maritbet girişmaritbet
Zorlu Center’ın sitesi www.zorlucentrer.com.tr açıldı

Zorlu Center’ın sitesi www.zorlucentrer.com.tr açıldı

İstanbul'un en değerli arsasına inşa edilen Zorlu Center'daki rezidanslar metrekaresi 9 bin 500 ila 18 bin dolardan satışa çıktı. 1+1'lerin fiyatının 1.1 milyon dolardan başladığı Zorlu Center’ın sitesi www.zorlucentrer.com.tr açıldı

 

 

Zorlu Gayrimenkul'ün 2007'de 800 milyon dolara aldığı İstanbul'un en değerli arsası Zincirlikuyu'daki eski Karayolları arazisine inşa edilen Zorlu Center 'da residanslar bugün satışa çıkıyor. Prestij projesi Zorlu Center rezidans, alışveriş merkezi, otel, ofis ve performans sanatları merkezi gibi beş fonksiyonu buluşturan binalardan oluşuyor.
 
BEŞİ BİR YERDE PROJE
Residansların metrekare fiyatı 9 bin 500 dolardan başlayıp, 18 bin dolara kadar çıkıyor. En küçük daire 1+1'ler bu hesapla 1.1 milyon dolardan satılacak. En pahalı dairenin fiyatı ise 14 milyon dolar. Rezidans bölümü, büyüklükleri 117 ile 733 metrekare arasında değişen Kule Rezidans ve Teras Ev olmak üzere iki farklı binada yer alıyor. Bin 350 metrekare büyüklüğündeki Penthouseların fiyatı 24 milyon doları buluyor. Projenin tanıtmı için düzenlenen basın toplantısanda konuşan Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu 'beşi bir yerde' olarak adlandırdıkları projenin 2.5 milyar dolara mal olacağını açıkladı. Hem yerli hem de yabancıların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Zorlu, 2 bin kişinin satış başlamadan satış ofisini ziyaret ettiğini kaydetti. Zorlu, ''Bugüne kadar sattıklarımız olmuştur, eşimiz dostumuz çok sıkıştırmıştır, sayı maşallah iyi" diye konuştu. Sadece rezidansların satışa çıkacağını alışveriş merkezi ve diğer bölümlerin ise kiralanacağını belirten Zorlu, projedeki otelin işletmesi için de Türkiye'de olmayan bir grupla anlaşmak üzere olduklarını duyurdu.
 
'Adabank ihalesine girebiliriz'
2006'da Denizbank'ı Dexia'ya satan Ahmet Nazif Zorlu tekrar sektöre girebileceğinin sinyalini verdi. CNBC-e'ye konuşan Zorlu, 24 Kasım'da Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) yapacağı Adabank'ın ihalesine katılabileceğini "Günü geldiği vakit bakarız" cümlesiyle açıkladı. Zorlu, İsrail'deki 1 milyar dolarlık enerji yatırımıyla ilgili olarak da "15-20 gün içinde inşaata start verilecektir. Yatırım başlayacak. Orada İsrailli ortağımız var, işletmesi bizde yüzde 25 ortağız. Yapımını da üslendik. Bu konuda ayrı bir ihale olacak" dedi.
 
Zorlu Center
Rezidans adedi: 584
Büyüklük: 117 - 733 metrekare
Metrekare fiyatı: 9 bin 500 - 18 bin dolar
Performans sanatları merkezi: 3 bin 50 kişilik
AVM: 100 bin metrekarede 200 mağaza
Otel: 58 bin metrekare
Ofis: 22 bin metrekarede 250-700 metrekare arası
 


Zorlu Center iletişim bilgileri
Web: www.zorlucentrer.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0212 444 94 96

  • Etiketler:

Yorum Yaz