maritbet girişmaritbet
Vadi İstanbul Konutları yüzde 40 prim yapacak!

Vadi İstanbul Konutları yüzde 40 prim yapacak!

Süleyman Çetinsaya, Mustafa Keleş ve Ömer Faruk Kavurmacı ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Vadi İstanbul projesi masaya yatırıldı

 

Süleyman Çetinsaya, Mustafa Keleş ve Ömer Faruk Kavurmacı ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Vadi İstanbul projesi masaya yatırıldı.  Evyap arazisi üzerinde Keleşoğlu, Artaş İnşaat ve Aydınlı Grup ortaklığında hayat bulan Vadi İstanbul Teras, Bulvar ve Bahçe etaplarından oluşmakta.

Yüzde 40 prim vaat edilen Vadi İstanbul projesi yatırımcısına alırken de kazandıracak. Çok cazip ödeme koşulları sunulan Vadi İstanbul'un satışta olan Teras etabı 8 blokta 1111 daireden meydana geliyor.

İlk etapta son 600 konutun yüzde 1 KDV ile satılacağı Vadi İstanbul projesinin yatırım değeri 1,5 milyar lira. İlk etabı Kasım 2014, ikinci etabı ise Mayıs 2015 tarihlerinde teslim edilecek olan Vadi İstanbul'da fiyatlar 394 bin liradan başlıyor ve 1 milyon 882 bin liraya kadar artış gösteriyor.

Vadi İstanbul projesi içerisinde ofis alanları, AVM, ve oteller yer alacak. Ayrıca Vadi İstanbul içerisinde Türkiye'nin ilk özel metrosu bulunuyor.

Vadi İstanbul iletişlim bilgileri

Web: www.vadiistanbul.com

Telefon: 444 53 35

Uğurcan TOKAY/emlaktasondakika.com

Yorum Yaz