maritbet girişmaritbet
Cosentino’dan benzersiz banyo konsepti: The Bathelier

Cosentino’dan benzersiz banyo konsepti: The Bathelier

Hollandalı iç mimar Remy Meijers, minimalist ve zamansız bir anlayış kattı
 

C·Bath markası için önde gelen uluslararası tasarımcılar ve iç mimarlarla iş birliği yaparak; malzeme, performans, estetik gibi tasarım odaklı bir bakışı ele alan Cosentino, The Bathelier konsepti ile banyolara kapsamlı yeni bir yaklaşım sunuyor. Yüzey ve uygulamaların çok yönlülüğünü vurgulayan tasarımcılardan ünlü Hollandalı iç mimar Remy Meijers’ın eserinin de yer aldığı yeni konseptte; tasarımcının tipik Kuzey Avrupa ülkelerine özgü minimalist ve zamansız vizyonu banyolara yansıtılıyor.

Mimari yüzeylerde global bir marka olan Cosentino Group, dünyanın dört bir yanından tanınmış tasarımcıların vizyonuyla hayat bulan yeni C·Bath markasının The Bathelier konsepti ile banyolara yenilikçi bir anlam katıyor.  Tasarımın çok yönlülüğünün vurgulandığı The Bathelier konseptinin tasarımcılarından Remy Meijers, düzen ve sadeliği banyoların vazgeçilmez bir parçası haline getiriyor.

 “Banyo rahatsız edici herhangi bir unsur barındırmayan bir alan olmalı”

C·Bath The Bathelier konsepti kapsamında banyo yaklaşımını paylaşan Remy Meijers, “Banyo bana göre rahatsız edici herhangi bir unsurla karşılaşmadan güne huzurla başlayıp bitirebileceğiniz bir alan olmalı. Bu rahatlık için tasarımlarımda önem verdiklerim; temiz çizgiler, büyük açık alanlar, mekana karakter katan mimari vurgular ve malzemelerle yüzeylerin dengeli kullanımı. Buna ek olarak mekanın müziği olmalı ve ev hissiyatı taşımalı. Banyoların odağı sadece fonksiyon olmamalı, her şeyin yerli yerinde durduğu bir tasarım tercih edilmeli ve rahat hareket etmek için yeterli alan bulundurulmalı. Kullanıcılar bu şekilde tasarlanmış bir banyodan çıkmak istemeyecek” ifadelerini kullandı. 

  • Etiketler:

Yorum Yaz