maritbet girişmaritbet
Yenimoda Evleri satışa çıktı! 140 bin TL!

Yenimoda Evleri satışa çıktı! 140 bin TL!

Eroğlu Yapı, son olarak Büyükçekmece’nin en kıymetli mevkiinde yer alan, 145 konutluk Yenimoda Evleri’ni projesini satışa çıkardı

2010 yılında projelerine hız kazandıran Eroğlu Yapı, sektörün klişelerini değiştirmeye devam ediyor. Hem Marmara Denizi'ni hem de Büyükçekmece Gölü'nü kapsayan, önü kapanamayacak panoramik manzaraya sahip, Büyükçekmece'nin en kıymetli bölgesi Gürpınar Albatros Mevkii'nde inşaatı gerçekleştirilen Yenimoda Evleri ile butik bir projeye imzasını atıyor.

Yenimoda Evleri'nin tanıtımı için basın mensuplarıyla bir araya gelen Eroğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Eylül 2010'da satışa sundukları “İstanbul Lounge” projesinin ardından bu ivmeyi 2011'de de sürdürmeyi hedeflediklerini açıkladı.

İnşaat süresi maksimum 24 ay, hedef “erken teslim”

Nurettin Eroğlu, 145 konutlu, az katlı ve/veya müstakil bir yapılanma ile gerçekleştirilen projenin 67 metrekare (1+1) ile 432 metrekare (5+1) arasında değişen büyüklüklerde dairelerden oluştuğunu belirtti. Şehrin içinde sahil kasabası atmosferinin hedeflendiği Yenimoda Evleri'nin inşaat çalışmalarının Eylül 2010'da başladığını belirten Eroğlu, projenin inşaat süresinin 24 ayı geçmeyeceğini, hedeflerinin “erken teslim” olduğunu açıkladı.

140 bin TL'den başlıyor

Eroğlu Yapı Satış ve Pazarlama Direktörü Aybars Kızılsencer ise konuşmasında Yenimoda Evleri sakinlerinin “yeni Moda'da yeni bir hayata” başlayacaklarını belirterek, tüm ankastre ve beyaz eşyaların da konut fiyatının içerisinde yer aldığına değindi. Ortalama metrekare fiyatı 2.500 TL/m2 olan dairelerin en küçüğünün  (67 m2, 1+1) 140.000 TL, en büyüğünün ise (432 m2, 5+1) 1.100.000 TL'den satışa çıkacağını, deniz manzarasına ve gün batımına en hâkim dairelerin fiyatının da 3.500 TL/m2 olduğunu açıkladı. 18 bin 800 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Yenimoda Evleri'nin toplam inşaat alanının ise 35 bin metrekareyi bulduğuna değinen Kızılsencer, Yenimoda Evleri'nin farklı daire seçenekleriyle her beğeniye uygun olduğunu sözlerine ekledi.

Ocak ayı lansman kampanyasında peşinat vade farksız öteleniyor...

Ocak ayında projenin lansmanına özel olarak peşinat öteleme imkanı sunuluyor. Eroğlu Yapı bu butik projesinde de “FiyatlaraHerşey Dahil” sloganına devam ediyor. Fiyatlara KDV (%1-18), tapu masrafları, alt yapı bedelleri, abonmanlık, sayaç, cins tashihi harcı ve iskan harç bedelleri ile salon kliması, ankastre ocak, ankastre bulaşık makinesi, fırın, davlumbaz ve portmanto dahil.

Sakinlere en büyük hediye: Emsalsiz güneş batışı

Eroğlu Yapı, Yenimoda Evleri sakinlerine şehrin imkânlarından fedakârlık etmeden tatil keyfi tadında bir yaşam sürmelerini sağlayan pek çok olanak sunuyor. Marmara Denizi ve Büyükçekmece Gölü arasında yer alan özel konumu ile İstanbul'un birçok yerinden izlenmesi pek de mümkün olmayan güneş batışı bunlardan sadece biri. Hem çalışan aile üyeleri hem de çocuklar için kışlık ev düzeninde yazlık ev keyfi sunan Eroğlu Yapı'nın butik projesi Yenimoda Evleri'nde anneler; çocukları bahçede güvenle vakit geçirirken, denize ve göle bakan salon veya teraslarında misafirlerini ağırlayabilecek. Ankastre beyaz eşyaları ile birlikte teslim edilen geniş ve ferah mutfaklar, aileler için projenin öne çıkan bir diğer özelliği. Projenin, Hadımköy Sanayi Sitesi başta olmak üzere merkezi iş alanlarına yakın olması sayesinde babalar, mesai bitimi ile birlikte, aileleriyle keyifli vakit geçirecekleri tatil ortamına kavuşabilecekler.

Eroğlu Yapı diğer projelerinde olduğu gibi Yenimoda Evleri'nde de çocuklar için güvenli eğlence alanları oluşturuyor. Projede güvenle oynayabilecekleri yeşil alanlar, oyun parkı başta olmak üzere çocuk olmanın doyasıya tadını çıkarabilecekleri farklı sosyal aktivite alanları mevcut.

Binicilik ve sörf tesislerine yakın...

Aybars Kızılsencer, Eroğlu Yapı tarafından “butik” proje konsepti olarak tasarlanan Yenimoda Evleri'nin büyük alışveriş merkezleri, okullar ve sağlık merkezleri ile TEM ve E5‘e de oldukça yakın olduğunu, şehre ulaşımın dakikalar aldığını vurgularken; Yenimoda Evleri'nin hemen yanı başında binicilik ve sörf okullarının yer aldığını da sözlerine ekledi.

Yenimoda Evleri iletişim bilgileri

Web: www.erogluyapi.com.tr

E-posta:  [email protected]

Tel: 0212 444 37 97 

  • Etiketler:

Yorum Yaz