maritbet girişmaritbet
Vadistanbul görücüye çıkıyor! Lansmandan canlı yayın!

Vadistanbul görücüye çıkıyor! Lansmandan canlı yayın!

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat imzasıyla inşa edilen Vadistanbul, 435 dönüm Evyap arazisi üzerine hayata geçiriliyor. Vadistanbul toplam 1 milyon 180 metrekare inşaat alanı ile Türkiye'nin en büyük projelerinden biri

İstanbul'a yeni bir yaşam merkezi olacak büyüklüğü ve fonksiyonlarıyla dikkat çeken Vadistanbul'un basın lansmanı bugün gerçekleşecek. Vadistanbul içerisinde; teras evler, rezidanslar, ofisler, 5 yıldızlı oteller, restoranlar, kafeler, cadde mağazaları, 750 metre uzunluğunda cadde ve AVM yer alıyor.
 
Türkiye'nin ilk özel metrosu
 
Vadistanbul'da Türkiye'nin ilk özel metrosu inşa edilecek. Bu özel metro aynı zamanda şehrin metro ağına bağlanacak. İçinden 2 kilometrelik bir nehrin geçtiği Vadistanbul, 2.çevreyolunun hemen yanında ve tüm ulaşım arterlerine direkt erişimli bir noktada konumlandırılıyor.
 
Dünyaya örnek olacak özellikleri bulunan Vadistanbul'da 1.111 adet konut mevcut. Vadistanbul'un sosyal donatıları arasında; fitness salonu, sauna, dinlenme salonu, buhar banyosu, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, lounge, club, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, market ve ticari üniteler ile tenis sahası sıralanıyor.
 
Eski adıyla meşhur Sadabad, yeni adıyla Vadi İstanbul. Önünüzde masmavi bir dere, arkanızda Belgrad Ormanı, bahçenizde metro istasyonu, yanı başınızda Maslak! Rezidanslar, oteller, ofisler ve alışveriş caddesiyle  baştan sona çığır açan eşsiz bir mimari!
 
İstanbul'un akciğerleri Belgrad Ormanı'yla aranızda sadece pencereniz var. Sadabad Deresi'yse tam olarak bahçenizde! Proje boyunca uzanan alışveriş ve eğlence caddesiyle yeni bir Nişantaşı doğuyor. Burası şehrin sadece yeni buluşma noktası değil, yeni yaşama alanı... 
 
3 ayrı konsept şeklinde tasarlanan Vadi İstanbul; Vadi İstanbul Teras, Vadi İstanbul Bulvar ve Vadi İstanbul Bahçe olarak tasarlandı. Her biri kendi içinde ayrı bir renk olan etaplar bir araya gelerek hayatın rengini, Vadi İstanbul'u oluşturuyor...
 
Hayatla tasarlanan mekanlar...
 
Vadi İstanbul Teras; Maslak'a sadece birkaç dakika mesafede, size gizli bir cennetin kapılarını aralıyor... Vadi İstanbul Teras'ta yer alan tüm daireler modern hayatın ihtiyaçları için tasarlandı. Heyecan verici çizgiler ve fonksiyonel detaylarla donatılan iç mekânlarda, kusursuz kalitenin verdiği keyif her adımda yanınızda... 
 
Konforu bahçeye çıkardı
 
Vadi İstanbul Teras; kat bahçeli daireleri ve geniş bahçe kullanım alanlarıyla, Belgrad Ormanı'na sıfır konumda size bambaşka bir bahçe keyfi yaşatmak için oluşturuluyor.
 
Vadi İstanbul Teras'ın her santimetrekaresi suya adanmış bir yaşam için inşa ediliyor. Sadabad Deresi ve su yollarıyla masmavi bir ortama dönüşen Vadi İstanbul Teras'ta tüm iç mekânlar suyun kusursuz akışından ilham alınarak tasarlandı.
 
İçinden dere geçen hayat
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından temizlenen masmavi Sadabad Deresi, 3 kilometre boyunca Vadi İstanbul'un içinden geçiyor. Ve burada peyzaj düzeniyle, hem sizin hem çocuklarınızındüşlediği yaşam bir araya geldi. Şimdi bahçeye çıkıp çocuklar gibi eğlenme zamanı.
 
Yeni İstanbul'un adı; BULVAR!
 
Vadi İstanbul'un tam ortasında yer alan Vadi İstanbul Bulvar; dünyaca ünlü markalara ev sahipliği yapacak alışveriş caddesiyle, otelleriyle, iş merkezleriyle, alışveriş merkeziyle ve sıra dışı meydanlarıyla İstanbul'un 24 saat yaşayan yeni buluşma mekânı.
 
Vadi İstanbul Bulvar; modern mimarinin dünyada ulaştığı noktayı sergileyen adeta bir açık hava galerisi… Vadi İstanbul Bulvar, tek kelimeyle hayatın mimariye yansıması. 
 
Vadi İstanbul'un temposuna yetişmek için kondisyon şart...
 
İstanbul kadar renkli ve heyecanlı bir Vadi İstanbul, sağlıklı yaşam elbette bir keyfe dönüşüyor. Açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness center, Fin Hamamı, Türk Hamamı, sauna, jakuzi, çocuk oyun salonları, dere boyunca uzanan koşu ve yürüyüş parkurları, oyun sahaları ve daha neler neler...
 
Yeni işiniz; Maslak'ın modern yüzü...
 
Vadi İstanbul Bulvar'da yer alan iş merkezleri, Maslak'a sadece 800 metre mesafede. İstanbul'un nitelikli iş hayatının yeni merkezi olan Vadi İstanbul, aynı zamanda Maslak ve Büyükdere caddesininde yeni alternatifi oluyor.
 
Bulvar Residence
 
Vadi İstanbul Bulvar'da yer alan rezidanslar; 7/24 hareketli yaşam tarzıyla, görkemli tasarımıyla ve profesyonel rezidans hizmetleriyle şehrin merkezinde yaşamak isteyenler için en konforlu tercihe dönüşüyor...
 
Burada güvenlik anlayışı asla yalıtılmış, çevrelenmiş bir hayat değil. Her saat, gece gündüz yaşayan, İstanbul'la iç içe ama her şeyin kontrol altında olduğu bir hayat!
 
7/24 profesyonel güvenlik personeli, ortak alanlarda kapalı devre kamera kontrol sistemi, kontrollü araç ve yaya giriş-çıkışı, her dairede görüntülü intercom sistemi, yangın ve duman alarmı… Ve tüm bunları koordine eden profesyonel bir yönetim anlayışı.
 
Vadi İstanbul İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 444 53 35
 
Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz