maritbet girişmaritbet
Zincirlikuyu Zorlu Center'ın tamamı 2013 Temmuz'da teslim edilecek!

Zincirlikuyu Zorlu Center'ın tamamı 2013 Temmuz'da teslim edilecek!

Zorlu Center'da konutların metrekare birim fiyatları 11 bin dolardan başlayarak 18 bin dolara kadar yükseliyor. AVM, ofis, rezidans ve otel konseptiyle inşa edilen Zorlu Center'ın mimari tasarımında Emre Arolat ve Murat Tabanlıoğlu imzası var

 

Zincirlikuyu'da hayata geçirilen Zorlu Center'da konutların alanları 150 metrekare ile 750 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 2+1'den 9+1 penthouse'a kadar farklı seçenekte konutların yer aldığı Zorlu Center'da teslimler 2013 Mart'ta başlayacak ve kısım kısım Temmuz'a kadar sürecek.
 
AVM, ofis, rezidans ve otel konseptiyle inşa edilen Zorlu Center'ın mimari tasarımında Emre Arolat ve Murat Tabanlıoğlu imzası var. Zorlu Gayrimenkul ve Aktürk İnşaat tarafından hayat bulan Zorlu Center, sadece konut sahiplerinin kullanabileceği 4 açık, 1 kapalı yüzme havuzu ve 1.500 metrekarelik spor merkeziyle hayatınıza değer katacak. 
 
Avrupa'ya geçiş noktasında, kentin manzarasına 360 derece hâkim, bağlantı yolları üzerinde, İstanbul'un profili en yüksek noktalarından birinde konumlanan Zorlu Center, cazibe merkezlerinden birini oluştururken çevreye duyarlı bir insan yerleşimi alanı açıyor.
 
REZİDANS/RESiDENCE
 
İster size özel teras veya bahçenizde yemyeşil bir doğanın tadını çıkarın ister tamamen açılabilir camlarınızdan İstanbul Boğazı'nın, Adalar'ın ve tarihi yarımadanın eşsiz manzarası evinize misafir olsun veya birkaç adımda en ünlü müzikalleri izleyin, ödüllü aşçıların restoranlarına konuk olun, dünyaca ünlü markaların mağazalarından alışveriş yapın. Zorlu Center projesinin sadece rezidans sahiplerine sunduğu zengin sosyal yaşamla bırakın hayat sizin etrafınızda dönsün.
 
PSM/PERFORMiNg ARTS CENTER
 
İstanbul en büyük eksiklerinden birine, dünyaca ünlü müzikallerin, prömiyerlerin, usta müzisyenlerin yanı sıra dans gösterileri, resim sergileri gibi birçok sanatsal faaliyetin gerçekleşebileceği kapalı kültür ve sanat merkezine kavuşuyor. Performans SDanatları Merkezi, biri zenginleştirilmiş akustik özelliğe sahip 2.300 kişi kapasiteli; diğeri doğal akustik özellikle tasarlanan 770 kişi kapasiteli iki salonuyla dünyaca ünlü eserleri misafir edecek.
 
AVM/SHOPPiNG MALL
 
Kentin yeni meydanı Zorlu Center AVM, İstanbul'un kültür dokusuna uygun şekilde farklı ihtiyaçlar için farklı seçenekler sunacak. Yüzlerce dünya markasına ve dünyanın dört bir yanından seçkin lezzetlere ev sahipliği yapacak olan Zorlu Center AVM, yeşil alanları ve zengin peyzajıyla da İstanbulluların yeni buluşma merkezi olacak. 
 
OTEL/HOTEL
 
İstanbul, Raffles İstanbul Zorlu Center ile şehrin kalbinde iş, finans, eğlence ve sanat hayatını birbirine zarafetle bağlayan “premium lüks” otel markasına kavuşacak. Raffles grubunun Avrupa'daki ikinci oteli olan Raffles İstanbul Zorlu Center'da 136'sı standart, 47'si süit ve 1 tanesi de presidential suite olmak üzere toplam 184 oda yer alacak. Kişiye özel hizmet görevlisi (butler) ve 3.000 m2 'lik benzersiz  SPA'sıyla Raffles İstanbul Zorlu Center lüks konseptini yeniden konumlandıracak.
 
OFİS/OFFiCE
 
Zorlu Center, İstanbul'un merkezinde yeşil alanlarla donatılmış ofislerle iş dünyasına yeni bir boyut kazandıracak. Ofislere özel terasları, hiçbir projede yer almayan ortak kullanım alanları, metro/metrobüs bağlantıları, trafik sorununu ortadan kaldıran bağlantı yolları ve alt geçitleriyle Zorlu Center ofislerinde çalışmak bir ayrıcalık olacak.
 
Zorlu Center İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0212 444 94 96
 
Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Togg, akıllı otomobilini Zorlu Center'da görücüye çıkardı!
  • 20.07.2022 16:37

Togg, akıllı otomobilini Zorlu Center'da görücüye çıkardı!

Zorlu Center Levazım Girişi’ndeki alanda sergilenmeye başlanan ve Togg’un gelece ...

Zorlu Center, Sıfır Atık Belgesi aldı
  • 14.12.2021 16:44

Zorlu Center, Sıfır Atık Belgesi aldı

Zorlu Center, kurduğu Sıfır Atık Yönetim Sistemi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlı ...

Zorlu Center'daki Apple Store açıldı
  • 05.04.2014 15:35

Zorlu Center'daki Apple Store açıldı

Apple'ın Türkiye'deki ilk mağazası Zorlu Center'da açıldı. Açılıştan çok özel ka ...

Zorlu Center'ın helikopter görüntüsü yayında!
  • 19.11.2012 17:08

Zorlu Center'ın helikopter görüntüsü yayında!

Boğaz manzarasına sahip Zorlu Center'ın son durumunu emlaktasondakika.com olarak ...