maritbet girişmaritbet
Zorlu Center Ekimde satışa çıkacak!

Zorlu Center Ekimde satışa çıkacak!

Konutların metrekaresinin 15 bin euro civarında fiyatlardan satılacağı Zorlu Center’in 2012 yılında teslim edilmesi planlanıyor

 
Zorlu gayrimenkul tarafından İstanbul Zincirlikuyu'da yapılan ve Türkiye'nin ilk 5 fonksiyonlu ‘karma kullanım' projesi olan Zorlu Center projesi rezidans ve yaşam alanlarının yanı sıra sosyal donatılarıyla da iddialı.

Konutların metrekaresinin 15 bin euro civarında fiyatlardan satılacağı Zorlu Center'in 2012 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Ekim ayında satışa çıkması planlanan Zorlu Center'da performans sanatları merkezi, otel, iş merkezi, alışveriş merkezi ve rezidanslar yer alacak. Zorlu Center, 5 yıldızlı bir otel ve alışveriş merkeziyle karma proje özelliği taşıyor.
 
Mimari projesi Emre Arolat ve Tabanlıoğlu Mimarlık Ltd. Şti. Ortak Girişim Grubu tarafından hazırlanan Zorlu Center'da 30 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulu 3.500 kişilik performans sanatları merkezi de yer alacak. Bunun yanı sıra Zorlu Center projesinde 120 bin metrekarelik alanda yeşil rekreasyonel alanda 72 bin metrekaresi yeşil alan olarak kullanılacak.
 


Zorlu Center iletişim bilgileri
Web: www.zorlu.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 444 9496


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz