maritbet girişmaritbet
YÜZDE 90'I SATILDI

YÜZDE 90'I SATILDI

Mavişehir'de butik site anlayışının ilk örneği olan 10 blok ve 316 daireden oluşan Mavişehir Modern'de anahtar teslimi başladı.

Mavişehir'de butik site anlayışının ilk örneği olan 10 blok ve 316 daireden oluşan Mavişehir Modern'de anahtar teslimi başladı. Temeli 17 ay önce atılan Mavişehir Modern 1, olağanüstü bir hızla tamamlanarak, planlanan teslim tarihinden 15 ay önce müşterilerine teslim edilmeye başlandı. Müşteriler yıl sonuna kadar sürecek anahtar teslimi ile yeni sitelerinde yeni bi yaşama adım atacak.


Mavişehir Modern 1 projesini gerçekleştiren Gergül İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Gültekin, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile hasılat paylaşımı modeliyle gerçekleştirdikleri projede mutlu sona ulaştıklarını ifade etti. Sözleşmede evlerin 2013 yılı Mart ayında teslim edilmesinin planlandığını vurgulayan Gültekin, olağanüstü bir gayret göstererek ev sahiplerine anahtarları 15 ay önce teslim etmeyi başardıklarını açıkladı. Gültekin, dairelerinin yüzde 90'dan fazlasını sattıklarını kaydetti.

Yeni Asır

Yorum Yaz