maritbet girişmaritbet
Vadi İstanbul, Maslak - Ayazağa bölgesinde yükseliyor!

Vadi İstanbul, Maslak - Ayazağa bölgesinde yükseliyor!

İnşaat sektörünün zirvesindeki isimler, İstanbul’un en özel projesini inşa etmek için bir araya geldi. Başbakanlık öncülüğünde planlanarak hızla dönüşüme tabi tutulan Maslak - Ayazağa bölgesinde hayata geçirilecek proje, sembol niteliğinde olacak

 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kavurmacı ve Keleşoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş'in ortaklığıyla inşaat sektörünün en özel projesi inşa ediliyor.
 
Maslak'ın devamı niteliğinde planlanan, Belgrad ormanlarıyla çevrili bir lokasyonda yükselecek proje, konut, rezidans, ofis, alışveriş merkezi, dere boyunca rekreasyon alanları ve caddelerinin yanı sıra konser salonları, eğlence mekanları, kafeler ve hotel bloklarına sahip olacak.
 
Evyap'a ait 300 bin metrekarenin üzerinde bir arsada inşa edilecek proje örnek niteliğinde birçok özelliğe sahip.
 
Mimari açıdan öne çıkacak 3 etap halinde planlandı. Proje, Türkiye'nin ödüllü mimarlık ofisi İki Design ve dünyaca ünlü projelere imza atmış mimarlık ofisi SOM Architecture tarafından tasarlandı.
 
TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL METROSUNA SAHİP
 
Türkiye'nin ilk özel metrosu da proje içinde inşa edilecek ve şehrin metro ağına bağlanacak. Projenin bu özelliği de dünyaya örnek olacak nitelikte bir değere sahip.
 
Doğayla iç içe bir noktada projelendirilen yatırım, içinden geçen Kağıthane Deresi'yle de emsalsiz bir nitelik kazanıyor.
 
Bölgede yer alan fabrika ve sanayi alanlarının şehrin dışına taşınmasıyla yenilenen Maslak - Ayazağa, İstanbul'un önemli şehir planlamaları arasında dikkat çekiyor.
 
Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın açılışını yaptığı, Haliç'e Boğaz'dan su taşıma projesinde de büyük rol sahibi olan Kağıthane Deresi, sürekli deniz suyunun taşındığı doğal bir kanal özelliği kazandı.
 
MASLAK'IN ALTERNATİFİ
 
İstanbul'un kalbi niteliğindeki Maslak'ın devamı olarak planlanan Ayazağa, iş merkezleri, alışveriş ve eğlence alanlarıyla donatılacak.
 
Bölge ve çevresi çok kısa zamanda İstanbul'un en değerli, elit ve yüksek prim yapan lokasyonu haline gelecek Maslak - Ayazağa, birçok büyük yatırıma da ev sahipliği yapıyor.
 
YAKINDA TÜM DÜNYAYA TANITILACAK
 
Projenin üç büyük ortağı, İstanbul'a dünyada benzeri olmayan bir proje kazandırmak için bir araya geldiklerini belirtti. Konumuyla, mimarisiyle ve proje özellikleriyle İstanbulluların yanı sıra birçok ülkeden talep görmesi beklenen projenin yakın bir dönemde lanse edilmesi bekleniyor.
 
Vadi İstanbul İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0212 571 13 55

Yorum Yaz