maritbet girişmaritbet
Zekeriyaköy Terrace Doğa'da fiyatlar 1 milyon 75 bin liradan başlıyor!

Zekeriyaköy Terrace Doğa'da fiyatlar 1 milyon 75 bin liradan başlıyor!

İnanlar İnşaat, Terrace Doğa’yı satışa çıkardı. Villa fiyatlarının 1 milyon 75 bin liradan başladığı projenin 2013 yılında teslim edilmesi planlanıyor

Gayrimenkul sektörünün önemli isimlerinden biri olan ve son dönemlerde proje atağına geçen İnanlar İnşaat, 2012 yılı içinde 3 yeni konut projesi yapmaya hazırlanıyor. Terrace konseptinde hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken firma Terrace Doğa'nın yanı sıra Terrace Vadi ve Terrace Plus isminde yeni konutlar yapmayı da planlıyor. 

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, kısa süre önce satışa çıkardıkları Terrace Doğa projesinde 36 villa inşa edeceklerini söyledi. İnan, Zekeriyaköy'de yapılan projenin 3. havaalanı ve 3. Köprüye yakınlokasyonda yapılacağını anlatarak, Loft Mimarlık tarafından tasarlanan Terrace Doğa'nın, 12 bin metrekare inşaat alanına sahip olduğunu kaydetti. 
 
1 milyon TL'den başlıyor
İnan, projedeki villa fiyatlarının 1 milyon 75 bin liradan başladığını belirterek, “En yüksek konut fiyatı ise 1 milyon 450 bin liraya kadar çıkıyor. Terrace Doğa'nın teslimlerini 2013 yılının ekim ayında başlamasını planlıyoruz” dedi.
 
İnan, Terrace Doğa'da 10 tek villa ile 13 adet ikiz villanın bulunduğunu anlatarak, 4 ayrı tipte villanın yer aldığı projede, konutların alanlarının ise 203 ile 216 metrekare arasında değiştiğini kaydetti. İnan, villaların biri ebeveyn yatak odası olmak üzere 4 yatak odası, salon, çamaşır odası, özel depo alanı ve çatı katı teras balkonuna sahip olduğunu vurgulayarak, toplam 16 bin metrekare arsa üzerine konumlandırılan projenin sosyal donatıları arasında açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terası, sauna, fitness center, oyun odası ve çok amaçlı salon bulunduğunu dile getirdi. 
 
‘Bölge gelişim aksında'
İstanbul'un bazı alanlarının gelişim aksında olduğunu ifade eden İnan, şunları söyledi: “Sarıyer ve öncelikli olarak Zekeriyaköy gelişecek olan bölgeler arasında. Yıllardır ulaşım anlamında yatırımlardan gereken payı alamayan semt bugünlerde ise bir ulaşım kavşağı olma noktasında hızla ilerliyor. Doğasını ve güzelliğini bozmadan, el değmemiş bakir ormanları, kanunlar çerçevesinde ciddi olarak korunuyor. İşte bu yüzden İstanbul'a en yakın el değmemiş bir doğa alanında ailenizle yaşayabilmeniz için Terrace Doğa projemizi ve kısıtlı sayıdaki villayı satışa sunuyoruz.” 
 
Ödül yağmuru 
İnanlar İnşaat İngiltere'de gerçekleştirilen International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri)  töreninden 4 ödülle döndü. Firma, 3 farklı konut projesi ile 4 ödül aldı. Terrace Feri, Terrace Tema ve Terrace Doğa projelerinde ödül alan firma, Terrace Doğa projesi ile Müstakil Konut dalında Türkiye Tavsiye Ödülü, Terrace Tema ile Çok Katlı Konut Yapısı dalında Türkiye Tavsiye Ödülü, Terrace Feri ile En İyi Konut Dönüşüm Türkiye Ödülü ve Terrace Feri ile En İyi Konut Dönüşüm Avrupa Ödülü'ne layık görüldü.
 
Sosyal sorumluluğu unutmuyor 
İnanlar İnşaat'ın Van depremi sonrasında faaliyete geçirdiği Van Erkek Öğrenci Yurdu ve Diyarbakır'da kız öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarını karşılamak için başlattığı Diyarbakır Kız Öğrenci Yurdu 2012 -2013 eğitim-öğretim döneminde öğrencilere kapılarını açtı. Van'ın 100 Yıl Üniversitesine 8 km mesafede Van gölü manzaralı olan Van Öğrenci Yurdu, üniversite öğrencilerinin kesintisiz eğitimi ve barınması için inşa edildi. Depreme dayanıklı hafif çelik malzeme ile üretilen öğrenci kompleksinde açık spor alanı, kantin, revir, kütüphane, konferans salonu, etüt ve bilgisayar odaları bulunuyor.
 
Diyarbakır'da orta öğretimde okuyan kız öğrenciler için projelendirilen Diyarbakır Çermik Kız Öğrenci Yurdu ise, 5 kattan oluşuyor.
 
İki proje daha gelecek
İnanlar İnşaat'ın, yeni projesi Terrace Plus Zekeriyaköy'de inşa edilecek. Bu yıl içerisinde inşaatına başlanacak olan Terrace Plus'da 13 bin metrekarelik arazi üzerinde behçeli evler bulunacak. Firmanın aynı bölgede hayata geçireceği diğer projesi Terrace Vadi ise 25 bin metrekarelik arazi üzerinde 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde tamamı bahçe ve çatı dubleksi olan 80 adet villadan oluşacak.
 
Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yeni yatırımın kalbinde hemen teslim villalar!
  • 30.01.2015 10:26

Yeni yatırımın kalbinde hemen teslim villalar!

Yaşamın başladığı Terrace Doğa projesinde fiyatlar 1 milyon 355 bin liradan başl ...

Zekeriyaköy'deki ikiz villalarda yaşam başladı
  • 22.09.2014 13:37

Zekeriyaköy'deki ikiz villalarda yaşam başladı

Villaların hemen teslim edildiği Terrace Doğa'da 203 ila 214 metrekare tamamı 3+ ...

Zekeriyaköy bölgesinin en butik villa yaşamı başlıyor
  • 27.08.2014 17:12

Zekeriyaköy bölgesinin en butik villa yaşamı başlıyor

49 yıllık deneyimle, İstanbul’un yeni yaşam ve yatırım trendi Zekeriyaköy’de Sad ...

Terrace Doğa Zekeriyaköy'de 1 milyon 300 bin liraya villa
  • 20.03.2014 12:37

Terrace Doğa Zekeriyaköy'de 1 milyon 300 bin liraya villa

Mayıs sonunda yaşamın başlayacağı projede fiyatlar 1 milyon 300 bin liradan başl ...

Terrace Doğa'da fiyatlar 1 milyon 216 bin TL'den başlıyor!
  • 17.09.2013 08:40

Terrace Doğa'da fiyatlar 1 milyon 216 bin TL'den başlıyor!

7/24 kapalı devre güvenlik kontrol TV sistemiyle gözetlenen Terrace Doğa'da evin ...

İnanlar Terrace Doğa’da 1 milyon 216 TL’ye villa!
  • 04.08.2013 13:09

İnanlar Terrace Doğa’da 1 milyon 216 TL’ye villa!

36 tripleks villadan oluşan Terrace Doğa'da 10 adet tek müstakil villa, 13 adet ...