maritbet girişmaritbet
Upcity Residence’da 70 bin 900 liraya rezidans!

Upcity Residence’da 70 bin 900 liraya rezidans!

Teknik Yapı, Uğur Mumcu’da yüksek kaliteye doğru alınan yolda değişimin üçüncü adımını atıyor. Uğur Mumcu’ya Bağdat Caddesi kalitesindeki daire ve yaşam alanı ile Akmerkez gibi alışveriş merkezini taşıyan Teknik Yapı, şimdi de rezidans yaşam tarzını sunuyor


 

Uğur Mumcu bölgesinin ilk rezidans yaşamını sunan Upcity Residence projesi, 70 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım Kartal bölgesi ve civarındaki beyaz ve mavi yakalı üst düzey yöneticilere, dairelerini homeoffice olarak kullanmak isteyenlere ve genç çiftlere hitap edecek olan Upcity Residence projesinin, aynı bölgede yer alan sanayi kuruluşlarının ve holdinglerin misafir evi olarak kullanılmasına müsait olduğunu kaydetti.

70 bin 900 liradan başlayan fiyatlar
Projede yer alacak toplam 281 dairenin tipi; stüdyo, 1 + 1 ve 2 + 1 şeklinde olacak. Daire tiplerine göre dağılım ise 48 adet stüdyo, 179 adet 1 + 1 ve 54 adet 2 + 1 şeklinde sunulacak. Projede ayrıca büyüklükleri 52,50 ile 232,00 metrekare arasında değişen 6 farklı tipte ticari birim yer alacak.
 
İlk etapta projede yer alan dairelerin 242 adedi satışa çıkacak. Büyüklükleri brüt 33.07 – 98.04 metrekare arasında değişen dairelerin ilk satış fiyatı ise 70.900 TL ile 203.700 TL arasında yer alacak, dairelerin teslim tarihi ise Mayıs 2012 olacak.
Yeşil dokuyu pencerenizin kenarına getiriyor

Toplam 11.378 m² alana sahip Upcity Residence projesindeki toplam inşaat alanı ise 36.000 m² civarında olacak. Toplam arsanın yüzde 80'i, yani 9.132 m²'lik bölümü yeşil alana ayrılırken rezidans olarak planlanan iki blok sadece 1.617 m²'lik alan üzerinde yükselecek. Söz konusu toplam arsa alanı üzerinde ayrıca 470 m² ticaret alanı yer alacak. Aydos Ormanı'nın eteğinde yer alacak projenin yeşil alan olarak ayrılacak kısımlarda 159 m²'lik açık havuz ile basket, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ile birlikte spor alanları olacak.
 
Teknik Yapı'nın son yıllarda gerçekleştirdiği rezidans projelerindeki birçok hizmet ve sosyal aktivite imkanı Upcity Residence projesinde de sunulacak. Bu kapsamda projede yer alacak olan sauna, toplantı odası, revir, masaj odası, fitness, aerobik, aletli jimnastik, masa tenisi gibi sosyal aktiviteler ise blokların altında yer alacak.
 
Teknik Yapı kalitesi kullanılan malzemeye yansıyacak
Upcity Residence projesinde kullanılacak malzemeler, Teknik Yapı'nın Bağdat Caddesi ve Ataşehir'deki projelerinde kaliteyi yansıtacak. Kalite bakımından pahalı sayılabilecek söz konusu markalı malzemeler, Teknik Yapı'nın toplu alım ve peşin alımlarda sağladığı avantajlarla kat sahiplerine yansıtılacak. Ayrıca Upcity Residence'da standart olarak yer alacak ankastre ürünlerden ocak, fırın, bulaşık makinesi, davlumbaz için Ariston veya muadili marka tercih edilecek. Eviye ise Franke, TEKA veya muadili marka olacak.
 
 

Upcity Residence iletişim bilgileri
Web: www.upcityresidence.com
Web: www.teknikyapi.com
E-posta: [email protected]
Satış ofisi: 0216 444 10 08

  • Etiketler:

Yorum Yaz