maritbet girişmaritbet
YDA Grup The İstanbul Veliefendi Konutları'nı satışa sunuyor

YDA Grup The İstanbul Veliefendi Konutları'nı satışa sunuyor

Dünyanın birçok kentinden sonra İstanbul'da yatırım yapan YDA Grup Sahilpark'tan sonra The İstanbul Veliefendi Konutları'na başlıyor

SEKTÖRÜN önemli aktörlerinden YDA Grup, Ankara merkezli bir kuruluş olarak , ülkenin dört bir yanında başarılı yatırımlarını sürdürüyor. Bununla da kalmayıp, yurt dışında da adından sıkça söz ettirmeyi ve ülkeye önemli katma değer sağlamayı başarmış bir kuruluş. YDA Almaata, Abu Dhabi, Aktau, Kiev derken şimdi de İstanbul'da... Tamamlanmak üzere olan Sahilpark projesinin yanında, Mart ayında lansmanı yapılacak The İstanbul Veliefendi Konutlarıyla da bölgenin en önemli projelerinden birini yaşama geçirecekler.


BÖLGENİN EN DEĞERLİ PROJESİ

YDA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, yeni projeyle ilgili olarak şöyle konuştu: "İstanbul'un en önemli lokasyonlarından biri olan Veliefendi'de projelendirdiğimiz ve lansmanını Mart ayında yapmayı planladğımız The İstanbul Veliefendi konut projesi, bu yıl başlatacağımız önemli konsept projelerden biri olacaktır. Nitelikli konutların yanında, residence bloğu ve sosyal donatılarıyla bölgenin en değerli projesi olacağını öngörmekteyiz.


1080 adet konutun üretileceği projemizi, 2013'de tamamlamayı planladık." Bugüne kadar 5 bin civarında konutu kaliteden ödün vermeden zamanında teslim ettiklerini dile getiren Arslan, "Yaşanılan son global eknomik kriz döneminde dahi yurt içi ve yurt dışında hiç bir şantiyemizi durdurmadık, sözümüzü tuttuk hiç bir taahhütümüzü geciktirmedik ve bizlere güven duymuş olan hiç bir işverenimizi veya müşterimizi mahcup etmedik. Bizim iş ahlakımız ve felsefemizde , firmaların en önemli sermayelerinin itibarları olduğuna inanırız. Bu nedenle de asla itibarımıza gölge düşürmedik, düşürmek de istemeyiz" dedi.


ÇEKİNGEN TÜKETİCİYE TAVSİYE

Arslan, yatırım kararı almaya çekinen tüketicilere de şu tavsiyelerde bulundu: "Geçmişe bakacak olursak son on yılın en avantajlı günlerinde olduğumuz gerçeğini görmek, bunu iyi bir fırsat olarak değerlendirmek gerekir. Konut ihtiyacı artık barınma ihtiyacı olmaktan çıkmış, "Yaşam tarzı sahibi olmak" anlayışına dönüşmüştür. Sosyal alanlarıyla zengin, yaşanabilir mekanlar her dönemde prim yapmış, diğer yatırım araçlarının üzerinde getiri sağlamıştır. Bugün konuta yatırım yapanlar, inanıyoruz ki konut sahibi olmanın yanında, iyi bir getiri de elde edeceklerdir."

NEVBAHAR'DAN ALANLAR KAZANDI

YDA'nın tamamladığı projelerin yatırımcıya ne kadar kazandırdığı konusunda da açıklama yapan Hüseyin Arslan, "Ankara'da gerçekleştirdiğimiz Nevbahar Konutları projemizde, başlangıç birim metrekare fiyatımız 1.400 TL iken, bugün bu konutlarda yaşayan sakinlerimiz, ikinci elde metrekare satış fiyatı olarak 1.900 TL talep edebilmektedirler. İstanbul Sahilpark projemizde başlangıç fiyatlarımız 1.800 TL iken, bugün 2.850 TL fiyatla satışlar son noktaya gelmiştir" dedi.

 Kaynak: Habertürk / Necmi Çiçek

  • Etiketler:

Yorum Yaz