maritbet girişmaritbet
West Blocks’ta 120 bin liraya daire! Göl manzaralı site!

West Blocks’ta 120 bin liraya daire! Göl manzaralı site!

Bilgili Holding tarafından İstanbul Büyükçekmece’de yapılan West Blocks evlerinde konut fiyatları 120 bin liradan başlıyor, 940 bin liraya kadar çıkıyor

 

Bilgili Holding tarafından İstanbul Büyükçekmece'de inşa edilen West Blocks projesinde toplam 288 konut bulunuyor. Üç blok, ofis alanları ve dört mağazadan oluşan West Blocks'ta 7 tip daire yer alıyor. West Blocks projesinde 82 ile 395 metrekare arasında farklı büyüklükteki konutların fiyatları, 120 bin liradan başlıyor, 940 bin liraya kadar çıkıyor.
İnşaatına Ocak 2010'da başlanan West Blocks evlerinin Haziran 2012'de tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


İzgi Mimarlık'tan Mimar Sinan İzgi tarafından tasarlanan West Blocks projesinde alışveriş alanları, mini golf sahası, yüzme havuzu, çocuk havuzu, tenis kortu, basketbol sahası ve çocuk oyun alanı bulunuyor. West Blocks evlerinde ayrıca, tırmanma duvarı, 330 metrekarelik bisiklet, koşu ve yürüyüş parkuru, 15 bin metrekarelik yeşil alan, buhar banyosu, sauna, kapalı çocuk oyun alanı ve spor salonu da yer alıyor.


Büyükçekmece bölgesinde iyi bir lokasyonda bulunan West Blocks deniz ve göl manzarasına da sahip.
 

West Blocks iletişim bilgileri
Web: www.westblocks.com

Tel: 0212 381 22 00
 
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz