maritbet girişmaritbet
Vadi İstanbul MIPIM'e katılacak! İlk etap hasılatı 880 milyon TL!

Vadi İstanbul MIPIM'e katılacak! İlk etap hasılatı 880 milyon TL!

3 dev firma Aydınlı Grup, Keleşoğlu İnşaat ve Artaş İnşaat'ın patronları Süleyman Çetinsaya, Ömer Faruk Kavurmacı ve Mustafa Keleş'in katılımıyla bugün Vadi İstanbul projesinin geldiği nokta değerlendirildi

Aydınlı Grup, Keleşoğlu İnşaat ve Artaş İnşaat ortaklığında inşa edilen Vadi İstanbul, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks konut seçeneklerinden meydana geliyor. Toplam 424 bin metrekarelik bir arsa alanına sahip olan Vadi İstanbul'da yüzde 1 KDV ile konut satışları devam ediyor. 
 
3 dev firma Aydınlı Grup, Keleşoğlu İnşaat ve Artaş İnşaat'ın patronları Süleyman Çetinsaya, Ömer Faruk Kavurmacı ve Mustafa Keleş'in katılımıyla bugün Vadi İstanbul'un geldiği nokta değerlendirildi. Emlaktasondakika.com'unda canlı yayınladığı zirvede kentsel dönüşümden Vadi İstanbul projesinin tamamlandığında yatırımcısına yüzde 40 kazandıracağına kadar pek çok konut konuşuldu.
 
İlk etabın 18 ayda tamamlanacağı Vadi İstanbul'da belediyenin imar planı desteği dışında herhangi bir destek olmadığı açıklandı. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Vadi İstanbul projesinin pek çok sivil toplum kuruluşu ve Mimarlar Odası'ndan fikir alınarak geliştirildiğini belirtti.
 
Vadi İstanbul'un Satış ve Pazarlama Müdürü Varol Tezmen, projenin ilk etap toplam hasılatını 880 milyon lira olduğunu ifade etti. Tezmen, satışa sunulan 1.111 konutun 80 adeti 150 metrekare olduğu için yüzde 18 KDV ile satılacağını, 440 konutun da satıldığını son 600 konutun yüzde 1 KDV ile satışlarının sürdüğünü anlattı. 
 
Vadi İstanbul'un Fransa'da düzenlenen MIPIM fuarında da yer alacak. Vadi İstanbul, MIPIM fuarında Türkiye'nin yüzü olacak.
 
Vadi İstanbul İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 444 53 35
 
Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz