maritbet girişmaritbet
Yüksel City Şerifali'de ay sonunda teslim!

Yüksel City Şerifali'de ay sonunda teslim!

Osel ART Yapı'nın Ataşehir Şerifali'de finans merkezine yakın inşa ettiği Yüksel City'nin inşaatı, bu yıl nisan sonunda bitiyor

Osel ART Yapı'nın Ataşehir Şerifali'de finans merkezine yakın inşa ettiği Yüksel City'nin inşaatı, bu yıl nisan sonunda bitiyor. Yüksek Mimar Mustafa Yıldız'ın tasarladığı projenin bitmesiyle, yaklaşık 300 kişi yaşayacak.

Proje 3.700 metrekare büyüklükte bir arsada, 14.500 metrekarelik bir inşaat alanına sahip. Yüksel City'nin 2 bloğunda, 77 daire bulunuyor. Daire tipleri, 112 metrekarelik 2+1 ve 155 metrekarelik 3+1'ler şeklinde belirlenmiş.

Projede güvenlik açısından yangın alarm sistemi, yangın ve yük asansörü, kombili ısıtma sistemi, 24 saat görüntülü güvenlik sistemi bulunuyor.


Ayrıca kapalı otopark açık havuz, çocuk havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun parkı, sauna, hamam, basketbol, voleybol sahası, çok amaçlı salon, havuz başı kafe bulunan projede, 14. katta özel bir oturma terası da yer alıyor.

ING Bank, Finans Bank, İş Bankası, Yapı Kredi ve HSBC Bankası ile özel anlaşması bulunan firma, 120 aya kadar da konut kredisi kullandırılabiliyor.
Ataşehir'e 1 kilometre, Kamil Koç otobüs terminaline 600 metre uzaklıktaki Yüksel City, yeni finans merkezine de çok yakın mesafede bulunuyor.

Yüksel City iletişim bilgileri
Web: www.oselart.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0216 415 33 82

  

  • Etiketler:

Yorum Yaz