maritbet girişmaritbet
Yaşamkent Altayçeşme'de evler 15 bin TL indirimle satılıyor!

Yaşamkent Altayçeşme'de evler 15 bin TL indirimle satılıyor!

Temeltaş İnşaat’ın Maltepe'de inşa ettiği Yaşamkent Altayçeşme Konutları’nda son 50 daire kaldığı açıklandı

 

Temeltaş İnşaat'ın Maltepe'de inşa ettiği Yaşamkent Altayçeşme Konutları'nda son 50 daire kaldığı açıklandı. Örnek daireyi ziyaret eden müşterilere yaz kampanyası kapsamında 15 bin TL'ye kadar indirim yapılıyor.
 
Yaşamkent Alteyçeşme Konutları'nın tamamlanan binalarında yaşamın başladığını belirten Temeltaş İnşaat Ortaklarından İnş. Müh. Murat Akdoğan, "320 daireden oluşan projede kalan 50 adet son dairenin satışı yapılıyor. Yaşamkent Altayçeşme Konudannda giriş kat 2+1 dairelerin liste fiyatı 290 bin TL, normal katlardaki 3+1 dairelerin liste fiyatı ise 390 bin TL ile 425 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. İnşaat seviyesinin yüzde 100'ü bulduğu sitedeki daireler için konut kredisi kullanma imkanı da var" dedi.
 
Projede yerleşimcilerin güvenliğini ve konforunu ön planda tuttuklarını ifade eden Akdoğan şunları söyledi: "2006 yılında yapımına başlanan projemiz 2009 yılında tamamladı. Sağlam zemin üzerinde radye temel üzerine inşa edilmiş ve yapımında BS 30 beton kullanıldı. Binalarımızın statik hesapları Yeni Yönetmeliğe göre hazırlandı, taşıyıcı sistemi perde özellikli taşıyıcı sistem üzerine inşa edildi." Örnek daireleri ziyaret eden müşterilere yaz kampanyası kapsamında 15 bin TL'ye kadar indirim yapıldığını belirten Akdoğan, "Yaşamkent Altayçeşme Konutları'nın ilk etabında büyüklükleri 103 metrekare 2+1 giriş kat daireler ile 120 metrekare ve 127 metrekare 3+1 normal kat daireler yer alıyor. Sitedeki tüm giriş katlar 2 oda, 1 salon, normal kadarda 3 oda, 1 salon bulunuyor" dedi.
 
Metroya 50 metre mesafede
 
Akdoğan, içinde merkezi uydu sisteminden, yangın güvenlik sistemine, paratonerinden su deposu ve hidroforuna her türlü detayın düşünüldüğü bloklarda, ortak kullanım alanlarının dışında, daire içlerinde antre ve kombi sistemlerini besleyecek yüksek kapasitede jeneratörler bulunduğunu belirtti.
 
Sitede, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ile açık ve kapalı otopark gibi donatılara da yer verildiğine değinen Akdoğan şöyle devam etti: "Yaşamkent Altayçeşme Konutları'nın en büyük özelliği, konumu. E-5 karayoluna cephesi bulunan sitemiz E-5 Maltepe kavşağına sadece 50 metre mesafe. Kozyatağı ve Maltepe CarrefourSa alışveriş merkezlerine de oldukça yakın. Yaşamkent Altayçeşme Konutları aynı zamanda geniş toplu taşıma olanaklarına sahip bir bölgede bulunuyor. Yapımı devam eden Kadıköy-Kartal metro hattını güzergah duraklarından birisi olan Maltepe Metro istasyonunun 50 metre yakınında yer alan proje, ayrıca Maltepe sahiline de yürüyüş mesafesinde. Yatırım maksadı ile konut alan müşterilerimizin, dairelerinden aylık bin 400 TL ile bin 500 TL arasında gelir elde etme imkanı bulunmaktadır."
Eda ERGİN/Dünya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nish Adalar'da yüzde bir peşinatla haziranda teslim!
  • 26.05.2012 15:19

Nish Adalar'da yüzde bir peşinatla haziranda teslim!

Maltepe Süreyyapaşa'da Özyazıcı İnşaat ve KİPTAŞ ortaklığıyla hayata geçirilen N ...

Oyak Dragos örnek daire görselleri yayında!
  • 11.09.2020 11:17

Oyak Dragos örnek daire görselleri yayında!

Oyak İnşaat tarafından Maltepe'de inşa edilen Oyak Dragos projesinin örnek daire ...

Oyak Dragos proje görselleri yayında!
  • 10.09.2020 15:41

Oyak Dragos proje görselleri yayında!

Oyak İnşaat tarafından Maltepe'de inşa edilen Oyak Dragos projesinden kareler. ...

Maltepe Marmaroom şantiyesinden görüntüler
  • 31.12.2013 13:21

Maltepe Marmaroom şantiyesinden görüntüler

Maltepe'de inşası süren Marmaroom projesinden Aralık ayına ait görüntüler ...

Maltepe Marmaroom örnek daire görselleri
  • 21.12.2013 16:03

Maltepe Marmaroom örnek daire görselleri

Maltepe'de inşa edilen Marmaroom projesinden örnek daire görselleri ...

Maltepe Marmaroom proje görselleri
  • 21.12.2013 15:55

Maltepe Marmaroom proje görselleri

Maltepe'de inşa edilen Marmaroom projesinden kareler ...