maritbet girişmaritbet
Upcity Residence’da 680 lira peşinatla daire!

Upcity Residence’da 680 lira peşinatla daire!

Teknik Yapı, İstanbul Kartal Uğur Mumcu'daki inşa ettiği Upcity Residence projesinde fiyatlar 68 bin liradan başlıyor. Upcity Residence’da peşinatlar 680 liradan başlıyor

 


Teknik Yapı, İstanbul Kartal Uğur Mumcu'daki inşa ettiği Upcity'nin hemen yanına Upcity Residence projesini başlattı. 287 daireden oluşan ve brüt 33.07 ile 98.04 metrekare arasında stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri sunulan Upcity Residence Kartal'da, fiyatlar 68 bin ile 201 bin lira arasında değişiyor. Upcity Residence Kartal'da fiyatlara, ocak, fırın, bulaşık makinesi ve davlumbaz ve evye gibi ankastre ürünler de dahil.

Upcity Residence Uğur Mumcu'dan, yüzde 1 peşinat ve üç ara ödeme ile ya da yüzde 20 peşinatla ara ödeme yapmadan ev sahibi olmak mümkün. Upcity Residence peşinatlar 680 liradan, aylık ödemelerse 442 liradan başlıyor.

Aydos Ormanı'nın eteğinde yer alan Upcity Residence, 11 bin 378 metrekare arazi üzerinde inşa edilecek.
Yüzde 80'i yeşil alan olarak ayrılan Upcity Residence Kartal'da, iki blok rezidans ve 470 metrekare ticari alan bulunuyor. Açık yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun alanı ve yürüyüş yolları bulunan Upcity Residence Kartal projesinde, sauna, toplantı odası, revir, masaj odası, fitness, aerobik, aletli jimnastik, masa tenisi gibi sosyal aktiviteler ise blokların altında yer alacak. Kartal Upcity Residence'da, mülk sahipleri sadece aldıkları hizmetin bedelini ödeyecek.


Upcity Residence iletişim bilgileri
Web: www.upcityresidence.com
Web: www.teknikyapi.com
E-posta: [email protected]
Satış ofisi: 0216 444 10 08

  • Etiketler:

Yorum Yaz