maritbet girişmaritbet
Valle Lacus'da villa fiyatları 1.5 milyon dolardan başlıyor!

Valle Lacus'da villa fiyatları 1.5 milyon dolardan başlıyor!

Adanalı Kulak İnşaat, 97 dönümlük özel olarak tasarlanan peyzaj alanına 44 villadan oluşan Valle Lacus projesini uluslararası standartlarda inşa ediyor

 

1943 yılında Adana'da kurulan KLK İnşaat, yurt dışı faaliyetlerini devam ettirirken istanbul'da villa projesi için kollan sıvadı. İstanbul'da 2011 yılı itibariyle çalışmaya başlayan KLK İnşaat, ilk projesini villa konsepti olarak seçti ve Büyükçekmece'de butik bir proje olan Valle Lacus'u İstanbulluların ilgisine sundu. 
 
KLK İnşaat Genel Müdürü Bahadır Yetki İstanbul'daki 2 projesi ile ilgili bilgi verirken, "Doğru zamanda doğru programla doğru işler yapmak için buradayız. İstanbul'u yakından tanıyoruz. Biz de belli gelir seviyesindeki insanımıza konut olarak hizmet vermek istedik. Yaklaşık 750 m2 net alanlı tribleks villalar yapmaya karar verdik. Uluslararası sertifikalı bir proje ve her villanın 2 dönüm bahçesinin yanında bir de tripleks içinde iç bahçesi olsun istedik. Son teknolojili ancak daha uygun fiyatlarda tasarladığımız projemizin beğenileceğini umuyoruz. Sofistike bir hayatı kurguluyoruz" dedi. 
 
Fiyatların 1.5 milyon dolardan başladığını belirten Bahadır Yetki, "Tabi bunlar ön fiyatlar. Ciddi prim yapacağım tahmin ediyoruz. 45 milyon dolarlık toplam maliyeti olacak. Hafriyat çalışmaları sürerken 24 ayda projeyi bitirip 2014 yılında sahiplerine anahtar teslimi yapacağız. Bu proje bizim ilk villa projemiz değil. Adana'da da 100 villalık Semiramis Sitesi'ni yapıp teslim ettik. Bayramdan sonra projenin lansmanını yapacağız" diye konuştu. 
 
Hava ile ısınma tekniği
 
Proje kapsamında hava kaynaklı elektrikle çalışan ısı pompaları sayesinde ısınma ve soğutma maliyetlerini minimum seviyelere düşürdüklerini belirten KLK İnşaat Genel Müdürü Bahadır Yetki, "BREEAM sertifikası adayı proje üretiyoruz. Özel biyolojik arıtma sistemleri sayesinde gri sulardaki geri dönüşüm sağlanıyor. Sosyal tesis alanında projenin tamamına hizmet edecek olan jeneratör sistemi, açık ve kapalı havuzlar fitness alanları, sauna ve buhar odalan, teraslı restoran alam, açık spor alanları ve çocuk oyun alanlan ile doğa içerisinde farklı bir yaşam sunacak. Isıtma giderlerini de aylık 600 TL'ye kadar düşürmek istiyoruz" dedi. 
 
Diğeri Basın Ekspres'te Diğer projelerinin İstanbul Avrupa Yakası'ndaki Basm Ekspres Yolu'nda olduğunu belirten Yetki, "100 m2 üzerinde karma bir proje. Bulvar mağazaları, rezidan, apart oteli içine alacak bir yatırım. Projenin konseptleri tamamlanmak üzere. Fiyatlar konusunda bölgeye aykırı hareket etmeyiz. Bölgedeki fiyatlar 4 bin TL başlangıç gösteriyor. Henüz emekleme aşamasınI da olduğundan fazla proje ile ilgili konuşmak istemiyorum. Ayrıca 3 projemiz de sırada bekliyor. Basın Ekpres bölgesinde yatırım yapmaya devam etmek istiyoruz" diye konuştu. 
 
Sözcü

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Valle Lacus projesini Atakan Kulak anlatıyor!
  • 23.07.2013 14:46

Valle Lacus projesini Atakan Kulak anlatıyor!

KLK Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Kulak, Büyükçekmece'de 110 bin metrekare ar ...

Valle Lacus satışa çıktı! 1 milyon 500 bin dolara!
  • 29.05.2013 15:03

Valle Lacus satışa çıktı! 1 milyon 500 bin dolara!

Kulak İnşaat Genel Müdürü Tarkan Kulak, Valle Lacus projesinin detaylarını anlat ...

Büyükçekmece Valle Lacus'un inşaatı ne durumda?
  • 24.07.2013 13:21

Büyükçekmece Valle Lacus'un inşaatı ne durumda?

Büyükçekmece'de hayata geçirilen Valle Lacus projesi 44 villadan meydana geliyor ...

Valle Lacus projesinin örnek daire görselleri yayında!
  • 24.07.2013 13:14

Valle Lacus projesinin örnek daire görselleri yayında!

KLK Yapı tarafından 110 bin metrekare arsa üzerinde Büyükçekmece'de hayata geçir ...

Valle Lacus Büyükçekmece'nin örnek daire görüntüleri!
  • 04.06.2013 15:38

Valle Lacus Büyükçekmece'nin örnek daire görüntüleri!

KLK Gayrimenkul'ün Büyükçekmece'de hayata geçirdiği Valle Lacus projesinin örnek ...

Valle Lacus'ta 1 milyon 300 bin dolara!
  • 04.06.2013 15:31

Valle Lacus'ta 1 milyon 300 bin dolara!

KLK Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Valle Lacus projesinde fiyatlar lans ...