maritbet girişmaritbet
Vadi İstanbul’un inşaatında tek bir ağaca dahi dokunulmadı!

Vadi İstanbul’un inşaatında tek bir ağaca dahi dokunulmadı!

Ayazağa-Cendere aksında ormanın hemen yanında yükselen Vadi İstanbul, tek bir ağaca dokunmadan inşa ediliyor...

Artaş İnşaat, Keleşoğlu ve Aydınlı ortaklığında 424 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen ve şantiyesinde tek bir ağaca dahi dokunulmayan Vadi İstanbul şehrin merkezi Ayazağa-Cendere aksında yükseliyor.



Emlaktasondakika.com olarak havadan görüntülediğimiz Vadi İstanbul projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Doğaya saygılı bir proje olan Vadi İstanbul Teras, Bulvar ve Bahçe etaplarından meydana geliyor.



Arsa hariç yatırım değeri 1 milyar 500 milyon lira olan Vadi İstanbul'da Teras etabı 2014 sonunda teslim edilecek. Projenin ikinci etabında yaşam Mayıs 2015'te başlayacak.

Dünyaca ünlü iki mimarlık şirketi İki Design ve SOM Architecture tarafından tasarlanan Vadi İstanbul çevreci yaklaşımıyla da ön plana çıkıyor. İstanbul içindeki ağaçların, yapılaşma amacıyla katledildiği bugünlerde Vadi İstanbul doğaya saygılı yapısıyla bu konuda ne kadar hassas ve duyarlı olduğunu bir kez daha gösteriyor.

Konut fiyatlarının 437 bin lira ile 2 milyon 127 bin lira arasında değiştiği Vadi İstanbul'un dışındaki yeşil alanlar hariç içerisinde de doğa düşünüldü. Özel yeşil alanların yer aldığı Vadi İstanbul cazip ödeme fırsatlarıyla da özel bir yaşama davet ediyor.

“Burası başka İstanbul” sloganıyla satışların sürdüğü Vadi İstanbul tamamlandığında içerisinde 35 bin kişiye ev sahipliği yapacak. Ayrıca proje içerisinde 55 bin metrekarelik AVM, 760 metre uzunluğa sahip cadde, 28 bin metrekarelik cadde mağazaları, 240 bin metrekarelik ofis alanı, 48 bin metrekare alana sahip 4 ve 5 yıldızlı oteller yer alıyor.



Vadi İstanbul'u havadan görüntüleyen emlaktasondakika.com önümüzdeki günlerde doğaya saygı gösteren projelerle birlikte ağaç katliamına sebep olan projeleri gözler önüne sermeye devam edecek.

Vadi İstanbul'un foto galerisi için tıklayınız

Vadi İstanbul İletişim Bilgileri;

Web: http://www.vadistanbul.com/

Telefon: 444 53 35

Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz