maritbet girişmaritbet
Yalın Evler'de tercihleri kişiselleştirme fırsatı! 2014'te teslim!

Yalın Evler'de tercihleri kişiselleştirme fırsatı! 2014'te teslim!

Doğası ve nitelikli sosyal altyapısı ile İstanbul’un en gözde yaşam alanlarından Kemerburgaz Göktürk’te, İstanbul Caddesi üzerindeki son arazi üzerinde inşaatı süren Yalın Evler Projesi, 1+1’den 5+1’e kadar değişik daire tiplerinin her birinde, her beklentiye yanıt veren zengin ara metrekare seçenekleri sunuyor

 

Göktürk Yalın Evler, özel tasarlanmış dış kolonları, güneş ve oksijeni eve taşıyan transparan cam cepheleri, iklim kalkanı özelliğine sahip ahşap cephe kabuğu ve her daire için farklı katlardaki teras ve bahçe olanakları  ile bölgenin ultra modern projesi olarak tasarlandı. Keleşoğlu İnşaat ve Zilal İnşaat ortaklığı ile sürdürülen projede, fiyatı 207 bin dolardan başlayan dairelerin satışında, yüzde 25 peşin 24 aya varan, sıfır faizli avantajlı kredi seçenekleri sunuluyor. Dileyen alıcılar ise, banka kredisi kullanabiliyor.
 
Bahçe ve çatı dubleksleri ile bahçe ve normal katlardaki dairelerden oluşan Göktürk Yalın Evler Projesi'nde, 1+1'ler 67 ile 118 metrekare, 2+1'ler 116 ile 179 metrekare, 3+1'ler 143 ile 209 metrekare, 4+1'ler 178 ile 223 metrekare ve 5+1'ler 250 ile 261 metrekare arasında değişen farklı metrekare seçeneklerinden oluşuyor.
 
Proje, ayrıca ara metrekare gereksinimleri için de, 2,5+1 ve 3,5+1 alternatifleri sunuyor. Böylece, alıcılara adeta “tercihlerini kişiselleştirme” kolaylığı sağlanıyor. 
 
Mimar Ahmet Alataş imzalı özgün ve sıradışı bir mimariye sahip olan Göktürk Yalın Evler Projesi, doğa ile iç içe ekolojik ve sağlıklı bir yaşam özlemi çekerken, teknolojinin sağladığı konfordan vazgeçmek istemeyen, genç, modern ve seçici ailelere benzersiz bir fırsat sunuyor. Proje, duvarsız cam yüzeyi sayesinde bitişikteki orman ile oksijen alışverişini en üst seviyeye taşıyor. Bu yüzeyi gerektiğinde örtebilme ve böylece gün ışığını yönlendirebilme olanağı sağlayan doğal ahşap kabuğu ise, güneşten doğal ışık ve ısıyı dilediği kadar elde etme ayrıcalığı kazandırıyor ve böylece bir çeşit iklim kalkanı vazifesi görüyor. Göktürk bölgesinin kayalık sağlam zemin özelliklerinin yanında, özel tasarlanmış dış kolonlar da, deprem güvenliği açısından Yalın Evler Projesi'ne, artı değer katıyor.
 
 
Açık havuz, sauna fitness merkezi, toplantı salonları, çocuk oyun alanı ve loby cafe gibi zengin sosyal donatıları barındıracak Göktürk Yalın Evler Projesi, daire sakinleri ve misafirleri için yeterli düzeyde açık otoparkı ve her daireye özel depo alanları ile insanı ön planda tutan bir yaşam konforu sunuyor. Proje, alışveriş ve eğlence merkezlerine yürüyüş mesafesinde olmasının yanı sıra, Terkos Gölü çevresinde inşa edileceği açıklanan 3. havaalanına yakınlığıyla da, yaşam maliyeti ve yatırım açısından avantaj sağlıyor.
 
Arsa yatırımı
 
Göktürk Yalın Evler Projesi, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen arsa yatırımı ile hız kazandı. Keleşoğlu İnşaat ve Zilal İnşaat, projeyi iki ortak olarak sürdürme kararı alarak, üçüncü ortaktan araziyi satın aldı. Keleşoğlu İnşaat ve Zilal İnşaat, Göktürk'ün kalbi konumundaki İstanbul Caddesi'nin, ormanla kesiştiği noktada yer alan 8.600 metrekalik araziyi satın alarak, projeye verdikleri önem ve değeri de ortaya koymuş oldular. Proje, 5'er katlı 2 blokta, 146 daire ve mağaza olarak planlanan 10 ticari bölümden oluşuyor. Arsanın satın alınmasıyla hız kazanan projede, zemin katların inşaatına başlandı. Nitelikli konut projeleri ve ticaret merkezleri ile çevrelenen İstanbul Caddesi'nde, kalan son imarlı arazi üzerinde gerçekleştirilen Göktürk Yalın Evler Projesi, 2014 yılında tamamlanarak, daireler sahiplerine teslim edilecek. 
 
Yalın Evler İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0212 322 77 77

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yalın Evler projesinin basın toplantısı yayında
  • 23.04.2014 13:13

Yalın Evler projesinin basın toplantısı yayında

Mustafa Keleş, Yalın Evler projesinin son ve genel durumunu yaptıkları basın top ...

Yalın Evler örnek dairesini sizin için görüntüledik
  • 23.04.2014 09:28

Yalın Evler örnek dairesini sizin için görüntüledik

Ormana ve gölete komşu konumu, güneşi ve oksijeni evin içine taşıyan özgün mimar ...

Yalın Evler Göktürk’ü Adnan Alper’den dinleyin!
  • 29.11.2012 17:18

Yalın Evler Göktürk’ü Adnan Alper’den dinleyin!

Yalın Evler Göktürk Satış ve Pazarlama Müdürü Adnan Alper, projenin ayrıntıların ...

Göktürk Yalın Evler örnek daire görselleri
  • 21.12.2013 15:21

Göktürk Yalın Evler örnek daire görselleri

Keleşoğlu ve Zilal İnşaat tarafından Göktürk'de inşa edilen Yalın Evler örnek da ...

Göktürk Yalın Evler proje görselleri
  • 21.12.2013 15:19

Göktürk Yalın Evler proje görselleri

Keleşoğlu ve Zilal İnşaat tarafından Göktürk'de inşa edilen Yalın Evler'den kare ...

Göktürk Yalın Evler’de son durum ne?
  • 21.11.2012 14:10

Göktürk Yalın Evler’de son durum ne?

Keleşoğlu-Zilal ortaklığında hayat bulan Yalın Evler Göktürk projesinde inşaat t ...