maritbet girişmaritbet
Cosentino doğayı yaşam alanlarına taşıyor

Cosentino doğayı yaşam alanlarına taşıyor

Geleceğin mimarisi için taşı güzellik, güç ve işlevsellik ile yeniden kodlayan Cosentino, Dekton Pietra Kode koleksiyonunda insan ve doğa arasında yeni bir köprü kuruyor. Açık bej renge ve son derece doğal bir yüzeye sahip olan VK02 Avorio tasarımı ile doğayı yaşam alanlarına taşıyor. 

Ünlü tasarımcı Daniel Germani ile iş birliği yaparak Pietra Kode renkleriyle üç klasik taşın zamansız güzelliğini yeniden yorumlayan Dekton serisi, doğal ve zarif görünümleriyle dekorasyona yeni bir soluk getiriyor.  Vicenza taşı, Travertin mermeri ve Ceppo di Gré’den ilham alınarak ortaya çıkan zengin nüanslar, renkler ve dokulara hayat veriyor. 

Şehrin stresinden doğaya sığınmak isteyenlere

Şehrin stresinden uzaklaşarak yaşam alanlarında doğaya sığınmak isteyenlerin ruhuna dokunan Vicenza Kode,  VK02 Avorio tasarımı ile doğayla bütünleşiyor. Açık bej renge ve doğal bir yüzeye sahip olan VK02 Avorio, fosil kabukların varlığıyla karakterize ediliyor.  İtalya kökenli bir malzeme olan Avorio taşından esinlenen tasarım, özellikle kenarlarda desen sürekliliğinin gerekli olduğu uygulamalar için ideal bir kullanım sunuyor. 

  • Etiketler:

Yorum Yaz