projeleriyle mimarlara daha okul sıralarındayken uygulama mimarlığını doğru tanıtmayı misyon edinen Mar Mimarlık, üniversite ve şantiyelerle ortaklaşa gerçekleştireceği projelerle hem geleceğin mimarlarına hem de mimarlık mesleğine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Tasarımcı, mühendis ve işverenler tarafından kolay okunabilir ve efektif projeler geliştirme yetisine sahip güvenilir bir iş ortağı olarak tanımlanan Mar Mimarlık, hem şantiye hem de ofis tarafında uygulamayla birebir ilgileniyor ve her konuda A'dan Z'ye kapsamlı çözümler üretiyor. Rusya'dan Ortadoğu'ya, Türki Cumhuriyetler'den Ukrayna'ya kadar geniş bir coğrafyada proje üreten ve uygulayan Mar Mimarlık, uzman çözüm ortağı olarak tercih edilen uluslararası bir marka yaratma hedefiyle geleceğe ilerliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Alaeddin Babaoğlu, 2015 projelerini anlattı!
  • 07.03.2015 15:13

Alaeddin Babaoğlu, 2015 projelerini anlattı!

AMPLİO Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu, Beyoğlu Investors Group'u ...

Alaeddin Babaoğlu, Haliçenazır projesini anlatıyor
  • 14.12.2013 11:08

Alaeddin Babaoğlu, Haliçenazır projesini anlatıyor

Amplio Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu, Haliçenazır projesini H ...

Alaeddin Babaoğlu Golden Horn Hotel'i anlatıyor!
  • 16.05.2012 18:16

Alaeddin Babaoğlu Golden Horn Hotel'i anlatıyor!

Amplio Yönetim Kurulu Başkanı Aleaddin Babaoğlu, Hilton Garden Inn İstanbul Gold ...

Türkiye, yabancıların kıskacında. Nasıl mı?
  • 04.09.2014 10:38

Türkiye, yabancıların kıskacında. Nasıl mı?

Yabancılar, Türkiye'den gayrimenkul almaya devam ediyor ...

Türkiye gayrimenkul sektörü dünyada kaçıncı sırada?
  • 17.07.2014 11:03

Türkiye gayrimenkul sektörü dünyada kaçıncı sırada?

Gayrimenkul sektörü dünyada ve Türkiye’de her geçen gün daha da büyüyor ...

İnşaat sektörü küresel ısınmaya karşı önlem almalı!
  • 12.05.2014 11:46

İnşaat sektörü küresel ısınmaya karşı önlem almalı!

Dünya genelinde görülen mevsim değişiklikleri, küresel ısınmaya karşı alınması g ...