maritbet girişmaritbet
Yooistanbul’da fiyatlar 750 bin dolardan başlıyor

Yooistanbul’da fiyatlar 750 bin dolardan başlıyor

Nisan 2013’te ev sahiplerine kapılarını açacak yooistanbul projesinde daireler, 750 bin dolardan başlayan fiyatlarla, özel banka kredi olanaklarıyla satışta

Dünyanın en ünlü tasarımcısı Philippe Starck'ın kurucu ortağı ve kreatif direktörü olduğu dünyanın ilk ve tek global emlak, tasarım, yatırım ve pazarlama şirketi yoo ve Say Yapı'nın işbirliğinde, 250 milyon dolarlık yatırımla gerçekleşen yooistanbul projesi satışta.

 Kentin her noktasına yakın konumda, lüks yaşamın adresi Ortaköy vadisinde,  şehre yeni bir tasarım ikonunu getiren yooistanbul, hızlı bir yaşam temposu süren ve bu tempo içinde hayatın renklerini kaçıran şehir insanına kentin ortasında bir vaha sunuyor. Rezidans girişlerinde bulunan göz kamaştıran lobby alanlarında, özel resepsiyon noktası ile ev sahiplerine eksiksiz concierge hizmetleri sunulacak olan projede, peyzaj ve ortak yaşam alanların her metrekaresi Philippe Starck dokunuşlarıyla hayat buluyor.

 Ortak yaşam alanları dehası olarak bilinen Starck, toplam 1.600 m2 kapalı alanda, kütüphanesi ve barı ile Club House, gym, Spa ve VIP Spa Suite, özel Kids' Club, kapalı havuzu, 534 m2 açık havuzu, 750 m2 güneşlenme terası, yaşayanların kullanımına özel dizayn havuz etrafı kabanaları, açık hava şöminesi, barbekü, Dining Pavillion'u ve site içi özel yürüyüş alanları ile lüksü, rahatlığı, sporu ve eğlenceyi yooistanbul sakinleri için bir araya getiriyor. 

 yooistanbul'u farklı ve değerli kılan en önemli özelliği, modern kentleşme felsefesi içinde yooistanbul sakinlerini de karar verme sürecine katarak özgün ve özgür yaşam alanı yaratabilmesi. yooistanbul, ev sahiplerine Starck tarafından tasarlanmış “doğa, minimal, klasik, kültür” olmak üzere 4 ayrı felsefeye ait stil paletinde seçenek sunuyor.

 Proje kapsamında; 1+1 studio daire'ler ile  5+1 tam kat daireler olmak üzere farklı daire seçenekleri ve ayrıca penthouse & townhouse seçenekleriyle toplam  109 özel ve farklı yaşam alternatifi bulunuyor. 101 m2 - 125 m2 arasında değişen 1+1 ve 2+1 studio, 169 m2 - 242 m2 arasında değişen yaşama yönelik 2+1 ve 3+1 alternatifler ile; özel tasarlanmış 321 - 683 m2 arasında değişen  townhouse ve penthouse seçenekleri sunuluyor.

 Nisan 2013'te ev sahiplerine kapılarını açacak yooistanbul projesinde daireler, 750 bin dolardan başlayan fiyatlarla, özel banka kredi olanaklarıyla satışta… 

 

Yooistanbul iletişim bilgileri

Web: www.yooistanbul.com

Web: [email protected]

Tel: 0 212 470 06 00

  • Etiketler:

Yorum Yaz