maritbet girişmaritbet
West Gate Residence projesinin lansmanı Taner Yıldız’ın katılımıyla gerçekleşti!

West Gate Residence projesinin lansmanı Taner Yıldız’ın katılımıyla gerçekleşti!

Ankara’nın en büyük yatırımlarının merkezi haline gelen Eskişehir Karayolu’nda West Gate markasıyla kente yeni bir sembol kazandırılıyor

Ankara'nın en büyük yatırımlarının merkezi haline gelen Eskişehir Karayolu'nda West Gate markasıyla kente yeni bir sembol kazandırılıyor. 10 Nisan Çarşamba günü düzenlenen basın toplantısında lanse edilen West Gate, mimarisi ve donatılarıyla şehrin en gözde projeleri arasında yerini aldı.

Doğukan Yapı tarafından inşasına başlanan West Gate, Ankara – Eskişehir Karayolu üzerinde, Başkent Üniversitesi Kampüsü karşısında hayata geçiriliyor.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, milletvekilleri, iş adamları ve basın mensuplarının katılımıyla düzenlenen lansmanda Doğukan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Bıyık; “Ankara gibi büyük bir şehre böylesine değerli ve büyük bir projeyi kazandırmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Mimarisiyle ve donatılarıyla şehrin yeni sembolü olacağına inandığım West Gate'in, Ankara'nın batı kapısında konumlandırdık. Bölgenin ve projenin yatırım potansiyeline inanıyoruz. 1 yıl sonra fiyatlarımızın %40'ın üzerine çıkacağını söyleyebiliriz. Projenin ve bölgenin yüksek bir prim gücü bulunuyor. Projeyi henüz lanse etmemize rağmen çok yoğun bir taleple karşılaştık. Dün itibariyle 25 dairenin satışını gerçekleştirdik. Satışa sunduğumuz bölümün yarısı şimdiden sahiplerini buldu. Ankara dışında şehirlerden de ilgi görüyoruz. Gelen talepten ve projemize aldığımız yorumlardan çok memnunuz. Projenin bölgeye ve şehre değer kazandıracağına gönülden inanıyorum.” dedi.

West Gate'in lansman ve temel atma törenine katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, West Gate'in modern mimarisiyle Ankara'ya yakışan bir proje olduğunu belirterek, Doğukan Yapı'yı böyle özel bir projeyi hayata geçirdiği için  tebrik etti.

West Gate'in mimarisinde imzası bulunan MSA Mimarlık / Mustafa Selçuk; “Ankara'nın batı cephesinde ciddi bir yapılanma bulunuyor. West Gate de bu bölge için öncü bir proje. West Gate sadece 3 blok ve altında alışveriş birimleri olan bir proje değil. Nitelikli ve kimlikli bir yaşam alanı.” şeklinde konuştu.

ANKARA'NIN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ

140.000 metrekarelik inşaat alanıyla Ankara'nın en büyük rezidans projesi unvanını kazanan West Gate, benzersiz donatılarıyla ayrıcalıklar sunuyor.

38.840 metrekare arsa üzerinde konumlandırılan proje 707 rezidans daire ve ofislerden, 43 cadde mağazasından oluşuyor.

5 etap halinde tasarlanan West Gate estetik mimarisi, proje özellikleri ve donatılarıyla şehrin en gözde projeleri arasında yer alıyor. Mimarisinde MSA Mimarlık'ın imzası bulunan proje, 185 milyon TL'lik bir yatırımla hayata geçiriliyor.

Ayrıcalıklı rezidans hizmetleri kapsamında housekeeping, oda servisi, concierge, kuru temizleme, vale parking, oto yıkama, 24 saat teknik destek gibi hizmetler sunuluyor.

Sosyal donatılarıyla da dikkat çeken projede, kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, koşu ve yürüyüş parkurları, oyun sahaları, mini golf sahası, cafe ve lounge gibi alanlar yer alıyor.

Ulusal ve uluslararası bir çok markanın yer alacağı alışveriş caddesiyle de öne çıkan West Gate, şehrin yeni buluşma noktalarından biri haline gelecek.

West Gate'in kesintisiz şehir manzarasına hakim rezidans daireleri, 1+0, 1+0 teraslı, 1+1, 1+1 teraslı, 2+1, 2+1 teraslı, 3+1, 3+1 teraslı ve 4+1 dubleks seçenekleriyle satışa sunuldu.

Yoğun taleple satışların başladığı projede rezidans dairelerin fiyatları 113.100 TL ile 859.000 TL arasında değişiyor.

Alternatif ödeme planlarının sunulduğu West Gate'de, anlaşmalı bankalar aracılığıyla 60 aya kadar %0,68, 120 aya kadar ise %0,69 oranlarıyla kredi kullanılabiliyor.

West Gate Residence iletişim bilgileri

Web: http://www.westgate.com.tr/

Telefon: 444 7 947

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

West Gate Platinum satışa çıktı
  • 10.05.2014 18:39

West Gate Platinum satışa çıktı

Doğukan Yapı Genel Müdürü Yaşar Aksoy West Gate Platinum'u anlattı ...

Taner Yıldız, West Gate Ankara'nın örnek dairesini gezdi!
  • 12.04.2013 17:27

Taner Yıldız, West Gate Ankara'nın örnek dairesini gezdi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, West Gate Ankara projesinin örnek ...

West Gate Ankara projesinin lansmanı yayında!
  • 12.04.2013 17:30

West Gate Ankara projesinin lansmanı yayında!

Ankara'da 185 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen West Gate Residence proj ...

Rahmi Bıyık'ın gözüyle West Gate Residence!
  • 12.04.2013 17:28

Rahmi Bıyık'ın gözüyle West Gate Residence!

Doğukan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Bıyık, Ankara kentinde hayata geçirile ...

West Gate Ankara'nın mimarları projeyi anlatıyor!
  • 12.04.2013 17:26

West Gate Ankara'nın mimarları projeyi anlatıyor!

MSA Mimarlık tarafından tasarlanan West Gate Residence Ankara projesi 185 milyon ...

West Gate projesi örnek daire videosu için tıklayın!
  • 12.04.2013 13:25

West Gate projesi örnek daire videosu için tıklayın!

West Gate Ankara projesinin örnek daire videosu emlaktasondakika.com farkıyla ya ...