maritbet girişmaritbet
ÜSKÜDAR'A DEĞER PRESTİJ...

ÜSKÜDAR'A DEĞER PRESTİJ...

Prestij Grup tarafından Üsküdar'da hayata geçirilen Prestige Konakları projesinde yer alan daireler 1 milyon 500 bin dolar ile 3 milyon dolar arasında değişen fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Üsküdar son yıllarda, Anadolu yakasının en hızlı gelişen ve konumu her geçen gün çok daha değerli hale gelen, İstanbul'un merkez bağlantı noktalarından biri haline geldi. Üsküdar bir defa daha adından sıkça sözettirmeye ve İstanbul'un simge yapılar listesine özel bir konut projesinin adını yazdırmaya hazırlanıyor. Bu projenin adı Üsküdar Prestige Konakları.

Bir Prestige Grup projesi olan Üsküdar Prestige Konakları, Sultantepe Yenidünya Sokak içinde boğaz hattının en nadide arsalarından birisi üzerinde yer alıyor. İçinde 16 dubleks, 4 normal katın yer aldığı proje, her biri boğaza nazır, birbirinden bağımsız ve yanyana dizilmiş 4 bloktan oluşuyor.

Emsalsiz konumu, üst katlara çıktıkça güzelleşen panoramik Boğaziçi manzarası, özgün mimari üslubu, yüksek inşa kalitesi ÜSKÜDAR'A, farklı beklentilere göre dizayn edilmiş zengin sosyal alanları, konuta ve kişiye özel hazırlanmış yüksek güvenlik detayları bu projeyi benzerlerinden farklı kılan en önemli özelliklerin başında geliyor. Satışa sunulduğu andan itibaren büyük ilgi gören konaklar, şu an ince işçilik ve dekorasyon sürecini yaşıyor.

Ailelerin beklentilerine göre iç mekanları yeniden yorumlanmaya, malzeme ve dekorasyon değişimlerine imkan veren Üsküdar Prestige Konakları, bu özelliğiyle kişiye özel olma, yani eskilerin tabiriyle ısmarlama olma ayrıcalığına sahip. Dilerseniz oda sayısını ailenizin ihtiyaçlarına göre yeniden belirleyebiliyor; mutfak, banyo, zemin, kapı ve duvar malzemesi tercihlerinizi iç mimarlarla birlikte tamamen zevkinize göre sipariş edebiliyorsunuz. Üsküdar Prestige Konakları'nı asıl değerli kılan şey hiç şüphesiz konumu.

Evinizden kısa bir yürüyüşle Üsküdar Meydanı'na inebilir, sahilde Kız Kulesi, Sarayburnu, Beşiktaş ve Boğaziçi Köprüsü'ne karşı yürüyüşler yapabilir, boğazda balık tutabilir ya da Üsküdar çarşısından evinizin her türlü gündelik ihtiyaçlarını giderebilirsiniz. İsterseniz vapurlarla, köprü bağlatısıyla ya da marmaray tüp geçidi gibi farklı ulaşım alternatifleriyle karşı yakaya çok kısa sürede geçebilir, Sultanahmet, Kapalı Çarşı, Mısır Çarşısı başta olmak üzere tarihi ve turistik mekanları sık sık ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz Avrupa yakasının büyük alışveriş merkezlerinde alışverişe çıkabilir, Taksim, Nişantaşı gibi semtlerde yeni moda trendlerini yakından takip edebilirsiniz.

Üsküdar Prestige Konakları'nın ev sahiplerini en çok mutlu edecek bir diğer özelliği böylesine kıymetli bir arsada, Boğaziçi'ne ve Üsküdar Meydanı'na böylesine yakın bir lokasyonda daire başına 3 araçlık kapalı otopark imkânı ve fitness salonu gibi zengin sosyal olanaklar sunması. Üsküdar Prestige Konakları özel bir konut projesi olduğu kadar hiç şüphesiz aynı zamanda çok özel bir yatırım aracı da. Üsküdar Meydanı'nın bütün avrupa ve asyayı birbirine raylı sistemle bağlama ayrıcalığına sahip olması; hem boğaza, hem Üsküdar Meydan'a hem de tarihi yarımadaya çok yakın mesafede bulunan Üsküdar Prestige Konakları'nı değeri her geçen daha da artan kıymetli bir yatırım aracına dönüştürüyor. Üst düzey konfor yanında yine üst düzey güvenlik unsurlarıyla donatılmış bu konaklara sahip olanlara şunu hatırlatalım, burada İstanbul'u doya doya yaşayamadım deme şansınız yok. Çünkü Üsküdar Prestige Konakları'nda herşey size hiç bir bahane bırakmayacak şekilde en ince detaylarına kadar düşünülmüş. Yeter ki siz nasıl bir eve sahip olmak istediğinize ve nasıl yaşamak istediğinize karar verin.


PRESTIGE KONAKLARI FİYATLAR

Prestige Konakları'nda yer alan ve büyüklükleri 300 ile 370 metkare arasında değişen dairelerin metrekare fiyatları 5 bin dolar ile 7 bin dolar arasında seyrederken, dairelerin toplam satış fiyatları ise 1 milyon 500 bin dolar ile 3 milyon dolar arasında değişmekte.

Üsküdar Prestige Konakları İletişim Bilgileri

Web adresi: http://www.uskudarprestigekonaklari.com/

Telefon : 0 216 532 71 11

Faks : 0 216 532 71 21

Mail: [email protected]

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cemil Öztürk 'Arap yatırımcılar toplu alım yapmak istiyor'
  • 05.12.2013 21:57

Cemil Öztürk 'Arap yatırımcılar toplu alım yapmak istiyor'

Prestige Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Öztürk, Üsküdar Prestige Konakları'na ...

Boğaz'a nazır Prestige Konakları!
  • 12.12.2011 10:37

Boğaz'a nazır Prestige Konakları!

Üsküdar’da Boğaz’a 100 metre mesafede geliştirilen Prestige Konakları’nda ilginç ...

PRESTIGE KONAKLARI
  • 12.12.2011 16:24

PRESTIGE KONAKLARI

Prestige Group tarafından Üsküdar'da hayata geçirilen Prestige Konakları satışa ...

Prestijli Evler, Büyükçekmece'ye çok yakışacak
  • 18.09.2014 17:17

Prestijli Evler, Büyükçekmece'ye çok yakışacak

İnşaat alanı 6 bin 786 metrekare olan Prestige Evleri'nde fiyatlar 185 bin lirad ...

Cemil Öztürk ‘Üsküdar Prestige Konakları’na Arap yatırımcılardan ilgi büyük’
  • 09.12.2013 15:57

Cemil Öztürk ‘Üsküdar Prestige Konakları’na Arap yatırımcılardan ilgi büyük’

Prestige Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Öztürk, Üsküdar Prestige Konakları'na ...

Üsküdar Prestij Konakları'ndan 400 bin euro'luk teşrifat ve KDV hediyesi
  • 03.12.2013 11:14

Üsküdar Prestij Konakları'ndan 400 bin euro'luk teşrifat ve KDV hediyesi

Üsküdar Prestige Konakları 5-8 Aralık tarihlerinde CNR Expo Emlak Fuarı’nda stan ...