maritbet girişmaritbet
Varol Tezmen ‘Erken teslim konusunda iddialıyız’

Varol Tezmen ‘Erken teslim konusunda iddialıyız’

Artaş İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen, Emlaktasondakika.com’a özel açıklamalarda bulundu

Emlaktasondakika.com ‘un bu haftaki canlı yayın duraklarından birisi de Eclipse Maslak satış ofisi ve Varol Tezmen oldu. Proje ve sektör hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdiğimiz röportajda Varol Tezmen, editörlerimizden Ayşe Özlem Kuruca'nın sorularını cevapladı.

Eclipse Maslak projesinin fiyatları hakkında bilgi veren Tezmen, 1+0 dairelerin 377 bin lira ile 489 bin lira, 1+1 dairelerin 583 bin lira ile 685 bin lira, 3+1 dairelerin 1 milyon 116 bin lira ile 1 milyon 390 bin lira, 4+1 dairelerin ise 1 milyon 470 bin lira ile 2 milyon 430 bin lira arasında değişen fiyatlarla satıldığını söyledi.

Ödeme koşullarından da bahseden Tezmen, yüzde 25'ini peşin verip, geri kalan tutar için 0.95-0.96 gibi faiz oranlarında kredi kullanabildiğini belirtti.

Erken teslim konusunda iddialıyız

1000-2000 konutluk projeleri de yine 18 ay gibi bir sürede teslim ettiklerini belirten Varol Tezmen, erken teslim konusunda iddialı olmalarının sebebini; planlı ve programlı ilerlediklerini, ekibin koordineli olarak 24 saat olmasa da 15, 16 saat çalışarak sağladığını ve erken teslimin öneminin bilincinde olarak çalıştıklarını söyledi.

Konutun diğer ihtiyaçlara göre çok önemli bir yer tuttuğuna dikkat çeken Varol Tezmen “Türk aile yapısında da konut alımının çok önemli, aileler neredeyse 15, 20 yıllık birikimlerini konuta yatırıyorlar. Biz de projeleri erken teslim ederek, daha fazla kirada oturmalarına engel olmuş oluyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor” dedi.

Çalışan kesimin ihtiyaçlarına göre tasarladık

“Maslak'ta bulunan diğer projelerde balkon bulamazsınız ama bizim projemizin her dairesinde balkon bulabilirsiniz. Balkonunun olması, deniz ve boğaz manzarası, yanıbaşında orman olmasının yanı sıra yatırımcıların bizi seçmesindeki en önemli sebep, daireleri optimal seviyelerde yani ne çok büyük ne de çok küçük tasarladık. Çalışan kesimin ihtiyaçlarına yönelik olarak bu projeyi planladık” diye açıkladı.

 Ofislerimiz çok kullanışlı

Eclipse Maslak projesinde yer alan ofislerin kullanışlığından bahseden Varol Tezmen “Hemen yanıbaşında yer alan yatay ofislerde bir müşteri 2 bin 3 bin metrekarelik bir alan istediğinde 3 katı birden almak zorunda kalıyor. Ama yatay ofislere aynı kat içerisinde 2 bin 500, 3 bin metrekarelik alan bulmak mümkün. Çok yüksek olmadığından işyerlerinde çalışanlar, mola vermek için rahatça dışarı çıkabilirler” şeklinde konuştu.

Yüzde 90'ını sattık

Eclipse Maslak'ta yer alan konutların yüzde 90'ını, ofislerin de yüzde 60'ını sattıklarını ifade eden Avrupa Konutları Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen, yatırımcıya yüzde 35 oranında, hatta bazı dairelerin yüzde 50'lerde prim yaptığını açıkladı. 

Maslak bölgesi çok hareketli

Finans, bankacılık, sigortacılık olmak üzere pek çok şirketin barındığı yer olan Maslak bölgesinin çok hareketli bir bölge olduğunu ifade eden Artaş İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen, “Maslak bölgesi ile projemiz birbirlerini tetikliyor. Projemizin Maslak'ta olması, hem çalışanlar hem de uluslararası şirketler için ilgi uyandırıyor. Maslak'ın da konumunun önemli bir lokasyonda bulunması hem projemizin hem de Maslak bölgesinin birbirini tamamladığını gösteriyor” diye konuştu.

Avrupa Konutları Kale ruhsat sürecinde

Artaş İnşaat olarak üç projenin (Eclipse Maslak, Vadistanbul ve Tem 2) satışının devam ettiğini belirten Tezmen, yeni hayata geçirecekleri Avrupa Konutları Kale hakkında emlaktasondakika.com'a özel açıklamalarda bulundu.

Kale Kilit'in Cevizlibağ'daki arazisi üzerinde inşa edilecek projenin lokasyonunun öneminden bahseden Varol Tezmen, projenin yeri için ‘iş dünyasının kalbi' olduğunu söyledi.

Projenin bittiği ve ruhsat için başvuruda bulunduklarını açıklayan satış ve pazarlama koordinatörü, ofis bloğundan oluşacağını, 1+1'den 4+1' e kadar daire seçeneklerinin bulunacağını, konut ve ofislerin altındaki dükkanlarla birlikte toplam 111 bin metrekarelik satılabilir alanın Eylül ayında satışa çıkacağını hedeflediklerinin altını çizdi.

Konut ve ofis alacaklar, depreme dayanıklı olmasına dikkat edin

Alınacak gayrimenkul için en önemli unsurun depreme dayanıklı olmasına dikkat çeken Varol Tezmen, 20, 30 yıllık konutlara değil de deprem yönetmeliğinden sonra inşa edilen binalara yatırım yapmalarını, inşaat şirketleri ve projeleri emlaktasondakika.com'da araştırma yapmalarını tavsiye ederek sözlerini bitirdi.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Eclipse Maslak'ın yeni reklam filmi yayında
  • 24.05.2014 17:33

Eclipse Maslak'ın yeni reklam filmi yayında

Artaş Eclipse Maslak projesinin yeni reklam filmi dikkat çekiyor ...

Varol Tezmen Artaş İnşaat projelerini değerlendirdi!
  • 05.06.2013 10:05

Varol Tezmen Artaş İnşaat projelerini değerlendirdi!

ARtaş İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen, Artaş İnşaat'ın devam ...

Varol Tezmen, Artaş İnşaat projelerini anlatıyor!
  • 29.04.2013 13:04

Varol Tezmen, Artaş İnşaat projelerini anlatıyor!

Avrupa Konutları Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen, Avrupa Konutları ...

Eclipse Maslak projesinin şantiye görüntüleri!
  • 28.02.2013 17:10

Eclipse Maslak projesinin şantiye görüntüleri!

Artaş İnşaat'ın hayata geçirdiği Eclipse Maslak projesinin hava görüntüleri emla ...

Müge Yalçın Özmen'ın bakışıyla Eclipse Maslak!
  • 15.01.2013 17:05

Müge Yalçın Özmen'ın bakışıyla Eclipse Maslak!

Avrupa Konutları Maslak Eclipse Satış Müdürü Müge Yalçın Özmen, projenin detayla ...