maritbet girişmaritbet
VEGA PARK KONUT PROJESİ'NDE

VEGA PARK KONUT PROJESİ'NDE

Nata holding tarafından geliştirilen ve bir Nata Holding yatırımı olan Vega Park konut projesi, Nata Vega alışveriş vadisi’nin hemen yanı başında yer almaktadır

Ankara'nın yeni gelişim ve yatırım bölgesi olarak değerlendirilen Çankaya ile Mamak'ın kesiştiği bölgede, Atakule'ye  5 dakika, Kızılay ve Ulus'a 15 dakika,  havaalanına 20 dakika mesafede bulunan Vega Park konut projesi Ankara'nın gökyüzüne uzanan elleri olacak.

46 katlı iki bloktan ve 365 konuttan oluşacak vega park,  muhteşem  bir sinerjinin  var olduğu  bir projede  yer almasının yanı sıra, Ankara' nın en yüksek konutları olması ile de dikkat çekecektir.  Elmadağ ve Ankara manzarasına sahip olacak bu konutlarda 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 ve dubleks daire tipleri seçenek olarak sunuluyor.

Vega Park projesinde 1+1'ler 160 TL'den, 2+1'ler 195 TL'den, 3+1'ler 299 TL'den, 4+1'ler 396 TL'den satışa sunuluyor.

Çağdaş teknolojinin ulaştığı en yüksek kalitede inşa edilecek  Vega Park'ı diğer konut projelerinden farklı kılacak birçok özelliği bulunmaktadır. Öncelikle modern mimari tasarımıyla dikkat çeken bu konut projesinin Nata Vega' nın yanıbaşında  yer alması ile  sinema, tiyatro,eğlence vb. sosyal etkinlikler ev sahiplerine kapı komşusu olacaktır.

Bunların yanı  sıra  Vega park, kapalı yüzme  havuzu, çok amaçlı toplantı ve spor salonu, sauna, çocuk oyun alanları ile hem yetişkinlere hem de çocuklara yönelik site içi sosyal etkinlik imkanları da sunuyor.

24 saat kesintisiz giriş-çıkış kontrollü güvenlik sistemi ve kapalı devre kamera sistemi ile son teknoloji kullanılarak konutların güvenliği sağlanacaktır. Bina girişlerinde lobi ve oturma alanları, açık-kapalı otoparklar, engelliler için düşünülmüş rampalar, yangın ihbar ve alarm sistemi ile kalorimetreli merkezi ısınma sistemi, elektrik kesintilerine karşı jeneratör ve eşyaların taşınması için yük asansörleri bu proje için dikkat çekici diğer özelliklerdir. Vega Park, geleneksel konut yapısından çıkılarak oturanlara nitelikli, işlevsel ve seçkin bir yaşam sağlamayı ve bu özellikleri ile bölgenin en iyisi olmayı hedeflemektedir.   
 
 
Vega Park İletişim Bilgileri

Web sitesi: www.vegapark.com.tr

Telefon numarası: 312 390 55 55

Yorum Yaz