maritbet girişmaritbet
Vera Group, Vera Residence ile Kağıthane'deki yerini aldı!

Vera Group, Vera Residence ile Kağıthane'deki yerini aldı!

Lokasyon nedeniyle gayrimenkul yatırımlarının hız kazandığı Kağıthane, firmaların yeni projelerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda bölgede proje geliştiren son firma ise Vera Group oldu

 

Son dönemde birçok yatırımın merkezi haline gelen Kağıthane'ye Vera Group da butik bir projeyle giriş yaptı. ‘Vera Residence' markasıyla lanse edilen projenin öncelikli konsepti ise işlevsellik oldu.
 
Vera Residence'ın yeni İstanbul'un tarzını yansıtacağını belirten Vera Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, projenin İstanbul'un tüm merkezi noktalarına yakınlığıyla dikkat çeken Kağıthane'nin en hareketli noktasında konumlandırıldığını belirtti.
Projenin yeni lanse edilmiş olmasına rağmen, yoğun talep aldığını söyleyen Yılmaz, İstanbul'un merkezinde arsa stoğu kalmadığını belirterek, “Kağıthane şehrin tüm noktalarına kolay ulaşım avantajıyla öne çıkan bir lokasyon. Aynı zamanda çok hızlı değer kazanan bir bölge. Biz de Vera Group olarak böylesine değerli bir bölgede, kaliteli bir proje hayata geçirmek istedik” dedi.
 
Arsayı gelir paylaşımı modeliyle aldıklarını anlatan Yılmaz, “6 bin 500 dönümlük arsada 20 bin metrekarelik satılabilir alan var. 220 konuttan oluşan projede inşaat alanı ise 28 bin metrekare. 2 blok üzerine 9'ar kattan oluşan bir rezidans projesi inşa ediyoruz” diye konuştu.
 
KDV oranı yüzde 1
140 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçirilen Vera Residence'ta özellikle estetik ve işlevselliği bir araya getirmeye dikkat ettiklerini anlatan Yılmaz, “Bölgenin yapısından hareketle az metrekareli konutlara ağırlık verdik. Ancak 3+1 dublekse kadar uzanan bir daire tipi seçeneği de sunuyoruz” dedi. Yılmaz, projenin KDV oranının ise yüzde 1 olduğuna dikkat çekti.
 
Lansmana özel fiyat
Projenin Aralık 2014'te teslim  edileceğini belirten Yılmaz, projede fiyat aralığının lansmana özel  ekonomik oranlarda tutulduğunu söyleyerek, “Minimum fiyat 187 bin 923 lira. Anlaşmalı bankalar aracılığıyla 60 aya kadar yüzde 0,76, 120 aya kadar yüzde 0,78 oranlarıyla kredi kullanılabiliyor” dedi.
 
Yatırımlar devam edecek
Kağıthane'nin geleceğine inandıklarını ifade eden Yılmaz, firmanın Kağıthane'de başka projeleri de olacağını vurgulayarak, “Vera Residence bizim ilk projemiz. Yine Kağıthane'de butik ve küçük metrekareli projelere ağırlık vermeyi planlıyoruz” diye konuştu.
 
Stüdyo daireye balkon ekledi
Ütopya Mimarlık'tan Serhan Sarıpınar‘ın tasarladığı proje, 220 rezidans daire ile 14 ticari üniteden oluşuyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 2+1 dubleks ve 3+1 dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Stüdyo daireler de bile balkona yer verilen projede, fitness salonu, yüzme havuzu gibi spor alanları yer alıyor.
 
‘Yüzde 20'si bir haftada satıldı'
 
Vera Residence'ın satış ve pazarlamasını ise Kronus'un kurucusu Samim Hatipoğlu ile TSP yönetici ortağı Gökçenur Çelebioğlu üstlendi.
 
Projenin çok değerli bir lokasyona yapıldığını söyleyen Samim Hatipoğlu, projenin prim öngörüsünün yüzde 50 olduğunu aktararak, “Şu anda Vera Residence'ta metrekare fiyatları 3 bin 400 ile 4 bin 200 lira arasında değişiyor. Projenin yüzde 15-20'si de bir haftada satıldı” dedi. Hatipoğlu, projede satışların çok iyi gittiğini belirterek, 220 daire olması nedeniyle satışların hızla biteceğini ifade etti.
 
Aranılan bir çok özelliğin Vera Residence projesinde biraraya geldiğini anlatan Gökçenur Çelebioğlu da,  şunları söyledi:
“Vera Residence güzel, alımlı ve stil sahibi bir proje oldu. Çok iyi parçaları biraraya getiriyoruz. İstanbul'da birçok güzel proje var ama bunlar işlevsel olmayabiliyor. Biz fonksiyonel mimarlık ve evler tasarlayarak her metrekarede iyi çözümler sunuyoruz.”
 
Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

EPDK aralık ayı elektrik faturalarını mercek altına aldı
  • 12.01.2022 11:18

EPDK aralık ayı elektrik faturalarını mercek altına aldı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Yılmaz, 1 Ocak'tan itibaren geçerli ola ...

Vera Residence reklam filmi yayında!
  • 17.04.2013 11:12

Vera Residence reklam filmi yayında!

Vera Residence Kağıthane projesinin yeni reklam filmi emlaktasondakika.com farkı ...

Vera Residence projesinin lansmanı yayında!
  • 19.02.2013 14:04

Vera Residence projesinin lansmanı yayında!

220 daire ve 14 mağazadan meydana gelmekte olan Vera Residence projesinin lansma ...

Mustafa Yılmaz Vera Residence projesini anlatıyor!
  • 19.02.2013 14:01

Mustafa Yılmaz Vera Residence projesini anlatıyor!

Vera Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz 140 milyon lira değerindeki Vera ...

Vera Residence projesinin tanıtım filmi yayında!
  • 19.02.2013 09:55

Vera Residence projesinin tanıtım filmi yayında!

140 milyon liralık yatırım değerine sahip Vera Residence projesi Di Yapı imzası ...