maritbet girişmaritbet
YENİ BİR YIL, YENİ BİR PROJE...

YENİ BİR YIL, YENİ BİR PROJE...

Bulut İnşaat, yeni projesi EVVİVA İNCİ ile İstanbul’a yeni bir yaşam merkezi daha kazandıracak.

Konsept projeleri ve tasarladığı yaşam alanlarıyla adından sıkça söz ettiren Bulut İnşaat, “3 çocuklu aileye yüzde 33 indirim” projesiyle ev sahibi olmak isteyen aileleri ev'lendirdi.

Oldukça ses getiren kampanyanın ardından yeni yaşam alanı projelerine hazırlanan Bulut İnşaat, yeni projesi EVVİVA İNCİ ile İstanbul'a yeni bir yaşam merkezi daha kazandıracak.

1987 yılından bu yana geliştirdiği projelerle İnşaat sektöründe emin adımlarla büyüyen Bulut İnşaat, 3 çocuklu ailelere %33 indirim sağladığı kampanyasının ardından hem İstanbul hem Kıbrıs için yeni projelerin arifesinde…

Esenyurt'ta gerçekleştirdiği projelerdeki konut sayısının yeni projeyle birlikte 10.000'e ulaşacağını belirten Temel Bulut, 5. proje olan EVVİVA İNCİ projesinin de satışa çıkacağını belirtti.

Projeyi yine Evviva ön adıyla yaptıklarını belirten Bulut “ Tamamı 1+1 ve 2+1 daireden oluşan 11 katlı bir proje yapacağız. 4 katlı bir alışveriş merkezi üzerinde proje yükselecek. Şu anda Esenyurt projelerimiz birbirinden güç alıyor. Bölgedeki metrekare fiyatlarının da aşağı inmesine de faydamız oldu. Ancak konut sayısını 15 bin'e tamamlayınca henüz projelendirilmemiş başka bir bölgelere geçeceğiz” dedi.

Bölgenin özel bir butik yapısı olan EVVİVA İNCİ kullanım alanları ve sosyal yaşam merkezlerini maximum düzeyde planlayarak kendinizi özel hissedeceğiniz farklı bir yaşam alanı sunuyor. TEM ve E-5 Karayoluna 2 dakika, Atatürk Havaalanına 17 km uzaklıkta olan İNCİ, merkeze yakınlığı sayesinde ulaşım alternatiflerinin hepsini kullanmanızı sağlıyor.

KIBRIS'A 500 MİLYON DOLARLIK YATIRIM

İstanbul'da gerçekleştirdiği Evviva konsept projelerinin sonuncusunu tamamlayarak şehir dışında da yatırım yapmak isteyen Bulut İnşaat, ilk yatırım bölgesinin Kıbrıs olduğunu açıkladı. Burada bir şirket kurduklarını ve konut projesi geliştirmek istediklerini belirten Temel Bulut, “İlk arazimizi Girne'de -aldık. 280 villa ve 120 konutun olduğu bir proje yapacağız. Projenin yarısını Türkiye kalanını da Kıbrısta satmayı hedefliyoruz. Özellikle yabancılara satma hedefimizde yüksek ” dedi. Bunların yanı sıra Huzur evi, Düğün salonu, Cami gibi halkın kullanımına yönelik projelerde geliştireceklerini belirten Bulut, bölgeye yatırımların teşvik edildiğini ve kar beklentisi olmadan burada yatırım yapacaklarını söyledi.

TÜRKİYE'DE BİR İLK!

İnşaat alanında yaptığı yatırımlar ve farklı konseptteki lüks yaşam merkezi projeleriyle Bulut İnşaat, ev sahibi olmak isteyen çiftlere “Türkiye'de ilk” denebilecek bir fırsat sundu. Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, başlattığı 3 çocuklu ailelere ve 3 çocuk yapmayı vaadeden çiftlere % 33 indirim yapacağını açıklamasının ardından kampanyada sadece bir hafta içinde 500'den fazla daire sahibine kavuştu.

Kampanya kapsamında; Lüks yaşam merkezlerinde bulunan 3+1 daireleri 3'te 2'si fiyatına sunan ve Bulut inşaat olarak 25 yıldır sektörde yapılmaz denilen pek çok işi başarıyla bitirdiklerini anlatan Temel Bulut; ailelere yönelik yaptıkları Türkiye'de ilk olan bu kampanyayı başarıyla yürüttüklerini belirtti.

“PROJENİN BAŞARIYA ULAŞMASI, ÇOCUKLARIN BEREKETİ”

İnşaat sektöründe yaptığı konsept projeleri ile geçen 25 yıl boyunca kimseye mahçup olmadıklarını belirten Temel Bulut, 3 çocuklu aileleri ev sahibi yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek bu durumu “Bu projeyi başarıya ulaştıran çocukların bereketidir” sözüyle vurguladı.

FİYATLAR


90 daireden oluşan Evviva İnci projesinde yer alan daireler 88 bin 750 lira ile 175 bin 500 lira arasında değişen fiyatlarla satılmakta.

Evviva İnci İletişim Bilgileri

Web adres: www.evvivainci.com

Fax: 0 212 853 24 93

Tel
efon: 0 444 2 561

Yorum Yaz

Benzer Haberler

‘Esenyurt’taki zarar 100 milyon TL’
  • 14.12.2015 14:10

‘Esenyurt’taki zarar 100 milyon TL’

İstanbul Esenyurt’taki imar krizinde mağdur olan onlarca vatandaşın avukatlığını ...

Bulut İnşaat'tan dev bir proje
  • 25.01.2012 14:12

Bulut İnşaat'tan dev bir proje

Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, Bulut İnşaat’ın Kıbrıs’ta hayat ...

Esenyurt Evviva Yaşam Merkezi hava fotoğrafları
  • 21.12.2013 14:22

Esenyurt Evviva Yaşam Merkezi hava fotoğrafları

Bulut İnşaat tarafından Esenyurt'da inşa edilen Evviva Yaşam Merkezi'nden hava g ...

Bulut İnşaat'ın sahibi Temel Bulut yakalandı
  • 29.01.2018 14:53

Bulut İnşaat'ın sahibi Temel Bulut yakalandı

Dolandırıcılık suçundan 910 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Bulut İnşaat’ ...

Bulut İnşaat sahiplerine yakamala kararı!
  • 17.07.2016 09:59

Bulut İnşaat sahiplerine yakamala kararı!

910 yıl hapsi istenen şirket sahipleri için yakalama kararı çıktı. Bulut İnşaat' ...

Temel Bulut'a hapis ve para cezası!
  • 04.01.2016 09:17

Temel Bulut'a hapis ve para cezası!

Esenyurt'ta hayata geçirdiği proje ile yüzlerce kişiyi dolandıran Bulut İnşaat'ı ...