maritbet girişmaritbet
Yorum İstanbul Evleri satışta! 187 bin TL'ye!

Yorum İstanbul Evleri satışta! 187 bin TL'ye!

İstanbul Bayrampaşa'da inşa edilen Yorum İstanbul adındaki 558 konutluk yeni bir proje satışa çıkarıldı

 

Bayrampaşa'da dev akvaryum, buz müzesi, çocuk eğlence alanlarının bulunduğu ve İstanbul ile Avrupa'nın en büyük AVM'si olan Forum İstanbul'un yanındaki 21 dönüm arazide ‘Yorum İstanbul' adıyla 558 konutluk yeni bir proje satışa çıkarıldı. Şehir merkezine yakın en büyük projelerden biri olan ve Yorum İnşaat ve Turkmall Ortak Girişimi'nin 100 milyon dolar yatırımla hayata geçireceği projenin 18 ayda tamamlanması planlanıyor.

Bayrampaşa'da Multi Turkmall tarafından geliştirilen ve 495 bin metrekare arazisi, 175 bin metrekare kiralanabilir alanı ile İstanbul ve Avrupa'nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olan Forum İstanbul'un hemen yanında “Yorum İstanbul” adında 558 konutluk yeni bir projenin satışları başlatıldı. Forum İstanbul'un inşaatını gerçekleştiren Yorum İnşaat'ın 100 milyon dolar yatırım yaptığı ve Hollanda sermayeli Multi Development ile ortaklığını bitiren Turkmall'un projelendirdiği Yorum İstanbul, 21 bin 182 metrekare arazi büyüklüğüyle şehir merkezine yakın inşa edilen en büyük projelerden biri olacak.

Evlerin yarısının talebi hazır

Projenin üzerinde 1 yıl çalıştıklarını söyleyen Yorum İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ağca, “Bölge halkından ‘Burada konut da yapın, Forum İstanbul'da neden konut da yok?' talepleri geldi. Bunun üzerine proje geliştirme kararını aldık. Projenin en önemli farkı, Avrupa'nın en büyük akvaryumu, cafe ve restoranlar, buz müzesi, çocuk eğlence alanları ile yüzlerce markanın bulunduğu mağazalara ve sinema salonlarına kadar pek çok seçenekleri içinde barındıran Forum İstanbul'un yanında olması” diye konuştu.

Evlerin yarısının talebinin şimdiden hazır olduğu belirtilen proje ile özellikle Bayrampaşa halkının ilgilendiğini söyleyen Ağca, “Burada üst düzey gelir grubuna giren ancak eski evlerde oturanların ilgisi çok yoğun. Diğer ilçelerden de yatırım amacıyla geliyorlar” dedi.

Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 dubleks dairelerin büyüklükleri 62 ile 143 metrekare arasında değişirken, fiyatlar 15 Ekim'e kadar sürecek lansman fiyatlarıyla 187 bin liradan başlayıp 464 bin liraya kadar yükseliyor. 16 bin 500 metrekaresi yeşil alan olan projede market, spor tesisleri, kapalı ve açık yüzme havuzları, fitness center, koşu ve yürüyüş parkurları yer alıyor.

18 ayda tamamlanması planlanan projede fore kazık üzerine radye temel sisteminin kullanıldığı inşaat teknolojisi depreme karşı güvenlik sağlarken, kapalı devre kamera sistemi, her dairede görüntülü intercom sistemi, 24 saat profesyonel güvenlik ekibinin de olması planlanıyor.

“5 yılda 10 bin konut yapacağız”

Yorum İnşaat ve Turkmall Ortak Girişimi olarak İstanbul'da gelişen bölgelerde 5 yılda 10 bin konut üretmeyi hedeflediklerini söyleyen Yorum İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ağca, “Bundan sonra da şehir merkezlerinde, İstanbul'un her yakasında Riva'dan Silivri'ye kadar her yerde ortak projeler hayata geçireceğiz. Hem kendi arazilerimiz var hem de kat karşılığı projeler gerçekleştireceğiz” dedi. Amaçlarının yüzde 20'si yeşil alan, yüzde 80 oturumu bulunan ve 500 bin metrekare inşaat alanı ile kendini gösterebilecek projelere imza atmak olduğunu belirten Turkmall CEO'su Levent Eyüboğlu ise, şöyle devam etti: “Konutun yanı sıra içinde alışveriş merkezi, ofis de olabilecek karma yapılı projeler inşa etmeyi planlıyoruz. Ulaşılabilir kalite ile halkımızın yüzde 80'ine hitap edeceğiz. Birlikte ilk olarak Libya'daki projeler ile inşaata başladık. Libya'da Kuzey Afrika'nın en büyük alışveriş merkezi projesi Forum OYIA'yı hayata geçiriyoruz. Trablus'ta ise ikinci projemize başlayacağız. Yorum İstanbul projesinin sadece konut bölümü 80 milyon dolara malolacak.”

Turkmall Samsun, Söke ve İstanbul'da proje yürütüyor

2005 yılından bu yana pek çok proje taahhüdünü gerçekleştiren Yorum İnşaat, Avrupa'nın en büyük AVM'si olan Forum İstanbul ile birlikte tamamlamış olduğu Forum Trabzon ve Forum Mersin projelerinin yanı sıra, Forum Marmara projesinin ise inşaatını sürdürüyor. Batı Avrupa'nın en büyük geliştirme şirketi olan Multi Corporation ile Multi Turkmall adı altında bir ortak girişim gerçekleştiren ve bu girişimle başlatılan Forum Bornova, Forum Mersin, Forum Çamlık, Forum Trabzon, Forum Aydın, Forum Ankara, Forum İstanbul, Forum TEM ve Forum Antalya projelerinin ardından Turkmall olarak yoluna devam eden şirket, Türkiye'deki yatırımlarını yeniden faaliyete geçirdi ve Samsun, Söke ve İstanbul'da yeni AVM ve ofis projelerini geliştiriyor.

 

Yorum İstanbul Evleri iletişim bilgileri
Web: http://yorumistanbulevleri.com

E-posta: [email protected]   

Tel: 0 216 640 94 98 
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz