maritbet girişmaritbet
Venedik'te hayal etti, yılda 20 milyon ziyaretçi hedefliyor

Venedik'te hayal etti, yılda 20 milyon ziyaretçi hedefliyor

Coşkun Bayraktar, Viaport Venezia projesini aylık 1,5 milyon, yıllık ise 20 milyon kişinin ziyaret etmesini beklediklerini söyledi

Gaziosmanpaşa'da Kiptaş arsası üzerinde hayata geçirilmekte olan Venezia projesinin Venedik Sarayları bölümüne ait ofisler satışa çıktı. Venedik Ofisleri projesinde birimler 59 metrekarede başlıyor. Projede teslimler Mayıs 2015'te gerçekleştirilecek. Via Properties&Gürsoy Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Eş Başkanı Coşkun Bayraktar 'Venezia projesine gelen neredeyim ben diye soracak' şeklinde konuştu.

Yıllık 20 milyon ziyaretçi

Venezia projesinin önemli detaylarını anlatan Coşkun Bayraktar 'Biz her projede olduğu gibi bir farklılık katmaya çalışıyoruz ve standart olan hiç birşey kurgulamıyoruz. Viaport Venezia'da bunların en iyilerinden birisi oldu. Bizler ne yaparsak yapalım içine insanları yerleştirmeliyiz. İnsanların gezerken neredeyim ben demesi gerekli. Venezia, bu açıdan yaşayan bir proje olacak. Biz bu projede aylık ziyaretçinin 1,5 milyon, yıllık ziyaretçinin ise 20 milyona ulaşmasını bekliyoruz. İnsanlar, projelerin değerini artırıyor. Venezia projesinin de merkezinde insan var' şeklinde konuştu.

Turistlerin çoğu burada oturacak

Venedik Sarayları projesini Venedik'e gittiğinde hayal ettiğini söyleyen Bayraktar ‘Venezia içerisine girdikten sonra ben neredeyim dedirtecek bir proje olacak. Venezia, İstanbul'da en çok turistin oturacağı proje olma özelliğine sahip. Daire alan yabancılar projede yatırım amaçlı değil oturum amaçlı yer alacak. Yatırımcılar genelde 1+1 ve 2+1 daireler kolay satılıyor diye bu tür konutlara yöneldi. Biz ise Venezia projesinde ağırlıklı olarak 3+1 ve 4+1 evlere yer verdik ve bu dairelerin çoğu satıldı' dedi.

Şehrin sembolü olacak

İstanbul'un örnek projeleri arasında yer aldığını belirten Bayraktar ‘Venezia projesi şehrin sembolleri arasında yer alacak. Gaziosmanpaşa bölgesinde büyük bir iş potansiyeli var ancak iyi bir ofis konsepti yok. Dışarıdan bakılınca projemiz için kaç yüzyıl önce yapılmış diye sorulacak. Öyle bir mimari üzerinde çalışıyoruz. Projemizde 50 metrekareden başlayan farklı tarzda ofisler bulunacak' açıklamasında bulundu.

Viaport Marin ve Vialand büyük kazanım

Projenin konumuyla İstanbul'un en özel yerlerinden birisinde yükseldiğini ve ulaşım akslarının yanı başında olmasının Venezia'ya ilgiyi artırdığını belirten Coşkun Bayraktar ‘ Venezia yaklaşık 1,5 milyar liralık yatırım değerine sahip. Projemiz kapsamında yer alan AVM bölümüne çok ciddi bir talep var. Ayrıca Viaport Marin projesini 1 Mayıs 2015 tarihinde açmayı planlıyoruz. Bu projenin dünyada başka bir örneği daha yok. Vialand ve Viaport Marin gibi projelerin çoğu şehir için büyük bir kazanım' diye konuştu.

Körfez ülkelerinden talep çok

Projelerdeki başarının farklı ve yenilikçi olmasına bağlayan Coşkun Bayraktar ‘İstanbul, güzel bir eser sunulduğunda ona sahip çıkıyor. Birçok başarıya ulaşmış olan markamız yurtdışına açılacak. Büyük değer verdiğimiz Venezia projemiz mixed use kullanım özelliğine sahip. Projelerimize Körfez ülkelerinden çok büyük bir talep var' dedi.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Coşkun Bayraktar, Viaport Venezia ofislerini anlattı
  • 24.04.2014 17:16

Coşkun Bayraktar, Viaport Venezia ofislerini anlattı

Via Properties & Gürsoy Grup Yönetim Eş Başkanı Coşkun Bayraktar, Viaport Venezi ...

Viaport Venezia ofisleri basın lansmanı yayında
  • 24.04.2014 17:00

Viaport Venezia ofisleri basın lansmanı yayında

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa’da h ...

Venedik Ofisleri projesinin reklam filmi yayında
  • 24.04.2014 14:42

Venedik Ofisleri projesinin reklam filmi yayında

Venedik Sarayları projesinin ofis bölümleri satışa çıktı. Projenin reklam filmi ...

Coşkun Bayraktar Venedik Sarayları'nı anlatıyor
  • 16.01.2014 11:29

Coşkun Bayraktar Venedik Sarayları'nı anlatıyor

Via Properties&Gürsoy Grup Yönetim Eş Başkanı Coşkun Bayraktar, Venedik Saraylar ...

Cenk Hayırlıoğlu 'Venedik Sarayları'nın manzarası San Marco'
  • 16.01.2014 11:27

Cenk Hayırlıoğlu 'Venedik Sarayları'nın manzarası San Marco'

Viaport Venezia Satış ve Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu, Venedik Sarayları ...

Venedik Sarayları basın lansmanı yayında
  • 15.01.2014 17:14

Venedik Sarayları basın lansmanı yayında

Venedik Sarayları projesinin basın lansmanı emlaktasondakika.com farkıyla yayınd ...