maritbet girişmaritbet
Vista Residenza 4’te 265 bin TL’ye göl ve deniz manzaralı!

Vista Residenza 4’te 265 bin TL’ye göl ve deniz manzaralı!

Gül İnşaat tarafından Beykent’te, Marmara denizi ile B.Çekmece gölüne hâkim yaklaşık 20 bin m2’lik bir alan üzerinde inşa edilen Vista Residenza 4 projesinin 2. Etabı satışa sunuldu. 265.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkan daireler için isteyen %30 peşinat verip, kalanı miktarı vade farksız 36 ay taksitle ödeyebiliyor

Adını sahip olduğu muhteşem manzarasından alan Vista Residenza 4 projesi, yaşamın başladığı ilk etabının ardından, 210 daire ve 27 dükkândan oluşan 2. Etabını satışa sundu. Keyifli, zinde, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam için ihtiyaç duyulan her şeyi bir arada bulunduran Vista Residenza 4, panoramik deniz ve göl manzarasına sahip odalarının yanı sıra sakinlerine, binlerce metrekarelik yeşil alan içinde konforlu bir yaşam vaat ediyor.

Vista Residenza 4'te her şey elinizin altında

120 m2 ve 135 m2 büyüklüğünde 2+1, 165 m2 büyüklüğünde 3+1 ve 300 m2 büyüklüğünde dubleks daire seçeneklerinin bulunduğu Vista Residenza 4 projesi, Beykent'in merkezinde yer alıyor. %40'ı yeşil alan olarak projelendirilen, göl ve deniz manzaralı Vista Residenza 4'ün, E-5'e, alışveriş merkezlerine, sahile ve hastaneye uzaklığı ise sadece 5 dakika. Keyifli ve konforlu bir yaşam için tüm detayların düşünüldüğü projede, açık&kapalı yüzme havuzu, fitness center, Türk hamamı ve sauna, 24 saat kapalı devre güvenlik sistemi ve kapalı otopark bulunuyor.

Zeminden tavana kadar 1. Sınıf yapı malzemelerinin kullanıldığı Vista Residenza 4'ün, temelden başlayarak inşaatı boyunca her aşaması testlerden geçiriliyor. Radyejeneral temel ve fore kazık sistemi ile depreme karşı güvenli olarak geliştirilen proje, zemin etüdüne bağlı dayanıklılık raporlarına ve İstanbul Üniversitesi öğretim üyeleri danışmanlığında hazırlanan statik betonarme proje raporuna da sahip.

36 ay taksit ya da peşin ödemede indirim avantajı!

İnşaat sektöründe çeyrek asrı geride bırakan ve bugüne kadar altına imza attığı pek çok prestijli proje ile binlerce aileyi, özledikleri konforlu yaşama kavuşturan Gül İnşaat güvencesiyle yapılan Vista Residenza 4, bu ayrıcalıktan yararlanmak isteyen müşterilerini uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi yapıyor. 265.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkan daireler için isteyen %30 peşinat verip, kalanı miktarı vade farksız 36 ay taksitle ödeyebiliyor. Daire bedelinin tamamını peşin ödeyenler ise çok cazip indirimlerden yararlanıyor. Bu arada, anlaşmalı bankalar aracılığı ile oldukça uygun faiz oranları ile vadeli satış da gerçekleştiriliyor.

Vista Residenza 4 iletişim bilgi

Web: www.vistaresidenza4.com

Tel: 0212 856 04 90

  • Etiketler:

Yorum Yaz