maritbet girişmaritbet
Vadistanbul'un Bulvar etabı sona yaklaştı

Vadistanbul'un Bulvar etabı sona yaklaştı

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un, ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabı sona yaklaştı

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla Ayazağa'da hayata geçirilen Vadistanbul'un “Bulvar” etabında inşa çalışmaları hızla ilerliyor. 1.111 konuttan oluşan “Teras” etabında yaşam devam ederken, ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan “Bulvar” etabında da teslimler 2016'nın Haziran ayında başlayacak.

Türk inşaat sektörünün sembol projeleri arasında gösterilen Vadistanbul'un Bulvar etabında inşaatın %75'i tamamlandı.

Geçtiğimiz ay Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde; “Best Retail Architecture in Turkey, “5 star Retail Architecture in Europe” ve “Highly Commended Office Architecture” kategorilerinde AVM ve ofis alanlarıyla ödüllere layık görülen Vadistanbul Bulvar, İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi olacak.

Vadistanbul'un ticari alanları

DÜNYA MARKALARINI BİRARAYA GETİRECEK “BULVAR”

Vadistanbul'un “Bulvar” etabı alışveriş caddesiyle İstanbul'da yeni bir merkez oluşturacak. “Bulvar”da oluşturulan marka karmasıyla bir çok önemli dünya markası ilk mağazalarını Vadistanbul'da hayata geçirirken, projenin içinden geçen nehir kenarında konumlandırılan yeme – içme alanlarıyla da bir ilk olacak. AVM ve alışveriş caddeleri arasında Türkiye'nin en geniş yeme – içme alanına sahip olacak Vadistanbul Bulvar'ın mağazalarının %23'ü yeme-içme bölümlerinden oluşacak. Vadistanbul şehrin yeni yeme-içme destinasyonu olmayı hedefliyor.

OFİSLERİN TOPLAM ALANI 300 BİN METREKAREYİ BULUYOR

İstanbul'un iş ve finans merkezi olarak konumlanan Maslak'taki A sınıfı ofis alanı toplam 430 bin metrekareyi buluyor.

Vadistanbul Bulvar'da kusursuz şekilde çözümlenmiş alt yapıya sahip ofislerin toplam alanı 300 bin metrekareyi buluyor. Ayazağa bölgesinin gelişiminde öncü olan Vadistanbul Bulvar, sadece Bulvar etabıyla İstanbul'da yeni bir iş ve yaşam merkezini oluşturacak.

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK OTOPARKINA SAHİP

Vadistanbul Bulvar, gün içindeki 35 bin kişilik popülasyonuyla yeni bir şehir merkezi olurken, 6.000 araçlık otoparkıyla da Atatürk Havalimanı'ndan sonra Türkiye'nin en büyük otoparkına sahip olacak. Vadistanbul'un 3 etabının toplam otopark alanlarıyla bu sayı 11.500'e ulaşacak.

424 bin metrekare arsa üzerinde geliştirilen Vadistanbul, 1 milyon 350 bin metrekarelik inşaat alanıyla Türkiye'nin en büyük projeleri arasında yerini alırken, donatılarıyla da sembol bir proje olarak öne çıkıyor.

Vadistanbul istanbul bulvar

Vadistanbul'un Bulvar etabında; ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otel yer alacak. Vadistanbul'da; 2.100 konut, 108 bin metrekare net kiralanabilir alanı olan alışveriş merkezi, 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan cadde mağazaları, restoranlar, 300 bin metrekare ofis alanı ile 25.500 metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunuyor. 

Birçok global ölçekli firmanın yatırımlarını yönlendirdiği bir proje olan Vadistanbul Bulvar, İstanbul'un cazibe merkezi haline geliyor. Tüm fonksiyonları birbirine çapraz kıymet oluşturacak şekilde dizayn edilen Vadistanbul Bulvar, ayrıca yatay düzlemde her türlü yaşam fonksiyonlarını içinde barındıran ilk ve tek karma proje olarak öne çıkıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vadistanbul yeni tanıtım filmi yayında!
  • 07.01.2015 10:22

Vadistanbul yeni tanıtım filmi yayında!

Artaş İnşaat - Aydınlı Grup - Invest İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Vadist ...

Avi Alkaş 'Vadistanbul Bulvar'da 4. Nesil AVM oluşturacağız'
  • 20.02.2014 16:11

Avi Alkaş 'Vadistanbul Bulvar'da 4. Nesil AVM oluşturacağız'

Jones Lang LaSalle Türkiye Başkanı Avi Alkaş, Vadi İstanbul Bulvar içerisinde 4. ...