maritbet girişmaritbet
Ve Güneşli projesi metrekaresi 3 bin 500 liradan satışta!

Ve Güneşli projesi metrekaresi 3 bin 500 liradan satışta!

50 milyon liralık yatırımla inşa edilen Ve Güneşli projesi görücüye çıktı. Ve Güneşli'de metrekare fiyatları 3 bin 500 liradan başlıyor

 

Depar Teknik Yapı-Keleşoğlu İnşaat ve Teleset Mobilya ortaklığında inşa edilen Ve Güneşli projesi görücüye çıktı. Metrekare birim fiyatlarının 3 bin 500 liradan başladığı projede lansman öncesi yüzde 20 satış gerçekleşti.

9 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen ve 32 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Ve Güneşli projesi kapsamında 214 dairenin yanı sıra birçok ticari birim yer alıyor. Yalçın Koreş Caddesi üzerinde yükselen Ve Güneşli projesi 2014 yılının Aralık ayında teslim edilecek.

Yapımına başlandıktan kısa bir süre yüzde 10 prim yapan Ve Güneşli Evleri, İstanbul yeni Maslak'ı olarak görülen Güneşli'de inşa ediliyor. İçerisinde 42 metrekare ile 138 metrekare arasında değişen dairelerin bulunduğu proje kapsamında inşaat çalışmaları devam ediyor.

8-9-12 katlı üç bloktan meydana gelen Ve Güneşli'nin inşaatı yüzde 30 tamamlandı. Yüzde 60'ı 1+1 dairelerden meydana gelen Ve Güneşli'de 3 adet 3+1 daire, 15 adet stüdyo ve kalanı 2+1 konutlardan meydana geliyor. Projenin iç tasarımı Shape Architecture&Interior Design, mimari tasarımı ise Kraft Mimarlık tarafından gerçekleştirildi.

Yatırım değeri 50 milyon lira

50 milyon liralık yatırımla inşa edilen Ve Güneşli projesi içerisinde 6 bin metrekarelik yeşil alan bulunuyor. Dikeyin aksine yatay bir mimariye sahip olan Ve Güneşli içerisinde residence hizmetlerinin tamamı yer alıyor. Proje, Güneşli'deki farklı konseptiyle dikkat çekiyor.

Ve Güneşli yüzde 30-40 oranın prim yapacak

Türkiye'nin mobilya devi Teleset Mobilya, Yeşilyurt bölgesinde yaptığı projelerle dikkat çeken Depar Teknik Yapı ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığında hayat bulan Ve Güneşli'de konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 500 liradan başlıyor. Projenin tamamlandığı tarihte prim yapması ve metrekare fiyatlarının 5 bin lira ile 5 bin 500 lira arasında değişmesi bekleniyor.

“Ve” yeni bir konsorsiyumun yeni bir markası!

İlk olarak Ve Güneşli projesinde bir araya gelip konsorsiyum oluşturan Depar Teknik Yapı-Keleşoğlu ve Teleset Mobilya ilerleyen tarihlerde yeni projeler yapmayı planlıyor. Ortaklığın ilk projesi olan Ve Güneşli'nin ardından ağırlık yine Güneşli bölgesine verilecek.

Dükkanlar metrekaresi 8-10 bin lira bandında satışa çıkacak

214 dairenin yer aldığı Ve Güneşli projesinde ticari alanlar satışa çıkmadı. Önümüzde süreç içerisinde satışa sunulacak olan ticari birimlerin metrekare birim fiyatı 8 bin lira ile 10 bin lira bandında olacak.

Depar Teknik Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Fırat ”Biz Ve Güneşli projesinde yatay mimari ile öne çıkıyoruz. Proje tüm residence hizmet ve ihtiyaçlarına cevap verecek. Ancak biz residence ile yetinmedik, Ve Güneşli projesi ile yeni bir konsept hazırladık. 6 bin metrekare yeşil alan projemizde yatay mimari ile sıcaklık sağlayacağız” dedi.

Teleset Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Yıldırım” Biz yatırımcı olarak Ve Güneşli projesinde yer alıyoruz. Aldığımız ödüllerle Teleset Mobilya olarak kalitemizi ortaya koyduk. Ortaklıkla yeni projeler yapacağız” açıklamalarında bulundu.

Mimar Hakan Bağcı” Güneşli yeni oluşan bir bölge. Fabrikalarla dolu olan bir bölge şehir ortasında kalıyor. Ancak dönüşümle birlikte Güneşli yapılaşma bandında kaldığı için birçok konut, ofis ve otel projesine ev sahipliği yapıyor. Güneşli, 5-10 yıl içerisinde şehrin yeni arteri olacak. Ve Güneşli projesi residence hizmet kalitesiyle birlikte yüksek fonksiyonlar içeriyor. Biz gökdelen gibi yüksek bir bina yerine arsayı yatay bir biçimde kullandık. Yeşil alan ve bahçe katları oluşturarak mahalle ortamı oluşturduk. Birbirlerini engellemeyen, kat bahçeli ve birbirlerine bağlanan bloklar yaptık. Projede planlanan her şey gerçekleşti. İçeride kullanılan fonksiyonlarla kaliteli bir yaşam alanı oluşacak” dedi.

Uğurcan TOKAY/emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ve Güneşli projesinin maket videosu yayında
  • 18.11.2013 11:58

Ve Güneşli projesinin maket videosu yayında

Ve Güneşli projesinin maketini emlaktasondakika.com ekibi olarak satış ofisinde ...

Ve Güneşli Evleri'nin örnek daire videosu
  • 14.11.2013 12:59

Ve Güneşli Evleri'nin örnek daire videosu

Ve Güneşli Evleri projesinin örnek dairesini emlaktasondakika.com ekibi olarak y ...

Ve Güneşli projesinin lansmanını izlemek için tıklayın!
  • 20.03.2013 11:05

Ve Güneşli projesinin lansmanını izlemek için tıklayın!

50 milyon lira yatırım değerine sahip olan Ve Güneşli projesinin lansmanından gö ...

Ve Güneşli projesinin tanıtım filmi yayında!
  • 19.03.2013 13:40

Ve Güneşli projesinin tanıtım filmi yayında!

Depar Teknik Yapı-Teleset mobilya ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığında hayata geçiri ...

Ve Güneşli projesinin daire içi görselleri emlaktasondakika.com farkıyla yayında!
  • 18.03.2013 16:41

Ve Güneşli projesinin daire içi görselleri emlaktasondakika.com farkıyla yayında!

Yeni bir proje olan Ve Güneşli'nin daire için görselleri emlaktasondakika.com fa ...

Ve Güneşli projesinin görselleri yayında!
  • 28.11.2012 10:02

Ve Güneşli projesinin görselleri yayında!

Depar Teknik Yapı, Teleset Mobilya ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığında hayata geçir ...