maritbet girişmaritbet
Venezia “baba”ları Venedik’e gönderiyor

Venezia “baba”ları Venedik’e gönderiyor

Mayıs 2015’te teslimleri başlayacak olan Viaport Venezia, Babalar Günü’ne kadar daire alan herkesi Venedik’e tatile gönderiyor

İstanbul Gaziosmanpaşa'da Via Properties&Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Venedik konseptinin tasarlandığı projede, yaşam başladığında Venedik karnavallarından, Venedik kanallarındaki gondollara kadar her şey İtalyan stilinde olacak. Venedik'te yaşamak isteyenler ise Babalar Günü'ne kadar daire alırsa, Venedik tatiline gidecek. Yaklaşık 2000 konuttan oluşan projede 1600 adet daire sattıklarını belirten Viaport Venezia Satış & Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu, “Bugüne kadar projemizden daire alanların yaklaşık yüzde 80'i oturmak için alan ailelerden oluşuyor. Projemizde bu sebeple Babalar Günü'ne özel bir sürpriz yapmak istedik. O özel güne kadar daire alan herkese Babalar Günü hediyesi olarak Venedik tatili hediye ediyoruz” diye konuştu. İçerisinde AVM, otel ve ofislerin bulunduğu proje bir yaşam merkezi olarak hayata geçiyor. İçerisinde kapalı ama yapay gökyüzü ile Açıkhava konseptli tasarlanan AVM'sinde sosyalleşilebilecek projede, ev sahipleri Venedik'in meşhur San Marco Meydanı kenarında kahve keyfi yaşayıp, gondollarla kanallarda gezinti yapacak. Lokasyon avantajıyla da dikkat çeken Viaport Venezia, İstanbul'un simge projelerinden biri olacak. Metro istasyonundan direkt bağlantı alacak projenin hemen önünde bulunan tramvay hattı İstanbul trafiğinde projeye ulaşımı oldukça kolaylaştıracak. İstanbul'da Venedik'te yaşar gibi yaşamak isteyenler için daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor, 1 milyon 546 bin TL'ye kadar çıkıyor.

viaport venezia etkinlikleri

Daire alanlara Venedik usulü eğlence

Yaklaşık 2 bin konuttan oluşan projeden daire sahibi olan 1600 ev sahibine satış ofisinin bahçesinde “Yaza merhaba” partisi düzenlendi. Venedik konseptinde tasarlanan projenin yaza merhaba partisinde Venedik teması ön plana çıktı. Ünlü İtalyan şefler tarafından hazırlanan pizza ve makarnalar ziyaretçilere ikram edildi. Lezzetli bir gün geçiren misafirler, Viaport Animasyon Grubu tarafından hazırlanan Pazar sürprizleriyle de eğlencenin tadını çıkardılar. Çocuklar için kurulan dev şişme oyun parkurlarında animatörler eşliğinde oyun keyfini yaşayan çocuklar, dans ekibinin şovlarıyla da unutulmaz dakikalar geçirdiler.  Viaport Venezia'nın satış ofisinin bahçesi düzenlenen partide adeta karnavala dönüştürüldü. İtalyan rüzgârının estiği partide, geleneksel oyunlar da yerini aldı. Tavla turnuvasında bay-bayan yarışmacılar ter atarken, langırt turnuvası ise bambaşka bir rekabete sahne oldu. DJ performansıyla müzikli ve eğlenceli bir gün geçiren ziyaretçilere, gün sonunda sürpriz hediyeler verildi. Venezia Yaza Merhaba Partisi'nde konuşan Viaport Venezia Satış&Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu, daire sahiplerine 2017 yılında açılacak ve Venezia'dan direkt durak alacak olan Mahmutbey metrosunun inşaatının başlama müjdesini verdi.

Venezia İletişim Bilgileri;

Web: http://www.viaportvenezia.com/
Telefon: 444 8 842

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bayram öncesi AVM'lerde ziyaretçi yoğunluğu yaşanıyor!
  • 14.07.2021 09:18

Bayram öncesi AVM'lerde ziyaretçi yoğunluğu yaşanıyor!

Aşılama oranının hızla yükselmesi ve bayram kampanyaları sebebiyle AVM'lerdeki z ...

Viaport Venezia ofisleri basın lansmanı yayında
  • 24.04.2014 17:00

Viaport Venezia ofisleri basın lansmanı yayında

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa’da h ...

Viaport Venezia nerede? Projenin yeni videosu yayında!
  • 04.03.2013 16:07

Viaport Venezia nerede? Projenin yeni videosu yayında!

Kiptaş arazisi üzerinde inşa edilen Viaport Venezia projesinde çalışmalar tüm hı ...

Viaport Venezia reklam filmi için tıklayın!
  • 22.12.2012 16:59

Viaport Venezia reklam filmi için tıklayın!

Farklı mimarisi ve İtalyan esintileriyle dikkat çeken Viaport Venezia projesinin ...

VENEDİK İSTANBUL'DA!
  • 24.12.2011 12:21

VENEDİK İSTANBUL'DA!

Gaziosmanpaşa'da gecekondular yerini yeni evli çiftlerin hayallerini süsleyen Ve ...

İsmet Yıldırım Via/Port Venezia projesini anlattı!
  • 20.12.2011 20:28

İsmet Yıldırım Via/Port Venezia projesini anlattı!

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım Via/Port Venezia projesini anlatıyor ...