maritbet girişmaritbet
Yooistanbul nereye yapılacak?

Yooistanbul nereye yapılacak?

250 milyon dolarlık yatırımla gerçekleşen yooistanbul projesi, şehre yeni bir tasarım ikonu getiriyor.

Ünlü tasarımcısı Philippe Starck'ın kurucu ortağı ve kreatif direktörü olduğu dünyanın ilk ve tek global emlak, tasarım, yatırım ve pazarlama şirketi yoo ve Say Yapı'nm iş birliğinde, 250 milyon dolarlık yatırımla gerçekleşen yooistanbul projesi, Ortaköy vadisinde hayat buluyor.
Kentin her noktasına yakın konumda, lüks yasamın adresi Ortaköy vadisinde, şehre yeni bir tasarım ikonunu getiren yooistanbul, hızlı bir yasam temposu süren ve bu tempo içinde hayatın renklerini kaçıran şehir insanına kentin ortasında bir vaha sunuyor.
Rezidans girişlerinde bulunan göz kamaştıran lobby alanlarında, özel resepsiyon noktası ile ev sahiplerine eksiksiz concierge hizmetleri sunulacak olan projede, peyzaj ve ortak yaşam alanların her metrekaresi Philippe Starck dokunuşlarıyla hayat buluyor.
Ortak yasam alanları dehası olarak bilinen Starck, toplam 1.600 metrekare kapalı alanda, kütüphanesi ve barı ile Club House, gym, Spa ve VIP Spa Süite, özel Kids' Club, kapalı havuzu, 534 metrekare açık havuzu, 750 metrekare güneşlenme terası, yaşayanların kullanımına özel dizayn havuz etrafı kabanaları, açık hava şöminesi, barbekü, Dining Pavillion'u ve site içi özel yürüyüş alanları ile lüksü, rahatlığı, sporu ve eğlenceyi yooistanbul sakinleri için bir araya getiriyor.


Özgür ve özgün yaşam alanları

yooistanbul'u farklı ve değerli kılan en önemli özelliği, modern kentleşme felsefesi içinde yooistanbul sakinlerini de karar verme sürecine katarak özgün ve özgür yaşam alanı yaratabilmesi, yooistanbul, ev sahiplerine Starck tarafından tasarlanmış "doğa, minimal, klasik, kültür" olmak üzere 4 ayrı felsefeye ait stil paletinde seçenek sunuyor.
Proje kapsamında; 1+1 studio daire'ler ile 5+1 tam kat daireler olmak üzere farklı daire seçenekleri ve ayrıca penthouse & tovvnhouse seçenekleriyle toplam 109 özel ve farklı yaşam alternatifi bulunuyor. 101 metrekare 125 metrekare arasında değişen 1+1 ve 2+1 studio, 169 metrekare - 242 metrekare arasında değişen yaşama yönelik 2+1 ve 3+1 alternatifleriyle özel tasarlanmış 321 683 metrekare arasında değişen tovvnhouse ve penthouse seçenekleri sunuluyor. Nisan 2013'te ev sahiplerine kapılarını açacak yooistanbul projesinde daireler, 750 bin dolardan başlayan fiyatlarla, özel banka kredi olanaklarıyla satışa sunuldu.

Yooistanbul iletişim bilgileri

Web: www.yooistanbul.com

Web: [email protected]

Tel: 0 212 470 06 00

  • Etiketler:

Yorum Yaz